bundan önceki hayatınızda kimdinin

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

En azından yarımıza Ev hanımıydınız güzel yemekler hazırlardınız Kocanız bir savaşa gitti ve bir daha geri dönmedi.

GEri geliş amacınız daha amaçlı bir hayat yaşamak...

Gibi bişey olabilirdi.

Ya da bir asker olduğumuzu söyleyebilirdi ama normal adam yokmuş :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. .

Bugünkü Güney Latin Amerika civarında bir yerlerde 000 civarında doğdunuz.

Bir dansçı, şarkıcı veya aktördünüz..
güç içinde yükselen;
pennylane
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pennylane »

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Yunanistan civarında bir yerlerde 1075 civarında doğdunuz.

Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz..

ne alakası var yahu..ben osmanlıda cariye olmak istiyodum hem :mad:
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Ã?nceki enkaryasyonunuzda bir erkektiniz..Bugünkü Latin Amerika civarında 1300lü yıllarda doğdunuz.
Bir cengaver ya da adakları icra ediciydiniz..
staykan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by staykan »

Bugünkü Güney Anadolu civarında bir yerlerde 1175 civarında doğdunuz.
Bir el sanatları sanatçısı veya tamirciydiniz..

Ã?nceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz:
Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Ã?nceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi. İyi bir öğretmen bularak zaman ve enerjinizin bir kısmını onun bilgeliğine harcayın.
:D
bu nedir ya geçmiş hayatıdmda tam bi zopaymışım
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Teşhis:

Bugünkü Güney Afrika civarında bir yerlerde 1050 civarında doğdunuz.

Bir tabip, cerrah veya herbalisttiniz..

Ã?nceki o yaşamınızdaki kýsa psikolojik profiliniz:

Acımasız bir karakter, kritik anlarda kararlarını dikkatle tartma, muhteşem bir oto kontrol ve güçlü bir irade. Böyle insanlardan genellikle hoşlanılır fakat onlar her zaman sevilmezler.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Ã?nceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife:

Dersiniz: Dünyamızdaki bütün şiddet ve uyumsuzluklara karşı savaşmak, onun köklerini ve kökenlerini anlamak. Bütün dünyasal problemler benzer kökenlere sahiptir.
Nedense çoğu kişide kadın çıkıyor...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
dragonlancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dragonlancer »

Teşhis:

Bugünkü Batı Avustralya civarında bir yerlerde 1625 civarında doğdunuz.

Bir öğretmen, matematikçi veya jeologdunuz..

--------------------------------------------------------------------------------

Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör.

--------------------------------------------------------------------------------

Maddi ve ruhani dünya arasında görünmeyen bağlar vardır. Dersiniz: O köprüyü arayıp bulmak ve kullanmak.
matematikçi veya jeolog mu :-o :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya ben erkektim ve katedral tapınak veya ev inşa ediciydim yazıyo.Ulan bi hatadan dolayı tekrar döndüysem niye ben şimdi inşaat mühendisliği okuyom? daha iyi bina yapmak için mi?

Ayrıca sylvos yakınlarda olsaymışız keşke :-P bak hem kadınmışsın :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

SacoKhan wrote:Ayrıca sylvos yakınlarda olsaymışız keşke :-P bak hem kadınmışsın :D
Olmaz, bak ben acımasız bir insanmışım. Ã?ekip vurabilirim her an kızdığım birisini :)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

Bugünkü Kuzey-Doğu ABD civarında bir yerlerde 1125 civarında doğdunuz.

Bir çiftçi, dokumacı veya terziydiniz..

Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor.

Dersiniz: Zihninizin gelişmesi ve genişlemesi. İyi bir öğretmen bularak zaman ve enerjinizin bir kısmını onun bilgeliğine harcayın.

tam tahmin ettiğim sonuçlar.
Ama testin komik olan kısmı benle aynı gün ,ay ve yılda doğan herkesin aynı sonucu alacak olması. :D (kuzey doğu ABD ve 1125 yılı kısmı pek tahmin edebldiğim şeyler değildi doğrusu)
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Sylvos wrote:Olmaz, bak ben acımasız bir insanmışım. Ã?ekip vurabilirim her an kızdığım birisini :)
Olsun senin için ölürüm be :D :-P
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Xsorenz_Exralion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xsorenz_Exralion »

Bugünkü Meksika civarında bir yerlerde 1050 civarında doğdunuz.

