FRPworld tişörtü
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Sayı ciddi orada artmış.. şu durumda mantıklı olan şöyle gibi gözüküyor. Belli bir ya da birkaç tasarım yapılır. Bu tasarımlardan kaç tane istendiği belirlenir. Gerekli ücret hesaplanır. ( Sayı arttıkça birim maliyet düşecektir sonuçta.. : ) ) İsteyenler bir banka hesabına gerekli para yatırır. Böylece kimin ne kadar para yatırıp kimin ne kadar çektiği gerektiğinde kanıtlanabilir. Tişörtler yapılır ve dağıtılır.
Sanırım bunun için bir en az sayıda talep miktarını belirlemek gereklir.. Sayı ciddi miktarlara ulaştı. Siteye duyurulduğunda miktarın artacağını da umarak 15 ya da 20 yi iyi sayılar olarak görüyorum. : )
Sanırım bunun için bir en az sayıda talep miktarını belirlemek gereklir.. Sayı ciddi miktarlara ulaştı. Siteye duyurulduğunda miktarın artacağını da umarak 15 ya da 20 yi iyi sayılar olarak görüyorum. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Eğer fiyatı uygunsa üzerinde nicklerin yazması çok güzel olabilir. Ben bir arkadaşımda görmüştüm YTUForum tişörtü. Ama tabii ki güzel olması daha önemli..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Possessed
- Site Çizeri
tişört fikrine ben de açıgım, yalnız gorunusu onemli..
uzerinde isimlerimizin yazması orjinal bir fikir de ben resimli tercih ederim herhalde
birkac secenek olabilir, siparis uzerine bastırılabilir (ama bu da pahalıya gelebilir)
guzel bi sey tasarlayalım toptan bastıralım, en kolayı
uzerinde isimlerimizin yazması orjinal bir fikir de ben resimli tercih ederim herhalde
birkac secenek olabilir, siparis uzerine bastırılabilir (ama bu da pahalıya gelebilir)
guzel bi sey tasarlayalım toptan bastıralım, en kolayı
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
mistik yazi fontlari icin
www.dafont.com
www.dafont.com
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Zaten üzerinde isimler kocaman yazmayacak. Benim şahsi fikrim tişörtün arkasında büyük bir resim olması, önde de solda göğüs üzerinde küçük FrpWorld logosu ve altında nick. Daha değişik de olabilir ama genel format böyle.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Hmmm İster varsa isteyenlerin nerede lduğuna bi bakalım. Ona göre bastırılcak yeri belirleyebiliriz. Ankarada olursa üstüme sorumluluk alabilirim. Ama istanbulda iş başka arkadaşların ellerinden öpecek. Tabi bi de güzel bi tasarım yapmak gerek. Onun için de yardımcı olabilecek varsa belirtmesi iyi olur. şimdi yaprık mı uyduruk bişey olmasın dimi...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Thundorius
- Kullanıcı