Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Cüce sen kime laf atıyorsun. Biliyorsun senden korkum yok (Aura of Courage--> Tapınak şövalyesi ve onu açıkca görebilen herkes hiçbirşeyden korkmazlar. Büyülü korkular bile işlemez...). Bıdı bıdı konuşma Aura of anger yoksa da sinirlerimi bozma.Sylvos wrote:İyi olurdu valla. Biz orda 2 saniyelik iş yaparken bu gınom Limerik Ormanlarını turladı
Senin topukların kaba etine değe değe kaçtığın böcük binicileriydi bizim maymun ettiğimiz. Sie
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Her zaman demişimdir, senkronizasyon uygulanan sistemin elinde değildir, DM'in elindedir. DM çeşitli teknikler kullanarak farklı yerlerde geçen oyunları senkronize hale getirebilir. Her ne kadar forumda bu iş normalden kat kat zor olsa da.
Ama bu sistemi ben de daha önce denemeyi düşünmüştüm. İşe yarayabilir diye düşünüyorum. Bu sistemle yapılacak olan şey,
-Grup üyelerinin online olarak biraraya gelecekler
-Uygulanacak taktikleri, yapılabilecekleri beraber belirleyecekler
-Tepkileri, diyalogları girecekler
-Grup olayı beraber masaya yatıracak, aralarından seçtikleri bir kişi de DM e karşı ortak mesaj atacak.
Ama bu sistemi ben de daha önce denemeyi düşünmüştüm. İşe yarayabilir diye düşünüyorum. Bu sistemle yapılacak olan şey,
-Grup üyelerinin online olarak biraraya gelecekler
-Uygulanacak taktikleri, yapılabilecekleri beraber belirleyecekler
-Tepkileri, diyalogları girecekler
-Grup olayı beraber masaya yatıracak, aralarından seçtikleri bir kişi de DM e karşı ortak mesaj atacak.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Valla bencede sistem harika ve süper işliyo ama galiba dmimizi biraz yorduk çok hızlı düşünüp hızlı yazmak zorunda kaldı valla keşke yardım edebilsekdik ne diyek
kolay gele necros DM abimiz 
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Azazel ve Wenom'a;
Necross'unda izniyle biraz meta yaptım arkadaşlar. Sizde bir an önce gelinde yaralarınıza bir göz atalım ve buradan bir an önce gidelim.
Horkoel, Rhonin ve Cüceye;
Sizde bir an önce gelin hadi gözlerimiz yollarda kaldı. Bırakın şu kara elfi zaten böcüler üstündeki koltuklar doldu.
Dekotta ve black_rider'a;
İlk olarak, hoş geldiniz. İkinci olarakta, hade bekliyoruz.
şöyle bir bakıyorumda, kayıplara rağmen hala çok kalabalığız.
Necross'unda izniyle biraz meta yaptım arkadaşlar. Sizde bir an önce gelinde yaralarınıza bir göz atalım ve buradan bir an önce gidelim.
Horkoel, Rhonin ve Cüceye;
Sizde bir an önce gelin hadi gözlerimiz yollarda kaldı. Bırakın şu kara elfi zaten böcüler üstündeki koltuklar doldu.
Dekotta ve black_rider'a;
İlk olarak, hoş geldiniz. İkinci olarakta, hade bekliyoruz.
şöyle bir bakıyorumda, kayıplara rağmen hala çok kalabalığız.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Evet, izin veriyorum. Gerekirse meta yapın, ama yeter ki birleşin. 30 sayfadan sonra bana gına gelmeye başladı. 30 sayfa yahu. Ve daha bir arpa boyu yol alamadık.
Ben fenalık geçirmeden birleşin. Fenalık geçirirsem epic level handbook'un sayfalarını karıştırmaya başlarım onu göre
Ben fenalık geçirmeden birleşin. Fenalık geçirirsem epic level handbook'un sayfalarını karıştırmaya başlarım onu göre
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Son Rpde yine Neccross izinli bir Meta yaptım. Azazel senin bizim kim olduğumuzu öğrenmek için insan halinle geleceğini düşündüm. Oyunun hızlanmasını zaten sende istiyordun. Ama senin yerine konuşma felan yapmadım. Bundan sonra seni bekleyeceğiz.
Bu arada sakın kurt olupta üstüme atlama yanımdaki böceklerden birinin adını boşuna Pastör koymadım.
Bu arada sakın kurt olupta üstüme atlama yanımdaki böceklerden birinin adını boşuna Pastör koymadım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Beyler bu arada kusura bakmayın baya kişi olduğumuz için kimin hangi ırk olduğunu bile hatılrmamıorum en azından herkes ırklarını buraya yazarsa sanırım onları görünce daha doğru bi tepki verebiliriz yanlış olmasın rp bozulmasın diye.Saygılar...
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
şu anda seninle konuşan Hastlisch(darkgnomun karekteri) bir gnom,çalılara yani bana doğru yaklaşan Yılmax drow ve çalıların arasında bulunan Nakh(benim karekterim) bir half_orc.Zaten karşılaşmaya ve konuşmaya başladığımız zamanda herkes kendi karekterini tarif edecektir sanırım.
Bu arada hoş geldin WereWolf gözlerimiz yollarda kalmıştı
.
Bu arada hoş geldin WereWolf gözlerimiz yollarda kalmıştı
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Dün gece bilgisayarı kapadığımda 00.30'du.
Bugün son finalime girdim ve eve gelip girdim. 12.30
Siz ne yapmışsınız böyle ya?
Aferin aferin, adam oluyorsunuz siz.
Neyse, Wenom benim atmam gereken Control Shape check'i hiçe sayarak "İnsana dönüştü." demiş Azazel için (Grrrrr) ben de bu seferlik sesimi çıkartmıyorum. Artık-en sonunda-birleşmiş olan Hastlisch, Yılmax, Azazel ve Nakh dörtlüsüne pek karışmayacağım. Konuşun, anlaşın, halledin. Ama bluff'tır, sense motive'dir cartıdır curtudur gerekirse bir daha ben zarları sallamadan atlamayın ortama.
Zehiran grubundakiler, (Evet, Zehiran. En büyük o
) sizi bir daha inceleyeceğim. Yazmam gereken bir şey bulursam yazarım.
Dekotta ve Selemor, ne yapacaksanız yazın ki ona göre yazayım ben de.
Bugün son finalime girdim ve eve gelip girdim. 12.30
Siz ne yapmışsınız böyle ya?
Neyse, Wenom benim atmam gereken Control Shape check'i hiçe sayarak "İnsana dönüştü." demiş Azazel için (Grrrrr) ben de bu seferlik sesimi çıkartmıyorum. Artık-en sonunda-birleşmiş olan Hastlisch, Yılmax, Azazel ve Nakh dörtlüsüne pek karışmayacağım. Konuşun, anlaşın, halledin. Ama bluff'tır, sense motive'dir cartıdır curtudur gerekirse bir daha ben zarları sallamadan atlamayın ortama.
Zehiran grubundakiler, (Evet, Zehiran. En büyük o
Dekotta ve Selemor, ne yapacaksanız yazın ki ona göre yazayım ben de.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.