Bu işi seviyorum.
Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Logan
- Kullanıcı

Ben zaten etmişitm seni tebrik özel olarak...
Kurtarılmasa esasında frpworld bi deli daha kazanacak!!!!

Kurtarılmasa esasında frpworld bi deli daha kazanacak!!!!
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Siz Esas bombay ben kurutulduktna sonra görün....
DÃ?şmüş Bir paladiini YApısı Nasıl olur,psikolojisi kötü olur dimi ?
DÃ?şmüş Bir paladiini YApısı Nasıl olur,psikolojisi kötü olur dimi ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ben burada hafif bir tehdit havası seziyorum. Yılmax, sen ne dersin bunu kurtarmasak mı?
Arkadaşlar baş büyücülerin izmetinden yararlanmak isteyenler lütfen Schön'den randevu alsınlar. Onun kabul ettiği görevlere belki zamanımız olursa bakabiliriz. E tabee önemli adamlarız biz. BAşşşşşşş BÃ?YÃ?CÃ?LER!
Arkadaşlar baş büyücülerin izmetinden yararlanmak isteyenler lütfen Schön'den randevu alsınlar. Onun kabul ettiği görevlere belki zamanımız olursa bakabiliriz. E tabee önemli adamlarız biz. BAşşşşşşş BÃ?YÃ?CÃ?LER!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Evet, şimdi Outsider abimiz bir iğileşsin göstercek bize lawful good hali ile. Ben Limerik ormanlarının kuzeyine kaçıyorum şimdiden
.
Asıl sen bir iyileş-savaştan sağ çık, Cervantes' in vereceği, seni bekleyen cezanın boyutunu düşün...
Asıl sen bir iyileş-savaştan sağ çık, Cervantes' in vereceği, seni bekleyen cezanın boyutunu düşün...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Walla bende 2 tur önceden fıyıyodum ortamdan ama Necros sağolsun öle bir rp atmışki walla ölen adamın arkasından üzüldüm.
[/quote]
şu grubu bi toparlasak her şey çok daha rahat olcak bence.Çok dağıldık çooooook....ork tekrar savaş çekicini kaldırdı ve zafer dolu bir böğürtüyle düşmüş askerin suratına indirdi. Kırılan kemiklerin sesleri ortalığı doldururken, kafası ezilip parçalanan askerin beyin parçaları ve kanı etrafa saçıldı.
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
-
Logan
- Kullanıcı

yok canım ne tehtidi..... aaaaa valahi siz kurtarı ben uslu duracam
bu arada kurtarmak için son 1 turn galiba
YARDIM
bu arada yaşıyımda seçilmişi vereceği her türlü cezaya hazırım
bu arada kurtarmak için son 1 turn galiba
bu arada yaşıyımda seçilmişi vereceği her türlü cezaya hazırım
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Tur döndü.
Yani bu kadar zamanda yazmayanlar, bundan sonra da yazmaya zahmet etmeyebilirler.
Squan'ın turuna zamanla ilgili bir sorun yaşandığından MSN'de devam ediyoruz. Bittiğinde hepsini buraya atacağım.
Ayrıca hepiniz yeni oyuncuya "Merhaba" deyin.
Yani bu kadar zamanda yazmayanlar, bundan sonra da yazmaya zahmet etmeyebilirler.
Squan'ın turuna zamanla ilgili bir sorun yaşandığından MSN'de devam ediyoruz. Bittiğinde hepsini buraya atacağım.
Ayrıca hepiniz yeni oyuncuya "Merhaba" deyin.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Black_Rider
- Kullanıcı

En basta benı frpye kabul ettıgı Dm necros olarak butun frp oyuncuları ve turk halkına tesekkur ederıö... 
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Hoşgeldin, yeni Oren şövalyesiBlack_Rider wrote:En basta benı frpye kabul ettıgı Dm necros olarak butun frp oyuncuları ve turk halkına tesekkur ederıö...
Umarım diğerlerine benzemezsin sende
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Logan
- Kullanıcı

SAna BEnzemsin yeter...Sylvos wrote:Hoşgeldin, yeni Oren şövalyesiBlack_Rider wrote:En basta benı frpye kabul ettıgı Dm necros olarak butun frp oyuncuları ve turk halkına tesekkur ederıö....
Umarım diğerlerine benzemezsin sende