Öarşıdan aldım bir CD...

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Öarşıdan aldım bir CD...

Post by mikael »

World of Warcraftın orjinal cdsini aldıktan sonra onu çoğaltıp arkadaşlarıma kopyaları verirsem hepimiz warcraftı internetten oynayabilir miyiz? Ya da Bütün arkadaşlarıma oyunu tek tek cdsiz çalıştırma programı ile yüklersem oyunu herkes oynayabilir mi?
Kıssadan hisse, oyunu oynamak için önemli olan cd mi account mu?
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hyır... önemli olan acc'dir..
orda sen tüm parayı işinden cıkcak olan şifreye veriosun... cd nini deeri korsanıyla aynı yani...
,ç,nden cıkan şifre önemli...
tek cd,tek player....
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Yani bir cd ile sadece bir account alınabilir, öyle mi :(
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

malesef..
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Tek account'la zibilyon tane karakter yaratılabiliyor ama sanırım. Aynı zamanlarda oynama takıntınız yoksa misler gibi oynarsınız Paylaşın 4'er saatten mesela, karakterleriniz belli olsun oynayın, kimse bi şey demez herhalde...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

eh zaten kopyalayıp arkadaşlara vermek yasal değil.

Ama cdden arkadaşlarına kurabilirsin. blizzard bunu engelemiyor hatta bi de 10 günlük deneme için bi şifre vermiş arkadaşınıza verin diye. Belkiresmi lmayan serverda oynayabilirsiniz ne kadar zewvk verir bilmem...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

occultsearcher wrote:Tek account'la zibilyon tane karakter yaratılabiliyor ama sanırım. Aynı zamanlarda oynama takıntınız yoksa misler gibi oynarsınız Paylaşın 4'er saatten mesela, karakterleriniz belli olsun oynayın, kimse bi şey demez herhalde...
Fena fikir değil aslında...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

occultsearcher wrote:Tek account'la zibilyon tane karakter yaratılabiliyor ama sanırım. Aynı zamanlarda oynama takıntınız yoksa misler gibi oynarsınız Paylaşın 4'er saatten mesela, karakterleriniz belli olsun oynayın, kimse bi şey demez herhalde...
açıkçası ben bunu yapmanı şiddetle tavsiye ederim.Niye diyeceksin!.Hemen açıklayayım.Sen şimdi bu oyuna başlıcaksın ilk başlarda çok zevkli bir oyun gibi gelecek ama sürekli başında olduğun için 1 2 ay gibi kısa bir sürede seni sıkacak.Benim arkadaşlarım var offical serwerlarda oynamalarına rağmen adamlar uo ya dönüyorlar.Sıkılıyorlar yane.Paylaşman bu açıdan hemde arkadaşların açısından iyi olur.Paylaşmıcaksan bile 1 günde çok fazla oynamanı tavsiye etmem ! ..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Efla wrote:eh zaten kopyalayıp arkadaşlara vermek yasal değil.

Ama cdden arkadaşlarına kurabilirsin. blizzard bunu engelemiyor hatta bi de 10 günlük deneme için bi şifre vermiş arkadaşınıza verin diye. Belkiresmi lmayan serverda oynayabilirsiniz ne kadar zewvk verir bilmem...
Peki o 10 günlük deneme sonunda geliştirdiğimiz karakteri daha sonra paralı bir accounta nakledebiliyor muyuz?
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

E parayı verince zaten o account'ın devamı olarak görünüyor herhalde. Karakter heba olmaz olm, merak etme yaf. On gün oynamışsın, 15 level kasmışsın, bi kalemde silip atmazlar büyük ihtimalle.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

nakletmeye gerek yok
zaten hesabınız açılmış oluyor
oyunu ve oynamak için süreli hesabı alınca
direk devam edebiliyosunuz
aktarmaya gerek yok yani... fakat bazı şeyler sınırlandırılmış bildiğim kadarıyla sadece 10 günle değil yani...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Peki WoWda güç dengesi nasıl? Elfler en iyi ırk, warrior en iyi class gibi şeyler yoktur herhalde. Dengeli bir oyun olduğuna eminim ama bir de size danışayım dedim.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bende bi hunter videosu var warlock sadece kaçıo hiç vurmaya cesaret bile edemio.
bide warlock videosu var huntere tek attakta 1500 mü ne vuruo hunter inio.
tamamen oynayana bağlı bence...
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Çok ağır abiler yapılabiliyor ya, hakikaten. şaka gibi yani. Bi de oynicaksan PvP serverlarına ilk başta bulaşma derim. 60. level warlock gelip benim gibi sünepe 8. level hunter'a hellfire'ı koyabiliyor, sen de bi şey diyemiyorsun... :(
Ama dwarven hunter rullaz derim :D
Uzun mesafede tüfeğin nasıl şaka gibi damage verdiğini görmeniz lazım. :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ben pek bilmiyorum aslında oyunu ama videolar izlemiştim. Bildiğim kadarıyla pvpde rougelar en iyi yani teke tek yakaladı mı çaresiz bırakabiliyo özellikle undead rougelar. bir tek savaşçılara dalmaya yemiyo onlar fakar ortalıkda görünmezolarak dolaştıkları için pek de çatmaları gerekmiyor. Ama oyunlarda görevlere vesaire katılmak istiyceksiniz ki rougelar pek iş yapmıyor burlarda.

warlock oynaması zor. çünkü karışık biraz fazlaca büyü kombinasyon ve düşünülmesi gereken şey var. Fakat bu fazlaca şey iyi oynandığında oldukça avantaj sağlıyo herşeye karşı güçlü ya da zayıf olabilir warlock nası oynadığına bağlı.

Blizzard genelde iyi bi denge alayışına sahip bence şimdiye kadarki oyunlarında hep bi denge gördüm. burda da ırklar ve sınıflar dengeli asnırım. ama olay biraz taş kağıt makas gibi denge böyle sağlanmış.

Yine de bi inceleyebilirsin sitesinden çekici gelen bişeyler olabilir...
Locked