Böyle şanssızlık olursa...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hatun milleti işte ( istisnalar kaideyi bozmaz ) :D demiştim ben size.. Hatta var ya erkek arkadaşı bile yoktur bence.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

eveet olabilir klasik bahanelerden biridir erkek arkadaşım olmasa olurdum cümlesi...bence emin ol bi önce SacoKhan
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

sevgililer ayrılır..aşıklar birlikte ölür..

geçmişini hüzünle anıp geleceğine umutla bak...

inan yeter.. bir gün mutlaka kavuşursun.. hakikatle seviyorsan..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Salyangoz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Salyangoz »

Zaten kızın sevgilisi olsa senle buluşmazdı.Seni buluşmada iyice yoklıyıp son kararını vermiş üzmemek içinde böyle şeyler uydurmuş.Ya da sevgilisi var ama bu yeni maceralar peşinde sevgilisinide başka birini bulana kadar terk etmek istemiyor ortada kalmamak için.İçten pazarlıklı yani gibi fikirler yürütülebilir tabi bu sadece beyin fırtınası...
<div>Benim başarılı olmam&nbsp;yeterli değil.Diğer herkes yenilmeli !!!</div><br />
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ulfgar wrote:sevgililer ayrılır..aşıklar birlikte ölür..

geçmişini hüzünle anıp geleceğine umutla bak...

inan yeter.. bir gün mutlaka kavuşursun.. hakikatle seviyorsan..

ulfgar bu konuda tecrübe, nerden biliyorsun diye sorarsanız, biraz faydam oldu bir msn muhabbetinde ulfgar'a :)

anı ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

FrpWorld Ã?öpçatan Team'le bir sonraki macerada buluşana kadar herkese iyi günler. :-P

Ama cidden duruma şaşırdım ve Salyangoz'un tespitini de mantıklı buldum. Ya da bir ihtimal daha var ki kız çok 'geniş' ve sıcakkanlı.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

ya şöle bişi var, evet sevgilisi var öğrendim bunu araştırmacı kişiliimi kullanarak, çocuk punkçı'nın teki ama şöle bi sorun var; herif hapçı çıktı. Ben şimdi ne yapim abi böle bişi olmaz Dallas'a döndü herşey, sırf herşey gitgide karışıyo diye bu işin içinden çıkımak istiyorum ama gönül işte, çekiyo yine kendini :cry: zaten iyice kafayı yemeye başladım, anarşist günlerime geri dönüyorum hafiften...

bi de ben böle bi sevgilisi olabileceiğini hiç düşünmemiştim, iyi tamam hoş çocuk da yok abi yanlış alışkanlıkları var...ühühühühüüüü....kafayı yedim...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

kızın haberi var mıymış bu durumdan peki?
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
quake
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Böyle şanssızlık olursa...

Post by quake »

SacoKhan wrote:Düşünün ki istediğiniz zaman şöyle normal güzellikte bir kız ayarlayabiliyorsunuz ama siz daha seçici davranıyorsunuz ve bu yüzden karşınıza çıkan çoğu fırsatı es geçiyorsunuz. Ve bi gün uzun zamandır görmediğiniz yakın bir arkadaşınız yanında gördüğünüz anda aşık olduğunuz bir kızla çıkageliyor ve bu kızın arkadaşınızın eski sevgilisi olduğunu öğreniyorsunuz. Kız sizle daha ilk günden içli dışlı oluyor ve aşık olan bir insanın beklediği tüm hareketleri size gösteriyor(bakışmalar falan...) Bi kaç gün sonra da sizden msn'ininizi istiyor. Ama siz şöyle bir şey öğreniyorsunuz bi kaç ağız yoklamasından sonra; arkadaşınız ayrılacağını bildiği halde tekrar kızla birlikte olmak istiyormuş...Siz de arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz çünkü gerçekten çok iyi arkadaşınız...

Bu kişinin yerinde olsanız ne yaparsınız?(Empati kurun beah :cry: )
arkadasa 1 kıza 2. acımam... :evil:
Kill the mutant
Burn the heretic
Purge the unclean
Blood Angels
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

celeraen wrote:kızın haberi var mıymış bu durumdan peki?
ya evet var haberi, kızı ailesi kurtarmış bu tür bi bataktan ama işte hala b.ka konuyo :cry: walla ağlıcam
fx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fx »

Noldu konu durmus agustos 2006 da herhalde gorevini yapti sistem? Burada diyor ki siz hic evlenmeyin evlensenizde icinizde hep suphe olsun 60yıl empatiyle yasayin. Karsidakide size empati yapiosa ne olcak? Savas olunce biter biri kaybeder kazanan da kaybeder. Niye insanlar aglayarak dunyaya gelir? soru bu cevap bekliyorum.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Çoktan bitti bütün olaylar, bir müddet birlikte oldum, araya koca bir sene girdi sonra hayatımdan tamamen çıktı arkadaşları uğruna :(

fin...
Post Reply