Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Sizde amma abarttınız mancınıkları canım. O kadarda korkulacak şeyler değil bunlar. O surları açmaları için oldukça fazla kayıp verecekleri kesin bence. Neden onların girmesini bekleyelimki birde. baktıkki duvarlar düşecek gibi o zaman geri çekiliriz. Kendimizi mağaraların içine sıkıştırmaya ne kadar isteklisiniz. Zaten mağaralar bu koca 10 kasaba halkını alabilecekmi? Alsada içerideki hava bize savaş boyunca yetebilecekmi? Üstüne, şimdi biz küçücük kaleye girdik diyelim o zaman birde bu duvarı yıkarlasa başka savunmamız kalmadığı gibi orkların daha iyi görebildikleri karanlık dehlizlerde sürdürmek zorununda kalacağız savaşı. Surlardan geri çekilme işini sabaha kadar erteleyelim diyorum. Sabah güneşiyl birlikte ork orduları oldukça kötü bir duruma düşeceklerdir. Hem bu sayede geri çekilsek dahi orklar tuzakları görmekte de zorlanacaklar, balistaların atışındaki şaşkolozo dönmeleride artacak.
Bence ilk olarak şu ordunun akınını kesmeyi ve duvarlarımızı döven mancınıklarını etkisiz hale getirmeyi düşünmeliyiz. Onların beklemedikleri de işte bu olacaktır.
Bence ilk olarak şu ordunun akınını kesmeyi ve duvarlarımızı döven mancınıklarını etkisiz hale getirmeyi düşünmeliyiz. Onların beklemedikleri de işte bu olacaktır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Sabah görebiliyorlar..Akşam daha iyi görebiliyorlar ama güneşin doğuşunda veya batışında odaklanamazlar o güneş ışığı gözlerine girdiği anda şansımız var demektir okçular vs. saldırabiliriz ama hödö hödö değil tabiki bir taktikle ikincisi mağralara gedik veya bir delik bişi falan olması gerekmez bir sürü yol var.
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Oklarda bir keramet var ama...
Ride-by intimidate yaparak savaşın ortasında item değiştiren adamda da olsun o kadarı yani
(Horciş alınma)
Ride-by intimidate yaparak savaşın ortasında item değiştiren adamda da olsun o kadarı yani
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Abi bir an kendimden iğrendim ya..Drizzt en nefret ettigim karakterlerden biri :SAzazel666 wrote:Helal be abi iki okta kocaman böcayı yattı.Horcoel ,Drizzt liğe doğru ilerliosun bu gidişle biz savaşı rahat kazanırız..zuhahaha
Oklarda keramet var abi evt..Ama yaptıgım herşeyin kurgusal bir geçmişi var isteyene anlatırım..
Umarım kimsenin oyun zevkini kaçıracak birşey yapmamışımdır..Ama bu sitede uzun zamandır tek karakterle sag kalıp good tarafta birşeyler yapmaya çalışıyorum..Başarırım y ada başaramam bunu zaman gösterir sadece şu bilinsin ne yaptıysam savaşı rahat kazanalım ve insanları kurtaralım diye yaptım..
Saygılar..Ne diyeyim
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Estafurulluah Horcocum senin arrow lar Greater Slaying Arrow muş ben Flaming arrow tarzı bişi sanmıştım.Zaten senin milleti kesmen benim de karakteri yaşatmaktan dolayı işime yarar
( Bu arada Drizzt i bende sewmem .Guen i severim ama Zaten Guen olmasa Salvatore Drizzt i kurtarmak için napacaktı o tartışılır:D)
Zaten son kurt rpsini atmadıım için bi sürü şey kaçırmışım ben ona yanıorum neyse...
Zaten son kurt rpsini atmadıım için bi sürü şey kaçırmışım ben ona yanıorum neyse...
Eh Horcel zamanında ben de tek karakterle sağ kalıp iyi bir şeyler yapmaya çalışıyordum.. Kolay gelsin ne diyim.. Ama sanırım Horcel karakteri bir parça epik bir karakter haline geldi muhtemelen de hedef olacağı anlamına geliyor bu da...
Neyse ki ben ozanıma kavuştum tekrar... Gerçi ne kadar elimde kalacak belli de değil.
Neyse ki ben ozanıma kavuştum tekrar... Gerçi ne kadar elimde kalacak belli de değil.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>