Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet beyler tur dönmüştür. Yazmayı unuttuğum birileri varsa söylesin. Sorusu olanlar da sorsun açıklayayım.

Werewolf, gidicisin ona göre.

Yılmax Gümüşyüz'ü öldü görüyor. Gümüşyüz'ün hala sağ olduğunu Hastlisch fark etti. (Spot check)

Nakh ise o okları çıkartmayı akıl etmediği müddetçe daha çok zarar görür. Ve hamle tasviri istiyorum. Saldırdı derken neyi kastettiğini anlamadım. Üzerine mi atladın, yumruk mu attın, ne yaptın tasvir et bundan sonra. Üzerine bodoslama atladın saydım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ama okların çıkartılması da tehlike teşhir eder. Okların uçları belirli bir noktadan dışarıya çıktılarsa bu uçları kırmaya özen göster. Yoksa bir operasyon ile çıkartmak en mantıklısı. Ama çıkartmamakta tehlikeli. Ã?ıkartmak daha tehlikeli her durumda bence. Ama Dm in dediği olur :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

O kadar gerçekçi olacaksa, kılıçta ilk vurduğunda değil sonraki roundlarda daha fazla hasar verir. Kanalar başlar acı artar. Hareket edemezsin. Hatta birde yaranın mikrop kapması var üstüne.

Biz büyücüler böyle kural sisteminde çok çok avantajlı ve güçlü oluruz bende sevmem bu kadar güçlü olmayı zihne zarar. :P

Bi dakka. şimid bir büyücü karmına ok yerse büyü yapamayacakmı? :s Yada odaklanma gücüne ne kadar zararı olur bu okun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

logan wrote:2 . hata 3. ve 4. meftaları bu turn vere biliriz:D uheueh :D
Sanırım bu meftalardan biri sensin logan. Bari yakın bir yerde ölde savaşta işe yarar malzeme çıksın. :D Yada şu kanatlardan kendimee bi yastık çıkartayım. :D
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Artık kim ölmüş kim kalmış bir önemi yok.Sadece birileri elenecek bir yarışma gibi düşünmek lazım bunu aslında bu kişi Berk(logan)'in de karekteri olabilir benimde karekterim olabilir yada bir başkası bence büyütmemek lazım artık bunu kimin karekteri ölürse ölsün hele hele DM'e hiç yüklenmemek lazım sonuçta oda bizim gibi bu rp de eylenmeye çalışıyor.Yani DM inde duyguları, düşünceleri var sonuçta bu rp ye hepimiz kendi isteğimizle geldik kimse bizi zorla getirmedi buraya.Oyun herzaman istediğimiz gibi gitmeyebilir (karekterlerimizle ilgili beklentilerimiz konusunda) Artık herkes bu noktadan sonra kendi rp si ile ilgilenmeli bence bunun dışında DM arkadaşımızada destek olursak hepimiz burada daha çok eyleniriz.

SAYGILARIMLA...........
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Ya yok bence werewolf mefta olabilir 3hp...Çok kötü oldu kaçabilirse çok iyio okları yemeseydi keşke ya onun için baya kötü oldu.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Millet şimdiden söyleyeyim: Bayrama bir yere giden filan varsa buraya yazsın. Sonra tatil dönüşü benden bayram hediyesiyle karşılaşmayın.

Evet giden filan varsa şimdiden alayım isimlerini.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Necros Ben bayram tatiline gidiyorum.Cuma günü dönücem. (Cumaya kadar gittim gelecem.) :P O zamana kadar internete giremeye bilirim. Bilgilerine :)
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

2 tane goblin kurban bayramında.. half celestial paladin keseceklermiş...:D
onları izlemeye giderim.. :D

hepnizin bayramı kutlu ve mübarek olsun..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Yaw ne kadar atraksiyon oldu böyle? 8O

Bunları güzelce toplayıp 'Sırlar Dünyasına' hikaye olarak atıcam ben...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Yaw kardeşim rp atın nolur ya sıkıntıdan patlıcam ha bu ne rp ilerlemio yaaa:(
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bende heyecan içinde Yılmax'ıbekliyorum arkadaşım. O atmadan ben atamıyorum ne yazıkki. Anlaşılan onunda bir işi var ki atacağım demesine rağmen bir türlü atamadı. Bir msn'de bulsam adamı söyleyeceğim "Atacak durumun yoksa ikimiznkini de ben atayım." diye.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Aynı durumu ben de merak ediyorum. Ne beklenmektedir? Yani atmayacaksanız "Atmayacağız." diyin kardeşim. Ben de ona göre işinizi hallederim Finrod gibi. Yok bir mazeretiniz varsa adam gibi gelin söyleyin. Bunu belirtmiştim kaç kere. O zaman kimseye de bir şey demem. Ama bu anlamsız sükûnet...

Darkgnome, tek bir gün daha bekle. Eğer hâlâ yazmamışsa at. Ben hallederim gerisini. :wink:

1- Horcoel
2- Illyra
3- Squan
4- Yılmax

Evet bu dörtlünün RP'lerini istiyorum. Bayramın sonuna kadar da müddet veriyorum. Aksi takdirde duruma el atıyorum. Her ne kadar ilk tur öldürmesem de başlarına gelenlerin hiç hoş olmadığını hatırlarsınız sanırım. (Bkz. Finrod'a bindiren kütük)

Illyra biraz insiyatif içerisinde. Yazması o kadar elzem değil. Ama halan üçünün RP'lerini istiyorum. Yoksa bazı 'talihsizlikler' yaşanabilir.

Power demands sacrifice.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yılmax, Hastlisch ve shön'ün Rpleri yapılmıştır. :D

Aslında zaten önceden yaptığımız bir plandı ama Yılmax son bir kere düşünecekti. O sebeple onun yerine atmayı istemedim ama o bana yolladığı bir mesajla siteye bir süre daha giremeyeceğini ve onun yerine benim atmamı istemiş.

Konuşmalar Free action sayıldığından büyü sonrasında ne söyleyeceğimizi de yazdım. Ã?nce biz hareket edemezsek ve başka bir olay gelişirse Necross istediği yerden zaten kırpar.
Eskisi ka
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Necros wrote:Schön level atlamıştır, karakter kağıdını düzenleyip bana göndersin.
Konuşmaların free action olması için speak language check atmanız gerekmez mi? :lol:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Locked