hayatınızda eksikliğini çektiğiniz şey?
Aşk var sanırım. Emin değilim. Yanımdayken mutluyum ama sesini bir gün duymasam çıldırmıyorum. Pek çok gördüğüm daha farklı... neyse...
Para var bir miktar. Kendime yetecek kadar. İnşallah ileride kendim dışındakilerde yeter.
şöhret ne için onu anlayamadım. Boş ver gerek yok.
Sex. Sanane!
İş var. Güç yok ama iş ilerie güçte olur bana bakar bu olay.
Güzel bir üniversite. Sanırım üniversite çevre olarak düşünülmüş. Oda mevcut gibi. İsteyince bulunuyor.
Çok unutkan biriyim o sebeple dünyadaki pek çok kişiden daha huzurluyum. Ancak bir yandan da huzursuzum. Neyse uzun hikaye.
Kimse
Para var bir miktar. Kendime yetecek kadar. İnşallah ileride kendim dışındakilerde yeter.
şöhret ne için onu anlayamadım. Boş ver gerek yok.
Sex. Sanane!
İş var. Güç yok ama iş ilerie güçte olur bana bakar bu olay.
Güzel bir üniversite. Sanırım üniversite çevre olarak düşünülmüş. Oda mevcut gibi. İsteyince bulunuyor.
Çok unutkan biriyim o sebeple dünyadaki pek çok kişiden daha huzurluyum. Ancak bir yandan da huzursuzum. Neyse uzun hikaye.
Kimse
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
nedense burdakilerin hiçbirini kendimde bulamıyorum...sağlık var diyebilirim,sonuçta yaşıyorum...güzellik de kendi çapımızda işte...Huzuru aramak lazım,öyle bişey varmı ki..?varsa nasıl bişey acaba?neyse ya, bende yok işte...Aşk...platonik de olsa var...içlerinden en güzeli bu sanırım...
<div>ölüm, zaferin elinde tükendi gitti...hazır ol, şimdi kutsal sırrı açıklıyorum..."Hepiniz ölüm uykusuna yatmayacaksınız..."</div>
-
Drakhan
- Kullanıcı

keşke hepsi seçeneği de olsaydı
o listedekilerin çoğu bende yok...
aslında versenizde almayacağım bir şey war o da aşk 7 sene acısını çekince "yok hoca ben almayayım" triplerine griyorsunuz.
aslında versenizde almayacağım bir şey war o da aşk 7 sene acısını çekince "yok hoca ben almayayım" triplerine griyorsunuz.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>