Sevgili kardeşlerim,
Uzun zamandır rp yapmak istiyorum.Fakat elimde doğru düzgün malzeme yok.Geçen gün okulda bir hoca çocukluğunda yaptığı rplerden falan bahsetti.Ben da gaza geldim tabi...
şimdi ben Bursa'dayım ve birkaç araştırmama rağmen burada frp malzemeleri satan bir yer bulamadım.Özellikle hazır senaryolar falan istiyorum.Hani okula/dershaneye götüreyim,ya da arkadaşlarla toplandığımızda takılalım...Bursa'da bulabilirsem böyle bir yer,iyi olur.Ama tabi Bursa'da aradıklarım yoksa şehir dışına çıkabilirim;İstanbul ve Ankara.Özellikle Ankara,yılbaşında büyük ihtimalle ordayım.Ama lütfen sokak arası yerler olmasın,şehirleri pek iyi tanımıyorum,kaybolup kalmayayım öyle:).
Aydınlatın benii!!
Bursa,Ankara ve ya İstabul'da FRP malzemeleri...
Bursa Altıparmak Burç Pasajında Ezgi Kitabevi var.
Oraya bi bakabilirsin, hala kalmışsa oradan malzeme temin edebilirsin.
Oraya bi bakabilirsin, hala kalmışsa oradan malzeme temin edebilirsin.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

İstanbul için söylüyorum... bildiğim iki yer var..
1. Kadıköy AKMAR Pasajı - Hammer Müzik
2. Kadıköy Trip internet cafe
İki yeride kadıköyde sorarak rahatlıkla bulabileceğini zannediyorum...
1. Kadıköy AKMAR Pasajı - Hammer Müzik
2. Kadıköy Trip internet cafe
İki yeride kadıköyde sorarak rahatlıkla bulabileceğini zannediyorum...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
ayrıca yine istanbulda nişantaşında bulunan ''gerekli şeyler''e de gidebilirsin....yalnız şu an yeniden taşınmış ve yerini tam olarak bilmiyorum,eğer ilgilenrsen özelden araştırıp sana ulaştırabilirim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Ankara'da, Yüksel Kırtasiye var.
Yüksel Caddesi üzerinde bi okul var adını hatırlamıyorum şimdi, onun olduğu köşeden dönünce, hemen aynı sırada biraz ilerde. Ya çok iyi olmadı di mi tarif... Dur...

Bi de bi de, Cottage Unique Hall var, o da Bestekar Sokak'ta. Onun yerini tam bulamadım Gugıl Ã?rt'den. Ama şöyle bi şey var: Cottage'a Nasıl giderim?
Yüksel Caddesi üzerinde bi okul var adını hatırlamıyorum şimdi, onun olduğu köşeden dönünce, hemen aynı sırada biraz ilerde. Ya çok iyi olmadı di mi tarif... Dur...

Bi de bi de, Cottage Unique Hall var, o da Bestekar Sokak'ta. Onun yerini tam bulamadım Gugıl Ã?rt'den. Ama şöyle bi şey var: Cottage'a Nasıl giderim?
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"