Thundorius wrote: hem buluşmalarda herkes t-shirt ler sayesinde birbirini kolayca bulur.
Abi bu çok ezik olur gibime geliyor . Düşünsene istiklal caddesinede bir örnek böyle ıhh .Nickler falan yazsa neyse denilenilebilir ama bir örnekse zor
Bence belirli bir süre bekleyelim.Yazıyı okuyan okusun kararını versin ona göre bir sayı belirlenir zaten.Bu konuda bir pano düzenlenebilir isteyen oraya adını yazdırır falan.Fiyat konusu da artık ona göre belirlenir.Ama bence öenmli olan görünüş.. !
hem aramızda bi simge bi sembol olur..fight club daki karşılaşınca esrarengizce kafa sallarız:D:D
şaka bi yana
ayşe teyzelik gibi olmasın ama tişört yıpranır eskir solar yazısının rengi kaçar şu bu..bileklik kopsa bile bi kutunun içinde çekmecene koyarsın ohh mis gibi saklarsın ömür boyu.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
oooo hem üstüne de nicklerimizi yazarız bi güzel hatta hatta en yakın bulduğumuz kişiyle bir de değiştiririz böyle duygusal dakikalar yaşarız bence bileklik daha mantıklı
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
celeraen wrote:oooo hem üstüne de nicklerimizi yazarız bi güzel hatta hatta en yakın bulduğumuz kişiyle bir de değiştiririz böyle duygusal dakikalar yaşarız bence bileklik daha mantıklı
bıleklık terleyınce nası kokuyo deri bileklıkler bılıomusun :D:D
Minnettar bakmaya çalışan gözlerinin ardındaki öfkeni ve nefretini görebiliyorum sevgili büyü kullanıcısı..
Ruhunun bir yarısı bedenini Terketti..
Lanetlendiğin,Öldürüldüğün yani seçildiğin
valla benim vardı bi tane kahverengi deri bilekliğim koku derdi çekmedim...o demirli de değildi terleyince bileğine pas lekesi de yapmıyodu. gayet güze yıllarca kullandım baktıkça sahibini andım.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..