Hiç aldattınız mı veya aldatıldınız mÄ

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

benim başıma iki olayda gelmedi allaha şükür
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

" Aldatmak hiç iyi bişey değildiiiiğğğr.. Hattaağğğ çooook kötü bişeydiğğrr ! "
ahahaha koptum yahu... :) ayrıca :
İlişki içinde bulunduğu kişiye bi anlık kızgınlığından mı ?
en önemli etkenlerden biri bence
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Bi anlık kızgınlık böyle bi olayın yapanı haklı kılar mı..I ıh :)
Ama zaten insanoğlu duygularına isteklerine hükmedebilseydi, İsuldur yüzüğü Hükümdağında cebine değil ateşe atardı :)
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Evet yüksek çoğunluk gibi ben de bir kez aldatıldım, o zamana kadar sadık bi insan olmama rağmen bir nevi "Curse" etkisi olsa gerek sonraki sevgililerimi defalarca aldattım. Bundan zevk aldığımı söyleyemem hatta genelde pişman olurum. Sanırım birdaha aşık olursam bu alışkanlıktan kurtulurum.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

benim başıma iki olayda gelmedi allaha şükür
şanslıymışsın hiç de gelmesin zaten o olayı yaşadıktan sonra paranoyak kesildim ben :)
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

şükrediyorum ki, hiç aldatılmadım. Her ilişkimde seçici davrandım, Kesinlikle sevdiğim insanlarla beraber oldum. Herhangi birini unutmak için bir başkasını falanda kullanmadım açıkcası O yüzden bütün kız arkadaşlarım bana sadıktı sanırım. Ã?ünkü her ilişkimde gerçekten sevdim, ve çok sevildiğime inandım. bir kadın aslında bundan çokda fazla şey istemiyor bence :)

Ayrıca aldatmakmı? Daha o kadar düşmedim.. Özellikle o beni aldattı, bıraktı gitti vb. için aldatmak saçma geliyor. Kalp oyuncak değilki önümüze gelene verebilelim. Karşı taraf yanlış yaptı diye kendi Saflığımızı küçültelim..
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

Kesinlikle sevdiğim insanlarla beraber oldum. Herhangi birini unutmak için bir başkasını falanda kullanmadım açıkcası O yüzden bütün kız arkadaşlarım bana sadıktı sanırım. Ã?ünkü her ilişkimde gerçekten sevdim, ve çok sevildiğime inandım. bir kadın aslında bundan çokda fazla şey istemiyor bence
ben de aynı davrandım hem de o ana kadar yaşadığım en uzun,belki de en düzenli ilişkiydi...demek ki erkekler o saydıklarından daha fazla şey istiyormuş ki bende işe yaramadı :)
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Erkekler daha fazlasını ister iddalı bi genelleme.

Daha fazlasını isteyen, istemeyen bi çok erkek tanıyorum. Yanlış kişiyi seçip üzerine bütün suçu erkeklere atmak yanlış bence. Ki çok rahat biçimde kızlar üzerindede bi çok genelleme yapabilirim. Ama insanı kişi olarak değerlendirmek en doğrusu bence..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

bir kadın aslında bundan çokda fazla şey istemiyor bence
ben senin yaptığın genelleme üzerine bir genelleme yapmıştım zaten benimki ne kadar iddalıysa seninki de o kadar iddalı bence
Daha fazlasını isteyen, istemeyen bi çok erkek tanıyorum
bende aynı şekilde bir çok bayan tanıyorum
Ama insanı kişi olarak değerlendirmek en doğrusu bence..
benim yaptığım genellemeyle ilgili böyle düşünüyorsan kendi yaptığın genellemeyle de ilgili böyle düşünmen gerekmez mi?
Raistt
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raistt »

ben pek aşık olmam eğlenmek için biriyle berabe rolurum onun için altatıldığım aldattığım cok olmasına rağmen önemsemem de
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Hmm nedir bu agresiflik. Nerde bi yere msg atsam quote ler içinde bikaç antitez Msg ı ile karşılaşıyorum...

Ã?ncelikle vermek istediğim msg sana karşı bi eleştiriden öte Kendi fikirlerimdi. Banane istediğini yap istediğini yapma. O yüzden fikirlerimi Quote yapmadan önce eleştriyi kavramaya çalışırsan hoş olur.

