Anime Figur

Satmak istediğiniz ya da aradığınız şeyler mi var? Doğru yerdesiniz.
Post Reply
Possessed
Site Çizeri

Anime Figur

Post by Possessed »

ben anime figur arıyorum, soyle bir sayfaları gezdim de goremedim satan. acaba anime figurleri satan bir yer biliyor musunuz ya da aramızda satan arkadaslar war mı?
seciciyimdir yani, sevdigim bir animenin kalteli bir figurunu isterim :D
yardımcı olursanız sevinirim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
animert
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by animert »

Ben tokya da yaşıyorum ay sonuna kadar istanbuldayım, :cry:
istediğin figürü alır yollarım :clap:
ama gümrükle sen uğraşırsın.... :schemes:
/b/ rulez
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

www.ebay.com da istediğin figürleri bulabilirsin türkiyede sınırlı sayıda anime figürü mevcut. Hobi dükkanlarına bir göz at ama pek tatmin edici değiller.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

evet, ebay'de inanılmaz şeyler var, bakınca deliriyorum zaten :D ancak İstanbul getirtmek fln zor değil mi ya pek bilmiyorum, yurtdışı ugrasmak zor... Ben gittigidiyor'dan alısveris ediyorum, keske oralarda olsa, daha kolay, yurtiçi :D
eger zor değilse deneyebilirim, bilmiyorum, ebayden alısveris edeniniz var mı?
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

geçenlerde benim arkadaşım i-pod aldı paypall'dan ödedi 1 haftada gelecek olan şey 3 haftada geldi ama o satanın fenalığı.
sorun olacağını sanmıyorum
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Bak sana guvenip deneyecegim ha! Bi sey olursa senden bilirim :D
Saka bi yana, küçük bir sey alıp denemek istiyorum, insallah bir sorun cıkmaz. Gumrukte takılma falan diye korkutuyorlar, bilmiyorum ben de, cahillik işte :)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Yok hiç bişi olmaz ben yakında drizztin kılıçlarından birini getirteceğim ama kargo parası fena koyuyor. Onun dışında ufak tefek figürler gittigidiyorda alabileceğinden çok daha ucuza geliyor. Gittigidiyorda satıcıların çoğu %100 kar peşindeler. Ayrıca satılan tüm figürler zamanında yada halen hobi dükkanlarında satılmakta olan figürler. Farz-ı misal unleashed starwars figürlerinden Obi wan kenobi'y, 20 ytl ye almıştım bir dükkandan ama gittigidiyorda aynı figür 50 ytl ye satılıyordu. Bunun için bir figür almadan önce iyice araştırın hatta netten alacağınız herhangi birşeyi almadan önce iyice araştırın.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Evet ya guzel soyledin, hakkaten gittigidiyor oyle. Zaten ben yeni urunler pesinde değilim, eski star wars figurleri alıyorum ordan, o yonden iyi. Yoksa yeni ürünler dediğin gibi, 30ytl ye satılan seyi ben dısardan 15ytl ye aldım mesela.

Ebay e üye olayım dedim, küçük bir detayı atlamısım, benm kredi kartım yok?! :-o :shock: :| kredi kartı büyük sorumluluk, gerek yok diye cıkartmamıstım, şimdi cezasını cekiyorum :cry: ehehe işe bak ya :D
gittigidiyorda internetten havale ile ödüyordum, keşke ebay de oyle olsa..... :)
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

e bay paypal kullanıyor. paypal a havale yapabilyorsun ve kredi li olarak kullanıyorsun. Yani bir nevi banka hesabı.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Az önce tekrar baktımda figürlerin fiyatlaraı gerçekten çok iyi ebayde. Mesela 12' Gunslinger spawn istenbulda 80-100 ytl arası ama ebayden kargo dahil 60-65 ytl ye denk geliyor. Çoklu alımlarda indirim/kargo kolaylıkları var. Bundan sonra figürlerimi ebayden almaya karar verdim.
Bakalım önümüzdeki ay için 3 figür hedefim var. Ama hangilerini alacağıma tam olarak karar veremedim.
Birkere kesinlikle birtane Sorcerer Clan Dragon (3. nesil ) alıcam. Bunun yanında 50 year spawn collectors figürüde hoş onuda almayı planlıyorum. Birtanede classic spawn alasım var ama tam olarak hangi modeli alsam bilemedim. Lego ve starwars figürleride epey iyi. Onlardanda oldukça eskilerinden bulursam alıcam. Çok pahalı değiller zaten 5-6$ bişi.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Spawn koleksiyonu yapıyorsun sanırsam. Ben de Star Wars biriktiriyorum, ama anime karakterleri de isterim, anime severim. Sen kredi kartıyla mı alıyorsun?
Evet ebay cok ucuz oluyor, bi baktım 5-10$ en ucuzundan figurler. Biraz para biriktirip almak istiyorum bir tane guzel bir sey.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

ben beğendiğim tüm serileri toplamaya çalışıyorum. Elimde ağırlıklı olarak yeni nesil Star Warslar mevcut ama spawnlarıda severim daha doğrusu McFarlane amcanın elinden çıkan tüm figürleri beğenirim aşağı yukarı. Bu arada bu tarz figür seven bir kaç kişi daha toplayıp 1-2 tane yerine 10-15 arası bişi alabiliyorsanız hem çok ucuza gelir hemde ödeme ve taksitle kolaylık olur.
Ayrıca ben kredi kartı kullanıyorum ama paypal ile yönlendirilmiş .
Post Reply