ben de katılıyorum öğrenci olarak paralı oyuna para verebileceğimi sanmıyorumAd belirtin lütfen ve ben paralı bi oyuna giremiyceğimden üzgünüm ama ilk olarak kendimi düşünüyorum bazen...Bencil olmak gerekir)
Dragon Lance
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

lineage 2 ve WoW'u öneriririm. lineage 2 parasız ve dünyanın en cok oynanan 2. oyunu ve ayrıntılara cok önem verilmiş güzel rp yapılabilir ve alınma ama hakkını vererek oynamk için güzel bi ingilizce ve yetenek gerekiyor. wow daha cok oynanıyor ama lineage 2 kadr iyi oldugunu dusunmuorum cabuk sıkıyor ve oyun bi yerden sonra monotonlaşıyor(nerdeyse her oyunda oldugu gibi)...
Bence kesinlikle online olmalı.Online olunca oyun ölümsüzleşir..Para konusunda bende tabiki bedava olsun diyorum kim istemez ki ..Ama bedava olursa rp olmaz diyorum ben ...hea bedava olupta rp olan oyunlar gösterilenemez demiyorum ama en azından ayrıntısı çok olsunda en azından belli bir kesimin altında adamlar olmasın.
Knight online ye gelince çoluk cocuk kesmi oynuyor dedim.Doğru oynuyor ve hatta yarısından çoğu bile olabilir ama bu sadece çoluk çocuk kesmi oynuyor diye birşey demiş olmam anlamına gelmiyor.30 yaşında adamda oynayabilir 40 yaşındaki adamda..Ama rp bakımında bitmiş.
Knight online ye gelince çoluk cocuk kesmi oynuyor dedim.Doğru oynuyor ve hatta yarısından çoğu bile olabilir ama bu sadece çoluk çocuk kesmi oynuyor diye birşey demiş olmam anlamına gelmiyor.30 yaşında adamda oynayabilir 40 yaşındaki adamda..Ama rp bakımında bitmiş.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
ombuspider
- Kullanıcı

Dl oyunu hakkındaki şahsi fikrim :
Yapılmasın..Herşeyin ticari kaygıyla yapıldıgı bi devirde yaşıyoruz, ve ticari kaygıyla yapılan şeyler güzel olsa da mükemmel olmaz.. 1.planda "güzel bi şeyler yapmak" olucak ticari kaygı sonra gelicek..Yoksa gerçekten yapmasınlar.. şahsen istemiyorum.
Yapılmasın..Herşeyin ticari kaygıyla yapıldıgı bi devirde yaşıyoruz, ve ticari kaygıyla yapılan şeyler güzel olsa da mükemmel olmaz.. 1.planda "güzel bi şeyler yapmak" olucak ticari kaygı sonra gelicek..Yoksa gerçekten yapmasınlar.. şahsen istemiyorum.
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
şahsen ben böyle bir oyunun sponsorsuz kalacağını düşünmüyorum,sonuçta türkiyede ve de dünyada çok afzla okunan bir kitap dragon lance ve en azından bir çok kuruluş da bunun farkındadır ve kişilerin kayıtsız kalmayacaklarını bildikleri için bu işe suğok bakmazlar......bence
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

bence öyle bir film birdaha cekilemez.aransayes wrote:Yüzüklerin Efendisi kalitesinde bir Dragonlance filmine hayır demem ben.
eragon'da kaliteyi görüces bakalım nekdar öğrenmişler fantastik bir filmden...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aslında ben aha fantastik edebiyata daldılar DL de yakındır demiştim ama hala ortada yokYüzüklerin Efendisi kalitesinde bir Dragonlance filmine hayır demem ben.
ve ben filmi isteyenlerdenim