Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Mar 14, 2009 11:31 am |
  |
|
Back to top |
     |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Sat Mar 14, 2009 11:33 am |
  |
|
Back to top |
     |
 |
SacoKhan
Forum Yöneticisi

|
Posted:
Sat Mar 14, 2009 4:12 pm |
  |
Great axe'da çift el kullanma bonusun geliyor hasara, bence daha mantıklı |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
   |
 |
Rhogar
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Jun 18, 2009 6:03 pm |
  |
Great Axe bencede daha iyi.. |
|
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Jun 18, 2009 6:32 pm |
  |
Evet çok onceden atmıştım şimdi düşünüyorum da soru biraz saçmaymış ya ikiside birbirinde çook farklı biri hayvan gibi damage vurmak için diğeri daha çok defander için... |
|
|
Back to top |
     |
 |
Rhogar
Kullanıcı

|
Posted:
Fri Jun 19, 2009 5:37 am |
  |
Bana kalsa GreatAxe yi alırım onüme geleni biçerim..  |
|
|
Back to top |
  |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Mon Jun 29, 2009 11:20 pm |
  |
Biç adlın tabi swordmage de hayvan gibi vurmanın zevkini her kaçan için d6 yok baskasına saldırarnın yanına ısınlanıp melee atacklar felan...  |
|
|
Back to top |
     |
 |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 11:21 am |
  |
Great Axe barbar için yapılmış bir silahtır bana göre ötekisi ise daha çok zırhlı piyadenin tercihidir veya şovalyelerin... |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 11:23 am |
  |
Direk barbar olarak ele almamak lazım bir defender olan fighter da great axe ile muhteşem şeyler yapabilir. |
|
|
Back to top |
     |
 |
Walter
Yönetici

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 11:29 am |
  |
Great axe saldırı silahıdır, bir savunmacıya uygun değildir. Graet axe varsa sende genelde silaha yüklenirsin öteki türlü ise kalakan ve zırh işlev görür. Yani great axe'i full plateli bir adamın elinde öldürücü olabilir ama bir barbarın elindeki kadar etkili olamaz benim dediğim bu
Rage ile birlikte weapon focus + great cleave ile biçer döver görevi görür kendisi ortalığı dağıtır. |
_________________ BeÅ? dakika süren savaÅ?lar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaÅ?ta korkuyla deÄ?il tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan aÄ?layacak insan kalmıÅ? olur. |
|
Back to top |
   |
 |
Darkgnome
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 12:30 pm |
  |
4E'de weapon focus çok mu işlevsel ki great axe'in yanına birde bu koyuldu?
Bu arada Great Axe en iyi Avenger'ın elinde olur bence. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi kadar zevk vermese de, son bir kez daha!
" |
|
Back to top |
   |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 12:36 pm |
  |
Fighteri direk savunmacı oalrak ele almak bastan bir yanlıştır ki great axe ile fighter oynayanlar bilir tek hamlede daha çok hasar vermek isteyenler için en iyi silahtır. |
|
|
Back to top |
     |
 |
Darkgnome
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 4:21 pm |
  |
weapon focus'un olayı nedir. Gerçekten öğrenmek için sordum. Alaylı bir yaklaşım değil. weapon focus alınca bazı başka becerilere de yol mu açılıyor? weapon focus alınca daha çok hasar da mı veriliyor. Seviye atladıkça weapon focus gelişiyor mu?
Avenger olaını ise yarım bırakmışım. Avenger zaten zırh ve kalkan kullanmadığından çift elli silahları kullanmada oldukça iyi. Ayrıca tur içinde tek seferde olmasa dahi büyük ihtimalle daha çok saldırı yapabileceği özellikleri var.
Bu çift elli silahlar sanki sadece +1 hasar vermeyi sağlıyorsu bu arada sanırım. Yoksa 3.5E gibi str artısının 1.5 katını mı vuruyorlar? |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
" |
|
Back to top |
   |
 |
Aegron Linwelin
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 6:16 pm |
  |
Evet Darkgnome 4th de Weapon Focus +1 fazladan hasar vermeni saglıyor bu 11 levelde +2, 21 levelde ise +3 oluyor.
Avenger a gelince.. Avenger bir striker oldugu için onun için önemli olan bir turda en fazla hasarı verebilmek ve bunu saglamanın en iyi yolu iyi bir silah seçimi ki bu da direk Avenger oynayanları Great Axe ye itiyor.Tabi bu yine de kullanan kişiye kalmış Great Sword alıp vurma şansımı yüksek tutmak isteyedebilir.
Avenger hem saglam vurması hemde uzaktaki yaratıklara ve alan oalrak saldırması yönünden benim her zaman ilgimi çekmiştir. Controller ve Striker karışımı bir class olmuş.. |
|
|
Back to top |
     |
 |
Darkgnome
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Aug 12, 2009 6:32 pm |
  |
saol.
Peki great axe şu durumda daha iyi gibi sanırım. D&D'nin mantığında karşındakini olabildiğince çabuk indirip olabildiğince az saldırı yemek vardır. Ama 4E'de bu ssitemde değişim oldu ise bilemeyeceğim.
Greataxete Str artısı nasıl etkiliyor peki. (STrx1,5)'mu yoksa (strx1)'mi. Eğer strx1,5 yok ise o zamna kalkanın getirisi olan fazladan büyülü eşya olayını da unutmamak gerek. Hem kılıçtan hem de kalkandan gelen büyüler var ki, gördüğüm kadarıyla neredeyse tüm büyülü eşyalarda günlük kullanılabilen bir büyü var. +1 günlük kullnılan büyü çok can yakabilir ve araktere çeşitliliği daha fazla getirebilir. |
" |
|
Back to top |
   |
 |
|
|