Silkroad online
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Oyunda cold-spear kullanan bir karakterim var. Stat pointlerimin yarısını int'e yarısını str'e verdim ve veriyorum. İyi yapmış mıyım?
Str'e verdiğim puanlar ben ice river gücümü kullandığımda karşımdaki rakibe gönderilen hasarı arttırır mı yoksa ice river halindeyken sadece int'e mi bakılıyor?
Skill pointlerimi sadece soul spear (ghost muydu yoksa o etrafında dönüp herkese vuran?), chain spear ve coldda ice river ile frost shieldı en üst seviyeye getirmek için biriktiriyorum. İyi mi yapıyorum yoksa daha iyi bir yol var mı?
Str'e verdiğim puanlar ben ice river gücümü kullandığımda karşımdaki rakibe gönderilen hasarı arttırır mı yoksa ice river halindeyken sadece int'e mi bakılıyor?
Skill pointlerimi sadece soul spear (ghost muydu yoksa o etrafında dönüp herkese vuran?), chain spear ve coldda ice river ile frost shieldı en üst seviyeye getirmek için biriktiriyorum. İyi mi yapıyorum yoksa daha iyi bir yol var mı?
şimdi soyle soyleyeyim 3 sekilde ilerlemek mumkun
1.full int verip force gucunu mukemmmel kullanırsın ama weapon gucun zayıf kalır
2. full str verip wepon gucunu mukemmel yaparsın ama force gucun zayıf kalır
3. hybrid denilen yoldan ilerlersin(ki bu sninki oluyor) o zaman dengeli bir dagılım olur ama int kadar ii force ve str kadar ii weapon kullanmazsın..ama hybrid ler bircok yonden avantajlıdır bence seciminde devam et ...cok skill biriktirip iki tarafında ozelliklerini yukseltmeye bak
1.full int verip force gucunu mukemmmel kullanırsın ama weapon gucun zayıf kalır
3. hybrid denilen yoldan ilerlersin(ki bu sninki oluyor) o zaman dengeli bir dagılım olur ama int kadar ii force ve str kadar ii weapon kullanmazsın..ama hybrid ler bircok yonden avantajlıdır bence seciminde devam et ...cok skill biriktirip iki tarafında ozelliklerini yukseltmeye bak
Auré Entuluva...Outa i lomé
sen str ye de verdigin icin diger ozellikleri de acman avantajına olur diye dusunuyorum ama hepsni degil ozellikle parantez icinde %300 vuran vuruslar var onlara vermeni oneririm nuke acmanı onermem hybrid oldugun icin az vurur ve cok sp harcarsın acmak icin gerek yok diye dusunuyorum ama senin kararın
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Tabiki bu iki yoldan ilerleyebilirsin ama Bu şekilde yaparsan en fazla bir ay oynar bırakırsın.En güzeli senin yaptığın gibi.sevgiliGalathiniol,celebnor wrote:şimdi soyle soyleyeyim 3 sekilde ilerlemek mumkun
Yani ben kendi levelimden 5 level yüksenğini kesersemmi çıkar diyorsun ve ayrıca benim -3 levellikten SOS çıktıcelebnor wrote:onlar sansa cıkıyor ve sos+5lvl....som ise+10 level oluyor bir de seal of sun varmıs o da +15 level
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Galathiniol,
hayır silah ozellik bakımından kendi levelinden 5 level fazla gibi demek istedim ya da armor lkevelinden 5 level fazla (bu sos için ...) mesela 20 magical protectionu olan bir armorunj aynı level sosu 23-24 protaction ...rakamları attım
umarım anlatabilmişimdir...yani 20 level sos silah 25 level normal silah demek ozellik bakımından
hayır silah ozellik bakımından kendi levelinden 5 level fazla gibi demek istedim ya da armor lkevelinden 5 level fazla (bu sos için ...) mesela 20 magical protectionu olan bir armorunj aynı level sosu 23-24 protaction ...rakamları attım
...Demişim ama soru şöyle olacaktı "Greecede lvl 25+ adam arayan güzel bir Türk guildi var mı?".Setsuna wrote:Greecede lvl 25+ adam arayan güzel bir guild var mı?
Bir de nukerler güçlü mü? Bana biraz dayanıksız gibi geldiler de (hep inte verince). PvP'de iş görürler mi? Nuker olmak için nasıl bir yol izleniyor, hangi skilller açılmalı?
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Nuke ler bence 30 levelin skili olan skile vermeliler.Ve onu UP yapıp süper bir nok taya getirirler tabi ilerleyen aşamalarda o skilin sırasında yeni skiller açılır o da iyi olur.
Ama ben yinede doğru bulmuyorum adam günün birinde TAKLA MAKAN gider 3 vuruşta yatar büyü müyü bi işe yaramaz.Zaten yartıklara hangi büyü ile vurursan vur senin levelindeyse ve sende bir nuke isen kesinlikle yatarsın...
nukeler Güçlümü???
Evet oldukça güçlü olabiliyorlar ama Heal olmayınca gücünde bir anlamı kalmaz.
Ayrıca ben okçuyum ve 1 str 2 int ile ilerliyorum bana göre en iyisi:(okçular içun)
Ama ben yinede doğru bulmuyorum adam günün birinde TAKLA MAKAN gider 3 vuruşta yatar büyü müyü bi işe yaramaz.Zaten yartıklara hangi büyü ile vurursan vur senin levelindeyse ve sende bir nuke isen kesinlikle yatarsın...
nukeler Güçlümü???
Evet oldukça güçlü olabiliyorlar ama Heal olmayınca gücünde bir anlamı kalmaz.
Ayrıca ben okçuyum ve 1 str 2 int ile ilerliyorum bana göre en iyisi:(okçular içun)
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı