http://pikniktube.com/video.asp?Video=c ... a084cd5b9b
Kurbağalar
- Blackthorn
- Kullanıcı

Kurbağalar
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)

şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Ya bırak abi. Düşmanımın başına istemem öyle bir tip. Ben gerçektede öyle bir tanıdığım vardı. Aynı bu kurbağanın karakter ikiziydi. :plotting: Bu yüzden ben ankette 1 oy verdim. Bana o adamı hatırlattığı içinahaha fena diildi benden de 4 ü kaptı.ama hakkaten ince olan çok pis bişey.Düşman başına
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
O kadar çok yiyor nasıl bu kadar sıska kalmış acaba. Belkide oradaki hikayeyi daha iyi irdelemek gerekiyordur.
şişman olan ona pek çok kereler iş yaptırmış ve kendisi olduğu yerde oturmuş, sinekler geldikçe yemiştir. Sıska olan ise sürekli olarak çalışmış ve bataklığın geçimini sağlamıştır. Sıska olan şişmana
"Yeter artık ben senin gibi otursam ve sinek avlasam senin 3 katın olurdum ama senin için de fazladan çalıştığımdan ne hale geldim"
demiş ve oturmaya başlamıştır. şişman olan ise
"Hadi ordan! Ben bu göbeği sırf oturarakmı yaptım sen benim gibi yaşamaya kalksan ölürdün be ölürdün!"
demiştir. Bu söze çok içerleyen sıska beklemeye başlar ve uyuşuk ve bir işe yaramayan şişkonun ilk avı nasıl aldığını görür. Sonrasında ise şişkoya bir ders vermeye başlar.
İlk yakaladığı avını şişmanın kutlamasını beklerken fark etmediğini fark eder ve biraz daha belirgin bir şekilde kutlar ikinci avını. Ancak bu konuda aslında kıskançlıktan çatlayan şişman bu avı içinde onu kutlamayınca, hırslan biraz abartılı bir harekete kaçar.
Henüz olgunlaşmamış şişman kurbağa sonunda kaba kuvvete baş vurarak çözüm üretmeye çalışır ancak ezilmeye, hor görülmeye ve acı çekmeye alışkın sıska yine şişmandan daha becerikli olduğunu kanıtlar ve kendince bir dans yapar.
Ancak sonunda her zaman iyiler kazanmaz ve iyi yürekli sıska... neyse işte siz anladınız. Yazık oldu sıskanın özgürük ve hak mücalesine.
(4 yıldız)
şişman olan ona pek çok kereler iş yaptırmış ve kendisi olduğu yerde oturmuş, sinekler geldikçe yemiştir. Sıska olan ise sürekli olarak çalışmış ve bataklığın geçimini sağlamıştır. Sıska olan şişmana
"Yeter artık ben senin gibi otursam ve sinek avlasam senin 3 katın olurdum ama senin için de fazladan çalıştığımdan ne hale geldim"
demiş ve oturmaya başlamıştır. şişman olan ise
"Hadi ordan! Ben bu göbeği sırf oturarakmı yaptım sen benim gibi yaşamaya kalksan ölürdün be ölürdün!"
demiştir. Bu söze çok içerleyen sıska beklemeye başlar ve uyuşuk ve bir işe yaramayan şişkonun ilk avı nasıl aldığını görür. Sonrasında ise şişkoya bir ders vermeye başlar.
İlk yakaladığı avını şişmanın kutlamasını beklerken fark etmediğini fark eder ve biraz daha belirgin bir şekilde kutlar ikinci avını. Ancak bu konuda aslında kıskançlıktan çatlayan şişman bu avı içinde onu kutlamayınca, hırslan biraz abartılı bir harekete kaçar.
Henüz olgunlaşmamış şişman kurbağa sonunda kaba kuvvete baş vurarak çözüm üretmeye çalışır ancak ezilmeye, hor görülmeye ve acı çekmeye alışkın sıska yine şişmandan daha becerikli olduğunu kanıtlar ve kendince bir dans yapar.
Ancak sonunda her zaman iyiler kazanmaz ve iyi yürekli sıska... neyse işte siz anladınız. Yazık oldu sıskanın özgürük ve hak mücalesine.
(4 yıldız)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aredheliquas
- Kullanıcı