Hepinize eğlenceli oyunlar ve mutlu günler dilerim.
ARAYIş (HAKKINDA)
Özür dilerim arkadaşlar. Biraz yarı yolda bırakmak gibi oldu galiba bu ha
Okul işlerim dolayısıyla siteye gereken zamanı ayıramıyorum. Bu da benim son oyunum aslında bu oyundan sonra aranızdan ayrılacağım bunu da buradan ilk sizlere söyleyeyim dedim. Oyun Kıyametin Ayak Sesleri ile senkronize ilerliyordu. Eldarin'in bana verdiği son habere göre oyunu bir süre hikaye olarak devam ettireceğim. Sizler elbetteki hikaye aralarında olan durumlara dair düşüncelerinizi ve fikirlerinizi belirtebilirseniz. Çok daha ayrıntılı bir oyun ve güzel sahneler hazırlamıştım sizlere ama ne yazık ki işler umduğum gibi gitmedi. Yine de karakterlerinizin buldularını ve başlarına gelenleri beğeneceğinizi umuyorum. Hikaye içerisinde bazı karakterleri öldürmeyi de planlıyorum. Uzun süre takip edememiş olabilirim ama aylardır siteye girmeyen arkadaşların karakterlerinin grup içinde yer teşkil etmelerinin de pek anlamı olmadığı kanaatindeyim.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Evet arkadaşlar, aldığım son duyumlara göre Andero bu RP'yi de bırakmış bulunmaktadır. İşin özü, bu RP de bana kalmış durumda maalesef.
Aynı şekilde götürebilirim ama oyuncular olarak uzun zaman başıboş bırakıldığınızı ve hakkınızın yendiğini düşünüyorum bu yüzden size iki seçenek sunuyorum. Hangisini isterseniz onu uygulayacağım.
Oyun bu şekilde, hikâye olarak devam ettirilebilir. Uzun uzun hikâye olarak kasmayacağım. Kıyamet bitiminde genel olarak ne olduğunu özetleyeceğim. Bu durumda uzun süre devamsızlık yapıp oyuna bakmayanlar ölecek, ama oyuna devam etmiş kişilerin hepsi sağ kalacak. Yanlız bu kişiler ne tecrübe puanı toplayabilecek, ne seviye atlayabilecek, ne de ellerine herhangi bir eşya geçecektir. Kısacası karakter oyuna nasıl girdiyse, öyle çıkacaktır.
İkinci seçenek olarak ise oyunu oyun olarak devam ettirmektir. İlk baştaki gibi devam edilir. Yine uzun zaman girmeyenler imha edilecek, ama bu sefer devam edenlerin varlıklarını devam ettirmeleri garanti altında olmayacaktır. Yaralanabilir, ölebilir, değişim geçirebilir; ama bunun yanında tecrübe puanı toplayıp seviye atlayabilir, eline eşyalar geçebilir, kısacası bildiğiniz RP kuralları geçerli olur.
Seçimi size bırakıyorum. Buyrun, tartışın, bir karara varın.
Aynı şekilde götürebilirim ama oyuncular olarak uzun zaman başıboş bırakıldığınızı ve hakkınızın yendiğini düşünüyorum bu yüzden size iki seçenek sunuyorum. Hangisini isterseniz onu uygulayacağım.
Oyun bu şekilde, hikâye olarak devam ettirilebilir. Uzun uzun hikâye olarak kasmayacağım. Kıyamet bitiminde genel olarak ne olduğunu özetleyeceğim. Bu durumda uzun süre devamsızlık yapıp oyuna bakmayanlar ölecek, ama oyuna devam etmiş kişilerin hepsi sağ kalacak. Yanlız bu kişiler ne tecrübe puanı toplayabilecek, ne seviye atlayabilecek, ne de ellerine herhangi bir eşya geçecektir. Kısacası karakter oyuna nasıl girdiyse, öyle çıkacaktır.
İkinci seçenek olarak ise oyunu oyun olarak devam ettirmektir. İlk baştaki gibi devam edilir. Yine uzun zaman girmeyenler imha edilecek, ama bu sefer devam edenlerin varlıklarını devam ettirmeleri garanti altında olmayacaktır. Yaralanabilir, ölebilir, değişim geçirebilir; ama bunun yanında tecrübe puanı toplayıp seviye atlayabilir, eline eşyalar geçebilir, kısacası bildiğiniz RP kuralları geçerli olur.
Seçimi size bırakıyorum. Buyrun, tartışın, bir karara varın.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Ben katılmayacağım,Andero ve bir iki kişi ile site içinde bir hayalimiz vardı.Bir kişi azaldığına göre hayal bitmiştir,o zaman bu rpye-benim açımdan-gerek yoktur...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Ben devam etmek istiyorum çünkü o karakter benim çocuğum gibi oldu. O zaman Necros ilk seçenek olsun. Ã?ünkü sanırım rp de bir ben, bir de Dorian olacağız ki, Dorian karakterini yöneten kişi de oyunu bırakacağını söylemişti bana. Onunla tekrar konuşayım. Eninde sonunda bu rp'de ya tek kişi kalacak ki o da benim, ya da Dorian da kalmaya karar verip sayımız 2'ye çıkacak. Bir an önce ne olacaksa olsun ki, biz de karakterlerimizle yeni rp'lere girebilelim diye düşünüyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ben oynamayı seçerdim aslında ama öyle diyorsanız yapacak pek birşey de yok.
Anderoyla konuyu iyice konuşup olayı hikaye olarak bağlama yoluna gidicez o zaman. Neyse bugünlerde oldukça fazla görüyorum.
Ama koyvermeyin kendinizi böyle kaos tayfası. Yapılcak işler var daha
Anderoyla konuyu iyice konuşup olayı hikaye olarak bağlama yoluna gidicez o zaman. Neyse bugünlerde oldukça fazla görüyorum.
Ama koyvermeyin kendinizi böyle kaos tayfası. Yapılcak işler var daha
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Piyango gibi çıktın valla.
Hiç beklemiyordum ama olsun, iyi oldu.
Yok, turları işim olmadığı müddetçe hızlı döndürürüm ben. Zaman zaman istisnaları olmuyor değil ama, fazla bekletmemeye çalışıyorum. Karakter kağıdın bende vardı. Bir ara temasa geç benle, göndereyim. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Oyuncuların yazmamasının sebebi zaten dur dönmez bugün ,sonra yazıyım deyip geçiştirmesinden oluo.Bu suç ta Andero nun ayda 1 tur döndürmesinden dolayıydı.Düzenli tur dönsün mazereti olan hariç herkesin düzenli bi şekilde mesaj atacağına inanıyorum
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Yukarıda belirtilen kural zaten daha önce konulmuş bir şey. Herkes kendinden sorumludur. Sorun dm'den kaynaklanmadığı sürece oyuncular da bekletme yapmaz. Yapanların karakterleri de oyunda öldürülüp kullanıcı oyun dışı kalıyordu.. Bu oyunun ortalarında sıkça yaşanmış olup oyun tekrar akıcı bir hale getirilmiştir. Ve zaten sayımız oldukça az hemen hemen her gün -özel sebeplerden dolayı bir sorun çıkmazsa- rp yapılabilir.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...