Arkadaşlar bu başlık altında kendi elimizde ki en beyendiğimiz Anime Müziklerini paylaşıma açacağız. Bu paylaşım için Rapidshere ve Megaupload gibi ortamları kullanacağız arkadaşlar.
Samurai 7'ın çok sevdiğim giriş müziğinin oldukça uzunlamasına bir hali. Sanırım giriş müziğinde en güzel yerlerini birleştirip koymuşlar. Ama bir dinleyin derim.
Samurai 7: Samurai 7 http://www.filefactory.com/get/f.php?f= ... ae7d147bcc
Filefactoryde 3 dosyayı aynı anda indirebilirsiniz ve oldukça hızlı. Sonuncuyu o yüzden rapidshare'den yaptım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bu müziği başka bir siteden uploadlarmısın. Megaupload Türkiye için biraz sorunlu bir paylaşım sitesi. Sana önerim filefactory. En hızlı upload ondan oluyor.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
bi de küçük bi ricam olucak...Elinde Bubblegum Crisis Tokyo 2040 açilis müziinin full versiyonu olan var mi? Varsa uploadlayabilir mi?
Tesekkürler,iyi dinlemeler ^__^