Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

şövalyeyi nereden çıkarttınız? Wizard o :mrgreen:

Ayrıca bir kez daha söylüyorum, bu başlıkta gerginlik istemiyorum. Herkes ona göre davransın.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Necro sennelerçıkardın benim karşıma yaw ben yılmax,logan ve gnom'u bulmayı umarken ne çıktı öle karşıma :???: yinemi birileriyle combata giricem of bea :( :???: .

Neyse Necro çıkardıysa bir bildiği vardır :).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Dioraveni neden Rp atmıyor ya. Ã?yle yapma bebek gibi kaldırıp sırtlanıcak şimdi Cervantes. Çok komik olucak :D Atsın ya Rp. Uyuyor numarası da işe yaramıyor bir yerden sonra :D
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Black_Rider aramıza hoşgeldin...

Necros benim müsait olduğum zamanda sen dolusun senin müsait olduğun yerdede ben doluyum. şu rp yi yapalım bir ara yaw....

Dioraveni neden Rp atmıyor ya.
hmmm.... Onun kulağını çekmek lazım :P en kısa zamanda ben onun kulağını çekeyim en iyisi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet bu sefer kimseye laf ettirmeden döndürdüm turu. Buyrun. :)

Squan'ın RP'si için önceki tur dediğim geçerlidir. Onun bölümünün hızlı geçmesi gerektiği için MSN'den yapıyoruz. Bittiği zaman göndereceğim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Atmış olduğum Rp de Spoiler kodu ile gizlenmiş olan bölüm karakterin o anda en derinlerde kendisini saran düşünceleridir arkadaşlar :)

Böylesinin daha iyi olacağını düşündüm. Okumak isteyen göster tuşuna basarak okuyabilir...
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Necros benim için ne gibi şeytani planlar kuruyosun anlayamadım.Bu kaçıncı yol ayrımı 8O .Kesin sen beni Orc kampına felan çıkartıp kurt çevirme yaptırcaksın :lol: .Hadi bakalım sonumuz hayır olsun.Saygılar....
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet millet tur döndü. Oldukça hızlı döndü bu seferki. Aynen devam. :P

Power demands sacrifice.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

İlk rp' yi atarak tarihe geçtim 8)

Drow bir pislikte bulunmaz inşallah, gerçi tam dibindeyim ama belli mi olur..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ruhuma el fatiha kardeşlerim...
sözümü tutamadığım için önce tanrımdan sonra sizden özür diliyorum...

verilen sözlerin tutulamaması ayrıdır... tutmak içi bir çaba harcayıp tutamamak farklıdır...

ben bir caba harcadıma inanıyorum! sözlerinizin arkasınıda durmayı bilin arkaşlar...

iyi oyular...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Logan geçmiş olsun.

Rolümü gelen yoğun istek ve şikayetler üstüne duygu ve düşüncelerimden olabildiğince arındırarak kısa yazdım. Hayırlı uğurlu olsun. :D Bundan sonrada duygu ve düşünceleri olabildiğince "Gorath's way" yani spoiler yöntemi ile yazmaya çalışacağım. Tembelliğim tutmazsa tabii.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

geçirenler saolsun...

necrosun gıcığı vardı öldürdü :P

şak bir yadna yine kendi karaım yüznden gittim
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet millet. Aranızdan bazıları turu döndürürken epey zaman geçtiğinden yakınıyor. Ben de şöyle bir şey düşündüm: Gruplar halinde turu döndürmek. Mesela Horcoel, V'ladhek, Harbormm grubu. Bu uygulamayı sizlerin oylamasına sunuyorum. Bu durumda sizler bileşene kadar-tabi birleşebilirseniz-bu sistemde oynatmayı düşünüyorum.

Evet, yorumları alayım.

Power demands sacrifice.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aslında oldukça iyi olur. Her keste zaman eşit şekilde geçmek zorununda olmaz bu sayede. (Gerçi öylede geçmiyordu sanki ama :D )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

İyi olup olmayacağını bence zaman göstericektir. 1-2 tur böyle oynayalım. Ondan sonra karar verelim. Ne dersiniz?
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Locked