Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Vallahi Necros benim planım yok biliyosun... Bu yenilgiyi olabildiğince güzel bir şekilde görebilmeyi sonrasında eğer kurtarabilirsem birkaç insanı kurtarıp bunu becerebiirsem hikayeleştirmeyi istiyorum. Görebilirsem diyardaki kıyametin diğer aşamalarını da görmek isterim tabii. Ama kısmet...

Sanırım düzgün plan yapabilmiş sadece Horcel var.

Açıkçası Horcel hata yapmış gibi geldi bana onu söyleyeyim.

Böylesine önemli bir savaşın öncesinde ortamı germesi ne kadar doğruydu bilmiyorum. Ortam bu denli gerildikten sonra hazırlık konusuna nasıl gelinecek bilmiyorum. : )

İyi ki toplantı sırasında içeride değildim. Bir ozan bu durumu görmiş olmadı bölece. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Plan fikrini birkaç ay önceden ben öne sürmüştüm. Düzgünce birkaç kararlar almıştık, birkaç iyi fikir bile üretmiştik. Fakat uygulamaya geçirmediğinize üzüldüm doğrusu :(
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Ben ne planlar kurdum varya anlatamam yani da necrosa yetişrtiremedim o ayrı konu ah bi yetiştirebilseydim...
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bak Rhonin Kardeş... Planlarınızı toplantının uzun sürmesinden dolayı uygulayamadığınızı düşün ve şimdi elinizdekilerle bir şeyler yapmaya çalış... Bu arada sana tavsiyem komutanlarının hiçbirisi sana yardım edemeyebilecekmiş gibi düşünerek hareket et... Hatta kimsenin de yardım edemeyeceğini düşün. Daha açık bir tavsiyede de bulunayım. Savaş sürerken bir kaçış yolu bulmaya çalış.. Ve kurtarabildiğin tüm masum insanları oradan kaçırmaya çalış bence...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Kırk sayfa sonunca NİHAYET On Kasaba Muharebesi başladı.

Surlardaki oyuncuların RP'leri şarttır. Bekliyorum.

Bugün yada yarın savaş sırasında RP düzenini anlatacağım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hadi bakalım. Savaşın ilk mesajını ben atmışım gibi gözüküyor sanırım.
Savaşan herkese kolay gelsin.
HARBE GİDEN
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Savaş tahminimden erken başladı. Fakat hala bir kaç numaram var. Bu arada aramıza hoş geldin Ozan Firble :)
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hoşbulduk Slach... Kendine olabilecek en iyi görevi seçtiğini söylemeliyim.

Ben kendi RPm de yağmurun başladığını yazmayı unutmuşum neyse... : ) Bunu da sonraki RP ye eklerim. : )
HARBE GİDEN
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

En olmayacak zamanda internete giremediğim için üzgünüm arkadaşlar. Ama o kadar ustamız varken zaten bazı planlar çıkartacağınızı düşünmüştüm. Aslında planla ilgili bir çalışmayı Sylvos'un da dediği gibi yapmıştık önceden ve burada yapılabilecek bazı planlar öne sürmüştük. Ancak kalenin tam bir planını göremeden pek tabiiki bu planı yapmamız imkansızdı. Bu konuda da aslında Necross senin hatan da var biliyorsun. Bize 3 gün veripte o 3 güne kadar kale hakkında hiç bir şey açıklamayanda sendin. Hatta bu 3 içinde de çizdiğin basit plandan daha iyisini almadık. Ben yukarıdan araştırma yaparken kale hakkında bilgiler yazdın ama sadece planları gösteren iyi bir çizim bence çok daha iyi olacaktı.

Arkadaşlar ve özellikle ustalar neden bir şey yazmadı onu da anlayamadım. Özellikle savaşçılık sınavını vermiş olan Horkoel. Senin usta olduğun belirtilmiş bir bir alandı bu oysaki.

Bu hikaye benim yüzümden aceleye geçiriliyor sanırım ve Necross bu yüzden acele ediyor. Ben size bu kadar sorun olurken, sorumsuzluk örneği gösteripte siteye 3 gün boyunca girmediğim için, sizden özür diliyorum. Elimde olsa girerdim ama en azından bir planın hakkında bölümü altına yazılacağını düşünüyordum. Hiç bir şeyin yazılmaması beni grup hakkında hayal kırıklıkğına uğrattı.

Necross en azında o sana msn'de 3 gün sınırndan önce anlattığım planları yürürlüğe koyarsan iyi olur. En azından sadece 3 gün içinde değil öncesinde de verilmiş planların plan olduğu ve DMye bildirildiğini düşünebilirsen senin içinde grup içinde daha iyi olur sanırım.

