Dinleyin, hayatınız değişsin !
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Buraya bu saçma salak şeyi dinlediğim süreyi yazıyorum : 0.5 sn...
Arkadaşlar ne yaptınız siz ya bu böyle saçma afedersiniz salak bir şey uzun uzun dinlenirmi ya
Ben bu garip şeyden sonra yani 0.5 sn lik süreden sonra hemen SlipKnot dinledim ve hiç bir etkisi kalmadı, tavsiye ederim sizde öyle yapın kurtulmak istiyorsanız
.
Arkadaşlar ne yaptınız siz ya bu böyle saçma afedersiniz salak bir şey uzun uzun dinlenirmi ya
Ben bu garip şeyden sonra yani 0.5 sn lik süreden sonra hemen SlipKnot dinledim ve hiç bir etkisi kalmadı, tavsiye ederim sizde öyle yapın kurtulmak istiyorsanız
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
- _stranger_
- Kullanıcı

bana msn'den ulaş ileteyim sana,
alın bir de bunu dinleyin, bu da alışkanlık yapanlardan söyleyeyim
http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php
gülümseme ve saygılarımla...
alın bir de bunu dinleyin, bu da alışkanlık yapanlardan söyleyeyim
http://www.albinoblacksheep.com/flash/llama.php
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
demarch
- Kullanıcı

Yarım saat dayanamadığımdan mı yoksa türk telekoma aşırı derecede sinirli olduğumdan mıdır nedir ilk tepkim:" Bu ne lan?" oldu . İkinci tepkim de "yar saçların lüleee lüleee" nidalarıyla siteyi kapatmak oldu. Tavsiye ederim 
quidquid latine dictum sit, altum videtur
(anything said in latin sounds profound.)
(anything said in latin sounds profound.)
-
Dreamscape
- Kullanıcı

http://video.google.com/videoplay?docid ... 9368596126
alın arkadaşlar yukardaki linkte söyleyenlerin videosu var, kadın cidden azmetmiş söylemiş
alın arkadaşlar yukardaki linkte söyleyenlerin videosu var, kadın cidden azmetmiş söylemiş
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
http://www.albinoblacksheep.com/flash/badgerphone.php
bunu da dinleyin bakalım, ring ring banana phone
bunu da dinleyin bakalım, ring ring banana phone
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
İlk dinlediğimde suratımda bir sırıtış vardı ama artık hayatımın bir parçası oldu. Onu dinlemeden duramıyorum, içimden eşlik etmek geliyor, hiç dikkatimi dağıtmıyor, sürekli fon müziği gibi çalıyor. Siteyi hacklemelerine gerek kalmadı, bilgisayara indirdim ve ondan başka bir mp3'ü ve bir klibi var elimde. Necros ve Chosen sağ olsun. 
Nasıl oldu bilmiyorum ama durduramıyorum bunu dinlememi. Neyse, birkaç gün içinde geçer eminim. Geçmezse de önemli değil.
Not: Chosen, senin linkler de süper. Özellikle Llama song harika.
Nasıl oldu bilmiyorum ama durduramıyorum bunu dinlememi. Neyse, birkaç gün içinde geçer eminim. Geçmezse de önemli değil.
Not: Chosen, senin linkler de süper. Özellikle Llama song harika.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
occultsearcher
- Kullanıcı

Valla abi açtım dinledim.
Ama bunu dinlemeye başlamadan önce Blackmore's Night dinliyordum.
Yaklaşık 1 dakika dinledim bu şarkıyı, swf'yi kaydettim bilgisayara, bi amaçla kullanılır diye(bu arada görüntü toplam 4 frame(kare) imiş arkadaşlar, aynı görüntü dönüp duruyor, ama doğal olarak asla tam senkronize olamıyor, aynı hareket aynı lafın üstüne denk gelemiyor, ya da bunun olması zor).
Sonra tekrar çalıştırdım mplayer'ı, mis gibi devam ediyorum şu anda Blackmore's Night dinlemeye(hatta Mond Tanz çalıyo şu an). Hiç bi tesiri yok. Komik bi şarkı yalnızca, abes de biraz.
Ben size evanescence, blackmore's night, within temptation, gregorian, nightwish filan tavsiye ediyorum. Dinleyin bu güzel grupları. O zaman kulak pası silinir, kalmaz.
Ama bunu dinlemeye başlamadan önce Blackmore's Night dinliyordum.
Yaklaşık 1 dakika dinledim bu şarkıyı, swf'yi kaydettim bilgisayara, bi amaçla kullanılır diye(bu arada görüntü toplam 4 frame(kare) imiş arkadaşlar, aynı görüntü dönüp duruyor, ama doğal olarak asla tam senkronize olamıyor, aynı hareket aynı lafın üstüne denk gelemiyor, ya da bunun olması zor).
Sonra tekrar çalıştırdım mplayer'ı, mis gibi devam ediyorum şu anda Blackmore's Night dinlemeye(hatta Mond Tanz çalıyo şu an). Hiç bi tesiri yok. Komik bi şarkı yalnızca, abes de biraz.
Ben size evanescence, blackmore's night, within temptation, gregorian, nightwish filan tavsiye ediyorum. Dinleyin bu güzel grupları. O zaman kulak pası silinir, kalmaz.
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
"When you see filth, call it filth"