Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Logan
- Kullanıcı

:schemes:
Hemende kızamışş.. hemende kızarmış...
Diyer kolum olsaydı ben sana gösterdim...
Ölümü...
Hemende kızamışş.. hemende kızarmış...
Diyer kolum olsaydı ben sana gösterdim...
Ölümü...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Beyler sizi Kırık Aynadan Yansımalar'ın hakkında başlığına alalım. Nasıl olsa siz oradan devam edeceksiniz. Burayı rahat bırakalım artık.
Bir de aranızdaki tartışmanın nihayetini getirin. Ona göre devam ettireceğim. Sizi bekliyorum.
Bir de aranızdaki tartışmanın nihayetini getirin. Ona göre devam ettireceğim. Sizi bekliyorum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Horcoel ve Slach'ın Ã?SS hazırlıkları sebebiyle tur dönmeyeceğini açıklamıştım, ama bu acaba fikirlerinizi belirtmenize engel mi? Slach bile yazdı. Acaba Azazel, Yılmax, Salvador ve Rhonin'e ne beklediklerini sorabilir miyim? Özelden hepinize soruyorum ve hepiniz de "Biz yazsak da nasıl olsa cevap yazmayacaklar." diyorsunuz. Bunun yerine hepiniz de bir şeyler yazmayı deneseniz diyorum. En azından herkes ilk ğarti düşüncelerini yazabilir, değil mi?
Ã?ksüz bıraktınız resmen başlığı.
Ã?ksüz bıraktınız resmen başlığı.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Pekala millet, bu yetişmesi ve bitmesi gereken bir oyun olduğu için maalesef ki hızlandırmak zorundayım. Bu yüzden turları yazsanız da yazmasanız da döndürüyorum artık. Sizin yazmanız karakterleriniz için oldukça yararlı olacaktır elbette. 
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Bu turda gördüğünüz gibi biraz açıkta bıraktım. Olayları uzatmamak için tipik kimsin nesin sorularını yazmadım. Onları yazılmış farz edin. Bunun dışında bir ekleme yapıp oynamaya çalışacağınız bir oyun veya deneyeceğiniz bir şey varsa buyrun, yoksa ben devam ettiririm.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Bence oyun hikaye ile son bulsun artık kimse Rp atmıyor. Eski heycanı göremiyorum kimsenin zevk almadığı oyunu daha fazla sürdürmenin pek alemi yok sanırım. Ben 1 ay kadar yazmaya devam edebilirim ama sonrasında siteye gireceğimi dahî sanmıyorum.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?