FRPworld tişörtü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Lixer Eyer benim lafıma bir şey demişsen ve ben öle zanediyorum... o dediğin lafı ban bir özel mesaj atarmısın?

Arkaşları baskı konusuna gelince...öle geli şigüzel bir şey tasarlanıp bastırmayallım... Bence Oren Duyarsa sesimizi o güzel bir şeyler tasarlıya bilir.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Acelem olduğu için Logan'a da Lixier'e de uyarı mesajlarını atamadım. Bu gün uyarıları göndermek için başlığa girmiştim ama mod arkadaşım gerekli uyarıyı yapmış. Mod arkadaşım yazımı bir ya da iki gün içerisinde siler muhtemelen.

Gecikme için hepinizden özür diliyorum arkadaşlar.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Canınız sağolsun yeminer ve logan hayır sana birşey dememiştim : hala da msgımın manasız yere silindiğini üşünüyorum ben kavga çıkaracak birşey söylemedim :

başlığı açan arkadaş demiş ki "belki komik gelecek ama" ben de diyorum ki "bana komik geldi". başlığı açan kişi female diye bu yapılıyorsa hoş değil, burada bir saygısızlık yada kavga durumu da yok. bir gözden geçirin bakalım
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Bir açıklama gerekiyor sanıırım.

Ã?ncelikle başlığı açan kişi bir dişi değil, ki bunun frpworld açısından hiçbir değeri yok. Kadınlar da erkekler de frp ile ilgilenebilir, hepsi kullanıcıdır.

Silinen mesajınıza gelince. İlk okuyuşta forumda kavga ediliyormuş havası vardı. Yani Logan ile sözlü atışma içerisindeydiniz.

Sitede tartışmak yasak gibi birşey aklınıza gelmesin, tabiki tartışılacak ve de eleştiri yapılacak. Ama bu başlıktaki mesajlarınızın silinme nedeni bu değildir.

Bu başlık bir bilgi alma ve tansiyon ölçme başlığıdır. Biz bu başlıkta insanlar acaba gerçekten t-shirt yapıtırılmasını istiyor mu ? Bunu öğrenmek istiyoruz. Arkadaşlar siz de bilirsiniz ki insanlar her ne kadar başlık durumu biraz belirtsede bir konu hakkında yorum yazacakken ya da bilgi alacakken forumlarda genelde o konunun son mesajına bakarlar. Eğer bunun gibi bir konunun son mesajı konu ile ilgili olmayan, gereksiz yazılar olursa başlık amacına ulaşamaz ve sadece kirlilik olur. Ama biz bu başlığın birşeyleri ispatlamasını, birşeylere neden olmasını istiyoruz. Eğer bir t-shirt istiyorsanız istiyoruz diyin. İstemiyorsanız yorum yapmayın, zaten burada yeterli olumlu istek gelmezse yapılmayacaktır. Sizin olumsuz görüşünüzü belirtmeniz hiçbir anlam ifade etmez.

Silinen mesajlar bu nedenle silinmiştir ve de benim bu başlığa bu konularda attığım mesajlarda bu mesaj da dahil yakında aynı sebepten dolayı silinecektir.

Saygılarımı sunarım ve gecikmeden dolayı tekrar özür dilerim arkadaşlar.

Buyrun söyleyin, t-shirt istiyor muyuz ?

Ben istiyorum :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Eveeeeet istiyoruz hemde kerembeyit in tasarımı olursa daha çok istiyoruzzz :w00t: :ayyyy!:
No one hears him cry so he turns to evil...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Hmmm.. Olsun ya, ben de alırım. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

ben de istiyorum.
War, war never changes...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Ben istemiyorum :D
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

düşündüm de bana özel olursa isteyebilirim , birde beleş olursa tabii :wink:
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bende alırım! tabi eğer çıkarsa....
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

VAlahi bende alırım hata ARkasına LOGAN bile yazdıra bilirim.. :P
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

göğsünde ufak bir frpworld, üzerinde de kocaman bir "aslan lixer paşa lixer kral lixer" yazarsa alırım, hatta 10-15 tane alırım eşe dosta dağıtırım
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya hem şöle orcinal bişiler olsun zaten.
mesela klasik üretim yerine insanların takma isimlerinin yazdığı hoş tişötler olabilir ama oda baya pahalıya mal olur sanırım ik itaraf içinde...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Aarashian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aarashian »

Ben de alırım valla, ama adım yazsın falan gibi dertlerim yok, güzel olsun yeter :)
Ilfirin Osta Tel'quessir
----------------------------
Inde Ferunt, Totidem Qui Vivere Debeat Annos,
Corpore de Patrio Parvum Phoenica Renasci
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Aarashian wrote:Ben de alırım valla, ama adım yazsın falan gibi dertlerim yok, güzel olsun yeter :)
Kesinlikle, katılıyorum, güzel olsun yeter. Alırım.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply