Gerçekten ilginç bir savaş vidyosu.Efektleri felan çok acaip yapmışlar.Özellikle fantastik kurgu severlerinin izlemesinin öneririm.Bşak bir siteden buldum bende.
http://www.youtube.com/watch?v=Y_YVZKCucb4
Raggath(izleyin yani)
-
occultsearcher
- Kullanıcı

şimdi çok karalamak istemiyorum tabii videoyu ama ben benim evde çekmeye kalksam bunu daha iyisini yaparım. Benim webcam'imde bile daha çok video efekti var.
Filmde ne doğru düzgün senaryo, ne doğru düzgün ses, ne doğru düzgün kostüm, ne doğru düzgün kurgu. Yani bunların hiçbiri olmadığı gibi daha fazlası da yok.
Çok basit abi. Herkes evinde pek ala çekebilir bunu.
Hani bu çekim/yapım işleri yürek işidir. Böyle kıytırıktan işler yapacaksan, yapmayacaksın. Yaptıysan, yayınlamayacaksın arkadaş. Biz çektiğimiz 20 dakikalık mage(wod) filmini yayınlıyo muyuz? Yayınlamıyoruz. Niye? Ã?ünkü beğenmedik. Halbuki bundan iyi miydi? İyiydi.
Yani çok feci olmuş abicim bu. Hani uğraşmışlar eyvallah da. Bu ne bea?
Filmde ne doğru düzgün senaryo, ne doğru düzgün ses, ne doğru düzgün kostüm, ne doğru düzgün kurgu. Yani bunların hiçbiri olmadığı gibi daha fazlası da yok.
Çok basit abi. Herkes evinde pek ala çekebilir bunu.
Hani bu çekim/yapım işleri yürek işidir. Böyle kıytırıktan işler yapacaksan, yapmayacaksın. Yaptıysan, yayınlamayacaksın arkadaş. Biz çektiğimiz 20 dakikalık mage(wod) filmini yayınlıyo muyuz? Yayınlamıyoruz. Niye? Ã?ünkü beğenmedik. Halbuki bundan iyi miydi? İyiydi.
Yani çok feci olmuş abicim bu. Hani uğraşmışlar eyvallah da. Bu ne bea?
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Vermem abi, ben beğenmiyom.
İkincisini de çekmeye kalktık, bitiremedik zaten.
Hikaye bi yere bağlanmıyo, ortada kalıyo.
Efektimiz yok doğru düzgün.
Ã?ekimler çektiğimiz dönemdeki aşırı nem ve kameranın çözünürlüğünün pek de yüksek olmaması sebebiyle pek iyi değil zaten.
O filmler çekenlerin ve oyuncuların nacizane arşivlerinde yerlerini almış, ileride izleyip "Biz bunları da yapmıştık, vaayy beaaa" demek amacıyla durmaktadır. Nostalci malzemesidir.
İkincisini de çekmeye kalktık, bitiremedik zaten.
Hikaye bi yere bağlanmıyo, ortada kalıyo.
Efektimiz yok doğru düzgün.
Ã?ekimler çektiğimiz dönemdeki aşırı nem ve kameranın çözünürlüğünün pek de yüksek olmaması sebebiyle pek iyi değil zaten.
O filmler çekenlerin ve oyuncuların nacizane arşivlerinde yerlerini almış, ileride izleyip "Biz bunları da yapmıştık, vaayy beaaa" demek amacıyla durmaktadır. Nostalci malzemesidir.
M - There is indeed such a conspiracy
-
ElvenBard
- Kullanıcı

//mod:Elvenbard;kullandığınız üslup çok yanlış.Lütfen karşınızdakine hakaret etmeden eleştiri yapınız.
Not:Arkadaşlar genel olarak söylüyorum,biraz daha yapıcı eleştiriler yaparsak daha iyi olur.Yani hep yıkıcı hep yıkıcı olmaz.İnsanların şevkini kırmış olursunuz.Yol gösterseniz, yada şöyle şöyle yap deseniz daha uygun olmazmı?Bence hepimiz yeni birşeyler deneyen arkadaşları teşvik edelim ki insanlar daha çok yapsınlar.Ve deneye,deneye kendilerini geliştirsinler.
Not:Arkadaşlar genel olarak söylüyorum,biraz daha yapıcı eleştiriler yaparsak daha iyi olur.Yani hep yıkıcı hep yıkıcı olmaz.İnsanların şevkini kırmış olursunuz.Yol gösterseniz, yada şöyle şöyle yap deseniz daha uygun olmazmı?Bence hepimiz yeni birşeyler deneyen arkadaşları teşvik edelim ki insanlar daha çok yapsınlar.Ve deneye,deneye kendilerini geliştirsinler.
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>