---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Selkinemus
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Selkinemus, avatarın muhteşem, eğer fotoğrafınsa ve İstanbul'daysan bi ara görüşelim, olur mu? 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Selkinemus
- Kullanıcı

-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Rilley: Drizzt.Bıktım bu adamdan ama karizmatik olmadığı söylenemez.Bir özelliği yok avatarının,Dirizit işte.(Biz burada Drizztleri çok sevmeyiz yabancı)
Selkinemus: Masum,saf gencecik bir hanımkız avatarı
FrontsideAir:Lord Voldemort olucakmış aslında da X-Files'ın uzaylılarına benzemiş
.Bide elinde tuttuğu kalkan ne ole Slytherin'in armasına benziyo.Kalkan niyeki?yoksa kalkan diil mi? Yani koskoca Voldemort.Sen git kalkan taşı.Ayriyeten söylemeden geçemeyeceğim Harry Potter daki asalar çok tırt.
Andero nun avatarı çok güzel.Süper güzel.Fantastik güzel.(Arayış rp sinde biraz kıyak geçersin artık
)
Nzl: Narnia he mi.. daha çok Yılbaşı ilanı gibi
(Sevmem ben Narnia yı)
Selkinemus: Masum,saf gencecik bir hanımkız avatarı
FrontsideAir:Lord Voldemort olucakmış aslında da X-Files'ın uzaylılarına benzemiş
Andero nun avatarı çok güzel.Süper güzel.Fantastik güzel.(Arayış rp sinde biraz kıyak geçersin artık
Nzl: Narnia he mi.. daha çok Yılbaşı ilanı gibi
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ã?ff iyi ben de benzetemedim Voldemort'a. Söyledim rahatladınız mı?

Napiim ama yok işte Voldi'nin resmi nette. Bulamadın google imageste. Eğer siz bulursanız yollayın bana.
Elindeki kalkanı ben de anlamadım ama 5. kitabın sonunda elinde bi kalkan tutuyodu sanki?? Asasına bişey demiyorum.
Napiim ama yok işte Voldi'nin resmi nette. Bulamadın google imageste. Eğer siz bulursanız yollayın bana.
Elindeki kalkanı ben de anlamadım ama 5. kitabın sonunda elinde bi kalkan tutuyodu sanki?? Asasına bişey demiyorum.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..FrontsideAir: Çok tipsiz bir avatar. Değişik. Kalkanın arkasında avatarın sanki, "Dokunmayın bana ne olur" gibi bir çağrışım yapıyor. Elinde de tığ var sanırım.
rilley: Drizzt'in güzel bir resmi.
Selkinemus: Karşıma gerçek hayatta çıksa herhalde ağzımın açık olduğunu ve salyalarımın aktığını fark edemezdim bile.
Andero: Bana bir böcek görmüş ve ne olduğuna bakarken böceğin etrafına bir anda alev saçması ile "Aaaaaa" diye kömürleşicesine yanan bir adamın baş kısmı görülüyor. Baş sol üst tarafta iken böcek yada her ne ise tam ortadaki göze benzer şey. Belkide böcek değilde bir nesnedir ve şekli acaiptir.
rilley: Drizzt'in güzel bir resmi.
Selkinemus: Karşıma gerçek hayatta çıksa herhalde ağzımın açık olduğunu ve salyalarımın aktığını fark edemezdim bile.
Andero: Bana bir böcek görmüş ve ne olduğuna bakarken böceğin etrafına bir anda alev saçması ile "Aaaaaa" diye kömürleşicesine yanan bir adamın baş kısmı görülüyor. Baş sol üst tarafta iken böcek yada her ne ise tam ortadaki göze benzer şey. Belkide böcek değilde bir nesnedir ve şekli acaiptir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
arkadaşlar Daeya gereken şeyi söylemiş, lütfen yapacaksanız avatarlar hakkında yorum yapın. İkili dialogları msn'den yapın, atışacaksanız özelden atışın birbirinizle, bu başlığın devam etmesini dileyen arkadaşlar lütfen bu kurallara sadık kalsın...Daeya wrote:Arkadaşlar lütfen son kez uyarıyorum konu dışı msn tarzı konuşmalarınızı forumlara taşımayın!!
uyarı ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
şimdi sıradan bir yorumlayalım şu avatarları
.
nzl : Yılbaşında (yada noelde) sokakta kara yakalanmış bir kaç dilenci gibi gözüküyorlar.Pek bir atraksiyon göremiyorum yani bu resimde
.
Beckett : O resimde ki hatun sanırım dilinde şu şırınga olan.Çok merak ettim o helinden mutlumu acaba
.Heralde kan alacaklardı bu arkadaştan bu arkadaşta gelin bir değişiklik olsun dilimden alın dedi herhalde
ve diline şırıngayı batırdıklarında fazla kaçırmışlar herhalde
.