Sen erkeklere bi eleştri getirmişsin. Bende eleştrinin genellemeden bariz olduğunu sana msgımda belirtmiştim. Ama benim yaptığım ''Genelleme'' Bir eleştriden öte bir ''Ã?vgü'' idi. O yüzden insanlar özel yada genel açıdan algılar diye bakmadım. Ki madem öle baktın düzeltiyorum. ...Bi çok bayan için ''Bence'' sevilmek yeterlidir...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

bu güne kadar hiç aldatmadım.. asla.. çok kez elime böyle bir fırsat (?) geçti. ama asla böle bişeye kalkışmadım bile.. en gereksiz en anlamsız ilişkimde bile böle bişeyi yapmadım. aldatmanın bi yönünü kaçırıyorsunuz gibime geliyo. aldatmak bi insanın size olan güvenine ihanet etmektir.onun tüm inancına küfretmek. onun size karşı beslediği umuda ve güvene pislik bulaştırmaktır. kim olursa olsun ne olursa olsun inanan birisine bunu yapmamalıdır insan.. bu onursuz bi davranıştır. o sizi beklerken düşlerken.. size inanırken kendinizi bir başkasının kollarına hiç de masum olmayan duygularla bırakmak yaşarken yapabileceğiniz en kötü şeydir kendinize.

aldatmadım.. aldatırsam da affetmem asla.. ölene kadar affetmem.. belki ölümden sonra da affetmem ama orda ne halde olucamız konusunda şüphelerim var.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Murdoc wrote:ulfgar ilk satırını okudum midem bulandı. siz ve sizin gibiler daha önce yazdığım bir yazıyı tekrarlıyorum;BASİT BİYO-KİMYASAL OLAYLARI ABARTMAYIN.

Biyo-kimyasal dememin sebebi terle birlikte yayılan özel moleküllerin karşı cins (ya da aynı farketmez her neyse bu başka konu) tarafından onaylanıp size tekrar gönderilmesiyle oluşan basit bir olay.he bu tüm hormonlarınızı etkiliyor mu? etkiliyor orası başka ama yine de basit.ve sonrasında olan üzüntü hem yediğiniz kazıktan hem de egonuzdan kaynaklanıyor.sahip olma hırsı,"beni kimse terk edemez" düşüncesi,"beni bunun için mi terk etti "gibi düşünceler vs vs bu liste epey uzar.

evet aşkın bilimsel açıklaması bu.ama şunu unutmayın ki bu dünya ya başkalrını mutlu etmek için değil kendiniz ve göreviniz için geldiniz.

yine de son söz sizin;ister bu yazıyı okuduktan sonra bununla ilgili düşünürsünüz isterseniz "hadilen" deyip unutursunuz.seçim sizin...

hissizliğin beni yasa boğuyor ya da boşa yaşıyorsun gibi yorumlar yapılabilir bunun üzerine ama gerek yok. çünkü benim böle bi hakkım yok.

Bırakalım miden bulansın.. bırak bizimde midelerimiz kasılsın. Bırakalım çok çikolata yemekle sevmek arasındaki farkı bilme.. bırak bizde bu his için çikolatayı terkedebilelim. Bırakalım sen herşeyi bilimle açıklamaya çalış ama unutma o bilim tıkandığı yerde en az tıkandığı yer kadar anlamsız olan başka bi kavramı oraya yerleştirmekten çekinmiyo (neden bahsettiğimi anlarsınız..)

senden şunu rica ediyorum.. inanmasan da seven insanlar hafif dengesizdir. en ufak şeyden aklına hayaline gelmicek şeyler çıkarırlar. iyi niyetinle takma kafana abi dersin. öfkeden deliye döner. ne takmicam lan seviyorum nasıl takmam der. sevgilisi ile egosunu tatmin edenlerle karşılaşmışsın belli ama böle bi genelleme yapma derim gerçekten seven birisini bul. ve ne hakkında ne sölediğini dikkat et. hassas bi konudur.

