Ya yokmu Ankara'da oyun oynamak isteyen bi kişi, oyun oynatmak isteyen bi dm. Valla ne olursa olsun Ankara'da olduktan sonra herşeye gelirim o kadar oyunsuz kaldım yani
Merhaba diyar dostları,
Ankara'da bir oyun düzenleyelim artık. Yalnızca lütfen bir başkası DM'lik yapsın yıllardın con'lar dışında oynamayı özledim. Toplanalım, olmazsa DM'i yazı tura atarak belirleriz. Oynamak isteyen ve Ankara'da olanlar mesaj atsın.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Hikaye nedir? Nerede geçiyor? Kaç kişi oynuyorsunuz? Karakterler kimler ve ne işle uğraşıyolar? şu andaki amacınız nedir? Kaçıncı levelsınız? Dm kim? Deneyimli miymiş? Session'lar ne kadar sürüyor? Hödö hödö blah blah
Galba biraz FRP'ye susamışım siz bakmayın bana
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
bu yaz boyunca ne tatile gidebildim ne de siteye girebildim. ama bu cuma son. özgür kalacağm tekrar. bir daha ne trt'nin ne de or-an'ın yakınından bile geçmeyeceğim. ve oyunlarınızda yer varsa gelebileceğim. az kaldı...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Bende üniversiteye gitmek için sabırsızlanıyorum. Bu sene açlar gibi 3 oyunda barbar olup vampire the masquerade'de gangrel oynayacağım, dark sun'da mule fighter olacağım. Yetmeyecek Warhammer campaign'imizde orduları savaşa süreceğim ve kıtaları işgal edeceğim!