valla ateş elementi yine kolay gelecek daha sonrası bayaa bi kasacak bence... Bende Su an 3. kez oynuyorum oyunu mageim ve bayaa güçlüyüm sanırım karşıma cıkan herşeyi ya yakıyom ya taş yapıp dövüyom. su an 29. leveldeyim (sanırım) ve sunu solyleyebilirimki eger oyunu once ogreniyim diyorsanız gladiator ile başlayın oyuna harbi sağlam. dark elf güzel ama en zevklisi mage ile oynamak.
Biraz geç oldu sanırım ama ben de Sacred severlerden olduğum için yorum yazayım dedim. Oyuna Seraphim ile başladım. Çok müthiş bir oyun. Ama tüccar olayını daha geniş tutsalar gerçelten çok güzel olacaktı. Seraphimden başka karakterle oynamadım ama oyunu tekrar kurarsam kesinlikle Dark Elf ile oynayacağım. Grafikler çok güzel, oyun çok rahat takip ediliyor..
ben demosunu oynadım sadece..diabloya çok benziyordu o yüzden almadım ama baya zevkli bir oyunmuş sanırım bir oynamak lazım okuduklarımdan anladığım kadarıyla
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
bu ölümde eşiğinde bi asker war biliosunuz orc we royal soldier sawaşında hanii su istiyoo suyu bulup su getirmek amaça ama suya gidiom parlak bi yer war oraya da gidiyorum ama hiç bişi olmuyoo ban ayardımcı olabilcek warmı bu konuda ???
Ne yani kimsemi geçemedi bende kendimekısıyodum ilk kesbi oyunda takılı kaldım çünkü dedim çok küçük bişi wardır görememişimdir diye demek sorun bende diil =)
Eğer önceki levellerda küçük bir iki hatanız varsa, öldürmeniz gereken her ne ise öldürmeden oradan uzaklaşmışsanız ve karanlık alanlar duruyorsa o zaman o bölümde sorun yaşamanız muhtemel..Bir iki level başa dönme imkanınız varsa oradan başlayın..
ya nası çalıştırıyosunuz oyunu ben cd'yi yükledim ama açılmadı bide demoyu nerden bulcam nolur söliyim internet kafede oynuyodum manyaq bi oyun yaww nolurrr yardım edinnnn!!!!!!???????