ya da belki onlarla bile karşılaşmadın ve kitaplarda okudun bunu. :) yaşamadan bilemezsin bence böyle düşünmekte acele etme. bizler sevgiye inanmadığımız bi zamandan geçtik. sen henüz geçmemişin. belki geçmezsin ve ben senin bu inancına saygı duyarım. ama biliyorum ki geçiceksin kendini harap ediceksin. umut etmekten kahrolmaktan bitap düşüceksin. herşeyini ona vermek isticeksin. onunla bir olmak isticeksin. herkes sizi öpüşüyo sanarken sen onun nefesini içine çekiceksin. o otobüse binerken neden ailenin ya da kendinin başka bi yerde ev aldığına hayıflanıcaksın vb. ... ama bunları yaşamadan bilemezsin. o yüzden acele etme diorum. :)

bi laf vardı ; "oliver twist i okudum die bir yetimi anlayabilir miyim?"

en büyük aşk romanını oku... en büyük aşk macerasını dinle yaşamadan bilemezsin. gerçekten bilemezsin...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

ulfgar a içtenlikle katılıyorum bende arkadaşa cevap vermeye çalışmıştım ama ulfgar bana göre en iyi cevabı vermiş..teşekkürler:)
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Murdoc wrote:ulfgar ilk satırını okudum midem bulandı. siz ve sizin gibiler daha önce yazdığım bir yazıyı tekrarlıyorum;BASİT BİYO-KİMYASAL OLAYLARI ABARTMAYIN.

Biyo-kimyasal dememin sebebi terle birlikte yayılan özel moleküllerin karşı cins (ya da aynı farketmez her neyse bu başka konu) tarafından onaylanıp size tekrar gönderilmesiyle oluşan basit bir olay.he bu tüm hormonlarınızı etkiliyor mu? etkiliyor orası başka ama yine de basit.ve sonrasında olan üzüntü hem yediğiniz kazıktan hem de egonuzdan kaynaklanıyor.sahip olma hırsı,"beni kimse terk edemez" düşüncesi,"beni bunun için mi terk etti "gibi düşünceler vs vs bu liste epey uzar.

evet aşkın bilimsel açıklaması bu.ama şunu unutmayın ki bu dünya ya başkalrını mutlu etmek için değil kendiniz ve göreviniz için geldiniz.

yine de son söz sizin;ister bu yazıyı okuduktan sonra bununla ilgili düşünürsünüz isterseniz "hadilen" deyip unutursunuz.seçim sizin...
Arkadaşa fikirlerini bizimle paylaştığı için teşekkurler,tabi daha uygun bir şekilde paylaşabilirdi.

Eh güzel,evrende neredeyse herşeyin bir açıklması var evet. Herşeyi bilimsel olarak açıkladıgın gibi ,şu "dünyaya görevimiz için" gelme konusunu da açıklar mısın,mumkunse bilimseler olarak?

Aşk ,bir tür çok miktarda sevgi demektir bence.Annemize babamıza da sevgi duyaiblriz.Buda sanırım ter biokimya falan alakalı olsa gerek?Ve çok terleyen insanların aşkları daha büyük olur heralde :P.

Peki ya insanın inandığı görevi "başkaların mutlu etmek" ise?Umarım diğer insanların senin inandıgın göreve inanıyor olmalarını bekleyecek kadar kustah olmayacaksın.

Birde diger insanlardan üstünüm havası veriyor yazdıkların.Ulfgarın yazısına miden bulanmış, basit bi bio kimyasal olayı abartıyorsun...

Biz bu sitede farklı fikir ve hislere sahibiz,bundan zevk alırızBirbizimize katılmasak da saygı duyarız.Ve birbir fikirlerimizi "mide bulantısı" şeklinde yorumlamayız.

Bu arada başlığın ismi dikkatimi çekti.Aldatmak ile aldatılmak aynı şey değildir!hiç aldattınız mı ve ya aldatıldınız mı diye bir soru çok ilginç.

Ve sedigi ,deger verdigi bir insanı ,"onu aldattım" diyebilecegi kadar değer verdigi bir insanı aldatan birinin kendisine de saygısı yoktur bence,deger verdigi insana zaten saygısı yokmus. Burda tezatlar oluşuyor. İnsan gerçekten deger veriyosa aldatamaz, değer buna engel olur?olmalı... ya siz yeterince deger vermiyordunuz , yada kendiniz yeterlince "değerli" değilsiniz.

Sözüm bu kadar.Daha fazlasını söylemek isterdim ama ,vaktim yok.Bu başlığa fazal bile ayırdım.
Post Reply