---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Araxiel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araxiel »

Feci dayak yemiş bi zombiye benziyor, azına azına vurmuşlar. :p
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Arkadaşlar peki benim yeni avatarım nası.
Ben tamda beni simgelediğini düşünüyorum.
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

riley güsel avatar mahsun biraz ama beyendim şahsen
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Araxiel abi bu arada bittim abi avatarına o nası bişidir öyle valla üzilimmi yoksa sevinimmi avatarındaki hatun için bilemedim. Böle dağıtmış bi hali var. Sanırım biraz fazla dağıtmışta olabilir.
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

mefistofeles olum senin avatar ın kafası burda gerisi yok sen nası ölüm büyücüsüsün yanlış yapmısın yine büyüyü :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hah güzel resimler gördüm ya hafif bir aksilik yapabilirim :D

rilley: O nasıl bir avatardır. Adam bişey yapmış bunalıma girmiş sanki. Birde ilerlemişte arkaya bakıyor. Sanki acaba gitmesemiydim der gibi. Dönecekse de tam dönsün yüzüme baksın, karizma pozlar felan vermesin sinir olurum öylelerine. Ama sende açıklamışın bei ifade ediyor diye, buda aslında güzel bir avatar olduğunu gösteriyor. Zaten aksi olmak için bunda oldukça zorlandım. Bir açığını yakalayayım bir daha tahlil edeceğim bu avatarı. :P

Vychen: Kılıcı hiç beğenmedim ilk olarak. O kadar ince bir kılıca o kadar uzun kabza olmaz. Akıl var mantık var. Kim yaptıysa o kılıcı hatalı yapkmış. Bide o miğferin hali ne. Tavşan kulağı gibi uzantı iki tane. Anlamı nedir onların. Başını ıskalayan onlara vursunda miğfer başından uçsun diyemi koyulmuş. Aslında iyi olmuş. O miğferin içinde sağdan soldan yada diğer her yerden gelecek darbeleri Supermen'in x-ışınları bakışın yoksa göremezsin. Ancak çok tipsiz biri o miğferi takar. hımmm... Bide her yerine diken takmış şuna bak. şimdi o dikenler sen düştüğün bir vakit sana batsa ne olacak. Elin yüzün kanayacak bağırsaklarını kendi kendine eline vereceksin. Birde pelerin takmışın dalgalanıyor öyle arkada, sanki işlemeler yetmiyormuş gibi. İşte gösteriş meraklısı bir savaşçı gibi duruyor bence ama Avatar olarak çok güzel durmuş. Zaten Apocalipsin tapınağa uğramışsın ve oraya yakışmış. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Darkgnome wrote:Hah güzel resimler gördüm ya hafif bir aksilik yapabilirim :D

rilley: O nasıl bir avatardır. Adam bişey yapmış bunalıma girmiş sanki. Birde ilerlemişte arkaya bakıyor. Sanki acaba gitmesemiydim der gibi. Dönecekse de tam dönsün yüzüme baksın, karizma pozlar felan vermesin sinir olurum öylelerine. Ama sende açıklamışın bei ifade ediyor diye, buda aslında güzel bir avatar olduğunu gösteriyor. Zaten aksi olmak için bunda oldukça zorlandım. Bir açığını yakalayayım bir daha tahlil edeceğim bu avatarı. :P

Vychen: Kılıcı hiç beğenmedim ilk olarak. O kadar ince bir kılıca o kadar uzun kabza olmaz. Akıl var mantık var. Kim yaptıysa o kılıcı hatalı yapkmış. Bide o miğferin hali ne. Tavşan kulağı gibi uzantı iki tane. Anlamı nedir onların. Başını ıskalayan onlara vursunda miğfer başından uçsun diyemi koyulmuş. Aslında iyi olmuş. O miğferin içinde sağdan soldan yada diğer her yerden gelecek darbeleri Supermen'in x-ışınları bakışın yoksa göremezsin. Ancak çok tipsiz biri o miğferi takar. hımmm... Bide her yerine diken takmış şuna bak. şimdi o dikenler sen düştüğün bir vakit sana batsa ne olacak. Elin yüzün kanayacak bağırsaklarını kendi kendine eline vereceksin. Birde pelerin takmışın dalgalanıyor öyle arkada, sanki işlemeler yetmiyormuş gibi. İşte gösteriş meraklısı bir savaşçı gibi duruyor bence ama Avatar olarak çok güzel durmuş. Zaten Apocalipsin tapınağa uğramışsın ve oraya yakışmış. :D
Bir kere de olaya gnomlar açısından bakma.
Birincisi, adam orda diğerine 'Sunder' yapıyor. (Kaç vuruş olduğunu hesapla artık :D )
İkincisi, diken miken olayları ve görünüşten belli olan tam plaka karizma bir zırh. (Full Plate, Chitin olma ihtimali var mıdır acep? 8O )
Apolips düşmanımızdır, karşıma çıkma sen ehhe :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Mefistofeles: Bi paladinin gazabına kurban gitmiş bi zombi

Vychen: hafiften melkor'u andırdı bana.kılıç tırtmış.Bak benim katanama

Rilley: Melankolik mi o?bu sefer duygusallık ayağına mı yatıyosun,Drizztsever seni :P ?

Darkgnome:Pis hırhız.Stanley Kubrick'i gnomlara alet ediceğini bilsem...

Araxiel: arkadaş Hoppidi Dans Kulübü sitesi sanmış burayı.Hala da ole sanıyo sanırım.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Genel bir değerlendirme yapalım..

rilley: Diyarını terketmek zrunda kalan fallen bir savaşçı gibi. Hüzünlü..

mefistofeles: İşçiliği pek iyi olmayan ya da ölmeden önce bayağı haşat edilmiş bir zombi.

Reborn: Siyah-beyaz ve küçük bir avatar. Biraz daha büyük bir şey bulsaymışsın yer bol..

Beckett: Ã?nceki de güzeldi ama bunu da beğendim. Ama neden hep avatarların şiddet içeriyor ki?

slach: Bir tapınak şövalyesine yakışır mı böyle avatar :)

Gorath: Avatarın harika, artık RP'de yardımcı olursun :P Ama gerçekten beğendim, öncekinden güzel. Zehirli büyü yapan Meleran ölü kaldıranı gibi :)

efla: Eski avatarını daha çok seviyordum ama bu da fena değil. Uzun boyunlu ejderleri pek sevmem de..

Bu arada benim avatarım nasıl? Kötü eleştirilere dayanamadım ve daha bir süre değiştirmeyeceğim.

chosen: Gayet güzel bir avatar, internet meleği gibi..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

FrontsideAir......Two weapon fightning kasmış bi reaper i ilk defa görüyorum,her eline bi orak almış oluşu güçlü olduğunu gösteriyor.bi de melek kanatı takmış?ala ala.Yani demek istiyo ki aslında küçük bi kızın ruhunu taşıyorum :ehue ne kadar azrail olsamda...ayriyeten edebiyatsever bi avatar olması acaipmiş.

Sonuç olarak 10 üzerinden 9.
nie 9?çünkü 10 u sadece ben hakediorum.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

yeni ve son avater ım değerlendirin ama fotoğrafa nazik davranın

bunu seçmemin nedeni ; yazın nevizadeye gelişr bişeyler içmek isterseniz benim masamın genel hali böyledir.. böyle bi masa görürseniz ve o masada yaklaşık 100-110 ks lik iri bi adam varsa o benim hiç rormadan boş bi sandalyeye oturabilirsiniz :D :D :D
uwriel
Süresiz Banlanmıştır

Post by uwriel »

Tam ve net bir günah imgelemesi. Başarılı bir çalışma.
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

teşekkür ederim fotoğrafı ben çektim beğenilmesi hoş
uLtior
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtior »

The Good, The Bad and The Ugly 8)
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Benm bu avatarım nasıl ama?

________

İyiliğe karşı iyilik yaparım,kötülüğe karşı kötülük yaparım hiç kasamam iyiliğe,dilim sivridir onuun için doğru düzgün eleştir benimkini.
Post Reply