FRP klübü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Bizde teee seneler once kurmustuk gene anadolu lisesi idi ancak o zamanlar klup nedir nasıl kurulur bilmiyoduk. Arkadaslar egitsel kol olarak kurdular Carsambaları egitsel kollar icin 2 saatlik zaman aralıgında bir sınıfta toplasılırdı sonra islevsel olmadıgı anlasıldı tabii.Hey gidi gunler hey. Bide bizim dinciye de ogretmistik koskoca murat tekdogan :D
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

eet bir çok üniversitede ne yazıkki fantezi edebiyat ya da frp ile ilgili
kulüpler yok ne yazıkki biz sakarya üniversitesinde frpclub açtıktan sonra
bir de gördük ki millet frp ye susamış ..
140 kişi başvurdu .. şu anda 400 ü aşkın üyemiz var ve her geçen gün daha da artıyor..

odtüde var sanırım ama ne kadar aktifler bilmiyorum..
boğaziçinde de var bildiğm kadarıyla

umarım diğer ünilerde de açılır hatta liselerde de arkadaşımız açmaya
başlamış.. çok güzel bir haber onu da tebrik ediyorum çalışmalarında başarıları diliyorum :)
emerus "druid of elderlights"
was here...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ben istanbul uni sinde de var diye biliyorum.....yanlış mı hatırlıyorum acep?
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

İzmir'de de yoktu. Bu sene, en sonunda yoğun bir çabayla- ki alkışlamak gerek- 9 eylül üni de kuruldu. Ã?ye sayısı olarakta hergün artmakta. Gerçekten gerekliydi 8)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
AreniusLorthenia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AreniusLorthenia »

Bizim ünide var.Ama ben sınavlar dersler derken 1. lvl olduğum oyuna 2 kere gidemedim.NPC oynatmışlar lvl 3 olmuşum :) ama ben oynatırken lvl3 olsaydım daha iyi olurdu.Bu arada tebrik ediyorum senide,biz lisede magic oynarken toplarlardı az yalvarmadım Avatar Of Woe'm için geometriciye(AAAL) :D
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bende bir zamanlar benim üniversitede çabalamıştım bir FRP klübü için, ama kimsenin umrunda bile olmadı, klüp mulüp, millet okadar bilgisizdiki yani satanizm ile bile çağrıştıramıyolardı :-P :D . Herneyse sonuçta olmadı yani bende zaten üni. yi bitirdim bir işim kalmadı artık, ama dışarda FRP oynamayı çok sevem pek çok arkadaşa oyunlar oynatıyorum :) , artık bir klübe ihtiyacım kalmadı yani :D .

Bide benim bildiğim kadarı ile türkiyede en aktif FRP oynanan üviversite İTÃ? diyebiliyorum. İTÃ? deki adamlar acayip ustalar bu işin piri olmuşlar ve aklınıza gelebilecek her oyunu oynuyorlar Cyberpunk ından tutun starwars ına, fallout ' una , dnd sine, wod una, G.U.R.P.S una kadar hatta niceleri adamlar kendi oyun sistemlerinide oluşturmuş vs...vs... Adamlar bir con. yapıyorlar uzun süre konuşuluyor giden arkadaşların anlattıklarına göre bildiğin ve bilmediğin bir sürü oyununu oynatan kişiyi bulabiliyormuşsun GM ler çok kaliteli bilgiliymiş vs...vs...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

İTÃ? ye gidesim geldi. Nasıl bir üniversiteymiş öle. Ã?ss den önce bilsem orayıda yazardım :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
PHARAUN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PHARAUN »

walla buyuk is basarmissin bizim okulda ole bise olsa frp yi kurtlar vadisi yapip ole oynarlar elminister yerine polat alemdar falam :D
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

klübü kurup ilk afişleri astğımda müdür yardımcısı satanist oluşumlar içerdiği gerekçesiyle hepsini toplattı. bide klübü kapatmak falan dedi böle bayağı bağırmaya başlayacaktıki birden durdu müdür sizi bekliyo dedi (arada noldu bende anlamadım) müdüre gittik de nerden cesaretlendiysen durumu açıkladım klübü kurtardık ama afişleri toplamak zorun da kaldık. bu arda afişlerde bi raistlin resmi bide dragon-mage vardı.
Post Reply