Arkadaşlar bundan önce çou anketli başlıkta dile getirdiğim gibi, eğer bir yorum yapmayacaksanız lütfen sadece anketi kullanıp aynısını mesaj olarak yazmayın, iyi eğlenceler..
hatırlatma ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Arkadaslar istatistiki bir veri olan bu baslıgın neden oylama oldugunu anlamadım. Bir diyardaki ırkların yuzdesi insanların oylarına gore degisim mi gosteriyor. soyleriz bir Admin e database den bakar en olmadı...
Ben bir drowum. Ama beni yolda görürseniz insana benzetebilirsiniz, çünkü evden çıkmadan önce büyüyle şeklimi değiştiriyorum. Dış görünüşe aldanmayın, önemli olan iç drowluk
Tabii ki Undead....Adamların karizmatik iskeletleri var Her tarafları kırık...Hele o eller...Pis kokan ayaklarıda unutmamak lazımm...Bide yürüken iskeltlerinden çıkan sesler çok hoş...Ayrıca biryerleri kırıldığında hemen düzeltebiliolarrr :evillaugh:
benim drowluğum içimden geliyo. ben insan bir öğrenci olmaktan çok drow bir assasin'im. tüm drowları irtibata çağırıyorum. kendini drow hisseden veya gerçekten drow olan herkese kapım açık.ve insanlar drowları yanlış tanıyo unutmayalım elfler iyidir drow da olsa elf elftir. (tabii espiri benim dweğil hemen belirtiyim.)
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.