Ben bir kaç gün daha giremeyebilrim internete. şu anda da internet kafeden giriyorum. Eğer yine giremeyecek olursam o zaman Necross benim yerime RP yapacaksa ben büyülerimi kullanmakta hiç çekinmeyeceğim ve öncelikle bu patlamanın benzerini oluşturan ilüzyon büyülerini kullanayı düşünüyorum. Orkalrın o patlama sonrası bu ilüzyonlardan korkacağını düşünüyorum. Sonrasında ise web tarzı ilerlemeyi yavaşlatıcı büyüler aklımda. Bu sayede arkadan gelen birliklerinde önü kendi birlikleri tarafından kapatılacağından oldukça güzel bir karmaşa çıkacağına inanıyorum. Zaten sen benim büyü kitabımın nasıl olduğunu biliyorsun ve savaşta ancak bu kadar etkili olabileceğimide biliyorsun.

Para vermedende simyasallarımı artık rüyanızzda görürsünüz. Siz beni iflas ettirmeyemi çalışıyorsunuz. :P

Hepinizden ve özellikler sorusuna cevap vermediğim slach ve en gerekli zamanda mesaj atmadığım için necrosstan tekrar özür dilerim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yaa arkadaşlar ben savaşçı değilim ama gerçekten dayanamadım.... Neden... ordunun bir bölümü köprüden geçtikten sonra.. şu köprü kuleyi yok edip sonra karşıya geçmiş olan baş edebileceğiniz boyuttaki orduyu yok etmiyorsunuz? ? ? Köprüyü yok etmek o kadar zor mu?

Biraz fazla mı modern savaş taktikleri ile düşünüyorum.. Basitçe uçurumun kenarından gerekli yapışkan ekipmanlarla tutunarak ilerleyip sonra köprünün bir ayağını patlatmak daha güzeli köprüyü eğer yapabilirseniz mancınıklarla yakmak.. ( Sonuçta tahta.. ) çok mu zor ? ? ?
HARBE GİDEN
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Mancılıklar oraya isabet edemeyebilir. Bu çok tesadüf bir durum olur..

Benim yine bir fikrim vardı buna karşı ama hadi bakalım :) ...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Hemen savaş sırasındaki RP'lerin bir açıklamasını yapıyorum.

Her turu yarım saat ila bir saatlik zaman dilimi içinde geçirmeyi düşünüyorum. Hemen her turda birinin olduğu tarafa bir saldırı düzenlenecek ve oradaki kişi MSN'de canlı bir şekilde muharebe edecek. Duruma göre kişilere birden çok daha fazla çatışma düşebilir. Bu sayede hem hızlı bir şekilde savaş bitecek, hem de kimin ölüp kimin ölmeyeceği hakkıyla belli olacak.

Turları mümkün olduğunca hızla döndürmeye çalışacağım. Bu yüzden istirham ediyorum RP'si gerekenler bekletmesin.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
AZaZ3L
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AZaZ3L »

Werewolf account umla giriş yapamıorum bi sorun war sorunu halledene kadar bu account tan yazıları yazıcam.Saygılar...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

DM'in dikkatine;
Savaş reel zaman ile bayağı hızlı bir süre içersinde bitecek denmiş. Maalesef savaşta benim en yoğun olduğum zamana denk geldi. Dolayısıyla ne taktik konusunda bir fikir verebildim ne de savaş içersindeki ordu ve makinaların kaledeki yerleşimini biliyorum, ne de karşı güçlerin bize nasıl bir taktik ile yaklaşmakta oldukları ile ilgili bir araştırmam var(Bunu yapacaktım gerçi ama taktik kurmadan savaşa girdiğimiz için olmadı). Bunun için bayağı döküman karıştırmıştım(Dragon Magazine, Heroes of Battle vs) ama taktik kuracak zaman olmadı işte. Horcoel e efsane bir cevap verecektim(öyle böyle değil ama hakkaten bir daha Oren adı geçtiğinde durup birkaç kez düşünürdü heralde:)), ona bile fırsatım olmadı.
Herneyse sadede gelecek olursak yarım saatlik tur seanslarına da katılamayacağım gibi gözüküyor.
Oyunun aksamaması için Cervantes'i bundan sonra NPC olarak DM in ele almasını istiyorum.
Bilgilerinize...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eh Eldarin... : ) Artık yapacak bi şey yok gibi sanırım... : ) Madem savaşta yer alamıyor. Cervantes in bir süre için bilincini kaybedecek kadar hasta ya da yaralı hale gelmesini öneriyorum. : ) Hem böylece savaş daha zevkli bir hal alır di mi ama? ? ?
HARBE GİDEN
Locked