Bir tabip, cerrah veya herbalisttiniz..

Daima yeni açıklamalar arayan bir kafaya, bir bilim adamı kafasına sahiptiniz. Ã?evre o kafayı sık sık yanlış anladı ancak bilgisine saygı gösterdi.

En sıradan ve en alışıldık olaylarda bile büyü sizin çevrenizde. Dersiniz: Büyüyü öğrenmek ve insanlara onu açıkça görmeleri için yardımcı olmak. Siz bir büyücüsünüz!

Bu kesinlikle yanlış yaF ben kadın mışım hade bea ordan :evil:
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

bakın bende ne çıktı :twisted:

Teþhis:

Bugünkü Polenezya civarýnda bir yerlerde 975 civarýnda doðdunuz.

Bir maskara, müzisyen, þair veya tapýnak dansçýsýydýnýz..

Ã?nceki o yaþamýnýzdaki kýsa psikolojik profiliniz:

Seyahat etmeyi ve araþtýrmayý hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz.

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaþamýnýzda bazý konularda baþarýsýz olmuþ olmanýz. Ã?nceki yaþamýnýzýn þimdikine aktardýðý ders ve vazife:

Sevme, mutlu olma ve þevk duyma yeteneklerinizi geliþtirmeli ve bu duygularý bütün insanlara yaymalýsýnýz.
<div>Tári Nénharma....</div><br>
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız (Erkek olduk da n'oldu ayool :-o (şaka tabii, sapına kadar şeyiz, erkek.)
Bugünkü Doğu Anadolu civarında bir yerlerde 975 civarında doğdunuz (Her zaman için Türk'üm, doğruyum yihhu :) .)
Bir desinatör, mühendis veya zanaatkardınız (Desinatörün ne olduğunu bile bilmiyorum :-P ama mühendis ve zanaatkar iyiymiş.)

Gerçek ve bilgelik arayıcısı. Gelecek yaşamlarınızı görmüş bile olabilirsiniz. Başkaları sizi geleceğe giden yolun aydınlatıcısı olarak algılıyor. (Bu da güzelmiş.)

Yaşlı kimselere ve çocuklara yardım ederek dersinizi tamamlamış olacaksınız. Bu dünyaya zayıf ve kimsesizlere şefkat göstermeyi öğrenmek için geldiniz.
(-Pardon, dünyevi sınavımın sonuçlarını öğrenebilir miyim?
-şefkatten kalmışsınız. Sizi tekrar dünyaya gönderip karşınıza yardıma muhtaç kimseler çıkartarak sınayacağız.
-Ã?f yaa yine mi?
-Puanınız cehenneme yetiyor isterseniz oraya sokalım sizi.
-Eee, ben dünyayı alayım.)
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Teşhis:

Bugünkü Kuzey Ã?in civarında bir yerlerde 1600 civarında doğdunuz.

Bir yol, köprü ve liman yapıcısıydınız..

Asi tip. Her ortamda -politika, iş, din, ev idaresi- değişiklik için ilham olurdunuz. Lider olabilirdiniz.

Dersiniz: Tevazuyu ve spiritüel ilkelere inanmayı öğrenmek. Yüce Mantık'a inanmalısınız.

arkadaşlar bu tip absürt olaylar insanın geçmiş yaşantısını vermesine imkan ve olasılık yok.zaten bugün kü yaşamımız da geçmiş yaşamlarımızın birleşmesiyle oluşmuştur.bunu ukalalık olarak görmeyin. bu arada nefret etmen geçmiş yaşamında o olacağın anlamına gelmez
Ben birinde, ikinci dünya savaşında, almanlardan kaçan bir yahudiydim sanırsam.
Bir diğerinde de gay olma olasılığım çok yüksek.
Ã?ünkü bu ikiliden nefret ediyorum.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Post Reply