BrokenBlade : Resimdeki elf arkadaş yağmurla dans ediyor adeta
.O narin vücuduyla bir kaç atraksiyonlu hareket yapmaya çalışıyor bide sanki ayağı bişeye takılmışta düşecekmiş gibi bir hali var elf kardeşimizin
.
rilley : Bir dirzzt GÃ?RDÃ?M !!!
drizzt in karizmatik bir resmi sonuçta almış yine palalarını eline sanırım FR da son sağ bıraktığı kişiyi kesmeye gidiyor
(adam herkesi kesti yeter yaw
)
Selkinemus : warcraft taki night elfleri anımsatıyor biraz.Ama güzel bir resim.Resimdeki hatun sudan çıkmış sanırım
.Ben gerçek hayatta karşılaşsam ağzımın suları akmazdı sanırım
tam tersine tırsardım valla
.
Darkgnome : Avatardaki amca yaşayan bir gnome resmen bilge bir zad olduğu belli
(yorumlanmıştı ama bide ben bişeyler yazayım dedim
).
chosen : Tuttuğu futbol takımı bir gol kaçırmış ve ona sinirlenmiş gibi bir hali var
veya arkadaşlarıyla ps 2 wın8 oynuyormuş ve chosen'da bir gol kaçırmış sonrasında o sinirle TV ve ps2 yi kırmak için harekete geçmiş gibi bir hali var
.
nzl : Yılbaşında (yada noelde) sokakta kara yakalanmış bir kaç dilenci gibi gözüküyorlar.Pek bir atraksiyon göremiyorum yani bu resimde
Beckett : O resimde ki hatun sanırım dilinde şu şırınga olan.Çok merak ettim o helinden mutlumu acaba
BrokenBlade : Resimdeki elf arkadaş yağmurla dans ediyor adeta
rilley : Bir dirzzt GÃ?RDÃ?M !!!
Selkinemus : warcraft taki night elfleri anımsatıyor biraz.Ama güzel bir resim.Resimdeki hatun sudan çıkmış sanırım
Darkgnome : Avatardaki amca yaşayan bir gnome resmen bilge bir zad olduğu belli
chosen : Tuttuğu futbol takımı bir gol kaçırmış ve ona sinirlenmiş gibi bir hali var
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Sİiteye büyük büyük prob. olan avatarımı değiştirdim.Sanırım küçükler artık yazılarımı okuyor,ebeveynler çocuklarına frpworld'e girebilme izni veriyordur
.Yada insanlar artık daha sevecendir.Ne de olsa benim avatar siteye korku ve kötülük yayıyordu
.Artık herkes mutludur umarım.Lütfen küçük çocuklar frp oynayın,bakın hayat ne güzel.Lay lay loom tralla tralla
Not:bu yenisinide bi tahlil edin bakalım arkadaşlar.Bu ağlatıyormu yoksa
Not:bu yenisinide bi tahlil edin bakalım arkadaşlar.Bu ağlatıyormu yoksa
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
olmuyor öle işte barabus,sonra elalemden laf yiyoruz küçük çocuk gibi.Gene diğerindeki gibi bir arkadaş girdi araya öyle değiştirdik.Yoksa bende seviyordum.Hem bak bu da küsell.Angel kesiyoruz
tam benlik 
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Beckett kesinlikle daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bak en azından artık ben yazılarını rahatça okuyabileceğim.!
Kendim adına duyarlılığa teşekkür ederim.
Bir kişinin siteye yapabileceği etki küçümsenmemeli. o yüzden işte kim ne derse desin değil bence
Sadece siteye birer üye değiliz hepimiz bunun bir parçasıyız.
Avatara gelirsek: Melek avatarı çok gördüm ama birisinin bir meleği kestiği bir resim ilk kez görüyorum. orjinal bence...
Ben de avatar değiştirdim. İlginize...
Bir kişinin siteye yapabileceği etki küçümsenmemeli. o yüzden işte kim ne derse desin değil bence
Avatara gelirsek: Melek avatarı çok gördüm ama birisinin bir meleği kestiği bir resim ilk kez görüyorum. orjinal bence...
Ben de avatar değiştirdim. İlginize...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Ehhh yapılanısrarlara dayanamadık diyelim Efla.Hayranlarımı kıramadım
Seninkide gayet küsel.Zaten oldum olası Dragon lu avatarları sevmiştim.Bu da daha önce görmediğim bişi hoşmuş.
Seninkide gayet küsel.Zaten oldum olası Dragon lu avatarları sevmiştim.Bu da daha önce görmediğim bişi hoşmuş.
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun