Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Açıkçası güzel bir konumdayım... Bugün belki biraz yazarım. Ama karakterimin yazma dışında yapabilecekleri de var... Eeee yazmaktan başka bi şey düşünmeyen bir ozan da değilim : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Abi nasıl görmezsin ya? Rp Alanında kocaman harflerle Logan'ın Rp'si diye yazıyor ya.

Düşünen gınom gördümde Firple, düşünmeyen ozan hiç görmedim açıkcası :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Eeey Sonsuz Güneşin Koruyucusu olan kardeşlerim ben akıcı şekilde rp atmaya başladım herkes durmaya başladı yaw. Rp atmayı düşünenler var mı? :roll:
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Katılıyorum.

Ben yarın turu döndüreceğim. Geride kalan kalır.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet, tur döndü.

Yılmax için bir dipnot: O rünlerde yazan büyü aslen Plane Shift, ama içeriğinde bazı farklılıklar var. Büyü, belli ve kesin bir noktaya götürmek için değiştirilmiş. Normalde Plane Shift ile gitmeyi istediğiniz boyutun gitmeyi istediğiniz kısmına yakın bir yerde ortaya çıkardınız, ama büyü bu rünlerde tek bir yere götürecek şekilde değiştirilmiş. Başka şansınız yok yani.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Veeeee en sonunda beklenen an!!!

Boyutlara hoşgeldiniz beyler. :)

Astral Plane'e merhaba diyin. :mrgreen:

En sonunda savaş illetinden kurtulup asıl senaryoya başladık. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar gençler. Asıl işkenceniz şimdi başlıyor. :evil:

Power demands sacrifice.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

:evil: Nihahahahahhahahaha :schemes:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Aha tüh daha.. biz katılacaktık ...
:plotting:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

EVVEEEEEEEEEEEEEEETT!!!!!bencede burda güzel bir NİAHAHAHAHAHA çekilir!! :schemes:
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Oldukça fazla gülünmüş... Hayırlı olsun arkadaşlar.. Ama burada iyi bi şeyler yapmaya bakın.. Onkasaba savaşında savaşan şovalyeler ileride çok iyi anılmayabilir çünkü... : ) Bilmiyorum kasabada benden başka ozan var mı ? : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Valla abi senin kararın istediğini yap..Kazanamadık savaşı insanlar öldü beceremedik üstüne kahraman gibi anılmayı isteyecek yüzümüz de olmamalı zaten..Hem zaten ben ve Vladhek yardım etmeye çalışıp yuhlanmaya alıştık :wink:

İnsanlara yemek getirip şeylerini yaptıktan sonrada beni yuhlamışlardı.. :) Herşeyin yolu yordamı vardır zaten..Ki bu durumda zaten yuhlanmayı hakeder bir haldeyim haketmesemde farketmez gerçi..Yuhlayın arkadaşlar BENİ SİZ YARATTINIZ :ayyyy!:

:angel: :angel: :angel:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Hmmm malesef ki böyle bir şey pek mümkün değil. Yuhalayacak pek adam kalmadı geride. :mrgreen:

Power demands sacrifice.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Valla öyle ya yine yuhlanıcaz ama sonradan anlıyıcaklar yaptığımızı umarım:D :D :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

Dua edelimde kırmızı ejderhalar yüzümüze doğru yuhhhhhhlamasın :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Anlarız... : ) Bakalım.. Siz RP nizi yapın.. Bu arada alınmayın.. Herkes nasibini alacak çünkü herkes suçlu görünüyor neredeyse Peter tarafından...

şimdilik bir de Barra ya sözüm var.. Ama hem ortalık biraz yatışsın. Hem de şu sınavlarımın bir bölümü geçsin bakalım ki sözü tam anlamı ile tutabileyim..

Tabii Peterin sağ da kalması gerekmesi gibi ufak bi ayrıntı var. Ama o artık bir yere kadar elimde.
HARBE GİDEN
Locked