by Possessed » Thu Sep 21, 2006 11:22 pm
Bugun de benm universite basladı, ona gittim. Anime indiriyordum, bilgisayarı açık bırakmıştım, bitmemiş, sinir oldum. Çok yawaşladı niyeyse

Ders de pek yapmadık, ilk gun sonucta, boş boş oturduk arkadaslarla. Simdi de sandviç yiyorum, kola içiyorum, sitede geziniyorum. İndirmeye çalıstıgım animeye ne zmn baksam 8-9 saat kaldı diyo, kafayı yiyecem. Bunlar dışında ilginç ya da guzel bi şey yaşamadım, sıradan bir gun.
Bugun de benm universite basladı, ona gittim. Anime indiriyordum, bilgisayarı açık bırakmıştım, bitmemiş, sinir oldum. Çok yawaşladı niyeyse :mad: Ders de pek yapmadık, ilk gun sonucta, boş boş oturduk arkadaslarla. Simdi de sandviç yiyorum, kola içiyorum, sitede geziniyorum. İndirmeye çalıstıgım animeye ne zmn baksam 8-9 saat kaldı diyo, kafayı yiyecem. Bunlar dışında ilginç ya da guzel bi şey yaşamadım, sıradan bir gun.