Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Logan
- Kullanıcı

Gümüşyüz Hiç bir tepkivermeden Ã?el ölü gibi duracak !! benide öldü kabul etme Sonra..
gerççi bu işte bir terslk var ama
) :schemes:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Kritik bir anda böyle bir karar alınmış.... Bakalım benim Peter e ne olacak? ? ? Karakterlerimden Rivro zaten artık gitti.... Bi Peter kaldı... : )
En son yaptığı bir hareket cürretkardı... Devamını nasıl getirebileceğini de düşünmüştüm... Epey ilginç şeyler de çıkabilir belki tabii yaşarsa...
En son yaptığı bir hareket cürretkardı... Devamını nasıl getirebileceğini de düşünmüştüm... Epey ilginç şeyler de çıkabilir belki tabii yaşarsa...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
merhabalar
ihmalkarlık gibi gorunen hareketim icin ozur dilerim fakat gercekten cok sıkısık ve yogun bir hafta gecirdim....ustune internetteki sorun yuzunden internete de baglanamadım laf aramızda iyiliksever vireless serverları şifrelediler kendilerine burdan selamlarımı gonderiyorum
vizelerin ardından memlekete gttim ve bu yuzden 2 hafta internet yuzu goremedim desem yeridir..meger ne muhim birseymis bu ya...
tekrar ozur diliyorum eger bir aksamaya mahal verdiysem cok ozur dilerim ...bundan sonra ne gerekiyorsa yapmaya hazırım sadece ne yapmamı soyleyin yeter-ozellikle bu laf DM e
-
tekrar tesekkurler
ihmalkarlık gibi gorunen hareketim icin ozur dilerim fakat gercekten cok sıkısık ve yogun bir hafta gecirdim....ustune internetteki sorun yuzunden internete de baglanamadım laf aramızda iyiliksever vireless serverları şifrelediler kendilerine burdan selamlarımı gonderiyorum
tekrar ozur diliyorum eger bir aksamaya mahal verdiysem cok ozur dilerim ...bundan sonra ne gerekiyorsa yapmaya hazırım sadece ne yapmamı soyleyin yeter-ozellikle bu laf DM e
tekrar tesekkurler
Auré Entuluva...Outa i lomé
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Evet, geldi, geliyor, gelecek dedim, en sonunda savaşı bitirdim.
Oyunda bir dönüm noktası zira ilk bölüm tamamlandı. (Evet, katılıyorum, oha)
Buradan sonra size vaad ettiğim gibi boyutlara çıkıyorsunuz artık.
şimi On Kasaba Muharebesi boyunca verdiğimiz şehitleri buraya yazalım topluca.
Finrod Isilra--> On Kasaba'da kum tuzağına düşerek öldü.
Gümüşyüz--> Goblinlerce şehit edildi (Ve sonra ayağa kalktı)
Harbormm--> şehit sayılmasa da oyundan çıktı.
Nakh--> Kaos Ordusu'nun elit birlikleri tarafından şehit edildi.
Selemor--> Patlamada öldü.
Celebnor--> Orkları öldürmesi için ayarlanan tuzaklarda can verdi.
Ilyamain--> Ã?nce NPC'ye çekildi ardından halkla birlikte girdiği mağaralarda katledildi.
Dioraveni--> Ã?nce NPC'ye çekildi ardından halkla birlikte girdiği mağaralarda katledildi.
Bu noktadan sonra Peter, Maximillian, Zehiran, Cervantes, Lord Darcalus Shadowbane ve Gümüşyüz'ün oyunları başka bir başlıkta devam edecek ve savaşın sonlanmasının ardından diyarda geçen bir oyuna dönüştürülecektir. Böylece oyuna girmek isteyip açıkta oyun olmadığından giremeyenlere de oynayacak oyun çıkacak.
şimdiye kadar kafanıza takılan herhangi bir nokta olduysa sorun. Merak ettiklerinizi cevaplayayım.
Oyunda bir dönüm noktası zira ilk bölüm tamamlandı. (Evet, katılıyorum, oha)
Buradan sonra size vaad ettiğim gibi boyutlara çıkıyorsunuz artık.
şimi On Kasaba Muharebesi boyunca verdiğimiz şehitleri buraya yazalım topluca.
Finrod Isilra--> On Kasaba'da kum tuzağına düşerek öldü.
Gümüşyüz--> Goblinlerce şehit edildi (Ve sonra ayağa kalktı)
Harbormm--> şehit sayılmasa da oyundan çıktı.
Nakh--> Kaos Ordusu'nun elit birlikleri tarafından şehit edildi.
Selemor--> Patlamada öldü.
Celebnor--> Orkları öldürmesi için ayarlanan tuzaklarda can verdi.
Ilyamain--> Ã?nce NPC'ye çekildi ardından halkla birlikte girdiği mağaralarda katledildi.
Dioraveni--> Ã?nce NPC'ye çekildi ardından halkla birlikte girdiği mağaralarda katledildi.
Bu noktadan sonra Peter, Maximillian, Zehiran, Cervantes, Lord Darcalus Shadowbane ve Gümüşyüz'ün oyunları başka bir başlıkta devam edecek ve savaşın sonlanmasının ardından diyarda geçen bir oyuna dönüştürülecektir. Böylece oyuna girmek isteyip açıkta oyun olmadığından giremeyenlere de oynayacak oyun çıkacak.
şimdiye kadar kafanıza takılan herhangi bir nokta olduysa sorun. Merak ettiklerinizi cevaplayayım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Arkadaşlarım bu kadar zaman rp atamadığım için hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum. Gerçi Necros'un haberi vardı ama size de sanırım bir açıklama borçluyum. Mesleğimden dolayı sürekli eğitim almak durumunda olduğum için yaklaşık 2 aydır kurstaydım. Bu süre içinde hem gündüz hem de akşam derslerde olduğumdan rp ve moderatörü olduğum bölümlerle ilgilenemedim. Ve bu sabah'tan itibaren kursumun bitmesi ve tekrar eski çalışma düzenime dönmem sebebiyle ilk rp'mi atmış bulunmaktayım
Bundan sonra aksatmadan rp'lerime devam edeceğim. Hepinizden tekrar özür diliyorum. Anlayışınız için teşekkürler 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Sana çok güzel bir karamsarlık şiiri yazmanı sağlayacamFirble wrote:Rp atmam hala mümkün değil.... Dediğim gibi bir ozanın on kasaba savaşı ile son şiirimi atması beni çok mutlu ederdi.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Abi daha önce de demiştim. sanırım önümde beş sınav var ve zor bir durumdayım. O nedenle şimdi yazmam cidden zor. Birinin benim adıma RP atmasına çok sevinirdim. Eğer yazarsa yazdığı şiiri de yazanın ismini de anan bir notla birlikte destana ekleyeceğim.
Olmazsa en erken 29 nisan belki 5 mayısta RP atabilecem.. Sanırım epey uzun olacak.
Olmazsa en erken 29 nisan belki 5 mayısta RP atabilecem.. Sanırım epey uzun olacak.
HARBE GİDEN
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ya en son rp attığın başlığı biliyor musun? Oradan devam edicez iştelogan wrote:necros biz diğer... başlıktamı dewam edeceğiz?
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!