Frp World Ana Menü
  • Frp World
    » Anasayfa
    » Forum
    » Anketler
    » Akademi
    » Kitap Tanıtımları
    » Haber Arşivi
    » Haber Gönderin
    » Makale Gönderin

  • Üyelere Özel

  • Kişisel
    » Hesabınız
    » Özel Mesajlar
    » Üye Listesi
    » Üye Arama
    » Siteden Çıkış

  • Site Bilgileri
    » Top10
    » Site Hakkında Yorumlarınız
    » İstatistikler
    » Destekleyen Siteler

  • Kullanıcı Menüsü
    Hoşgeldin, Diyar Gezgini
    Üye Adı
    Şifre
    (Kayıt Ol)
    Üyelik:
    Son Üye: AltaCaffyn
    Bugün: 29
    Dün: 35
    Toplam: 90393

    Şu An Bağlı:
    Ziyaretçi: 1936
    Üye: 0
    Toplam: 1936

    FrpWorld.Com :: View topic - Hic Bitmeyen Efsaneler
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

     Hic Bitmeyen Efsaneler View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Poll :: nasil olmus.

    Guzel yazmissin,
    85%
     85%  [ 6 ]
    Fikirler var ama bazi hatalarda var ugras biraz.
    14%
     14%  [ 1 ]
    Olmamis desem yeridir.Nedeninide assagida yazdim
    0%
     0%  [ 0 ]
    Kotu olmus be birader...birdaha deneme Sen.
    0%
     0%  [ 0 ]
    Total Votes : 7


    Author Message
    The_Guardian
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Nov 18, 2003
    Posts: 14
    Location: Malezya

    PostPosted: Wed Nov 26, 2003 7:59 am Reply with quoteBack to top

    Merhaba beyler.
    Simdi size sunacagaim bir evrenin mitolojisi. Su aralar ustunde birkackez daha duruyorum ama bu haliyle anlasilir ve guzel olduguna inaniyorum,
    Bunun disinda bunun 2 bolum devami daha var.eger okumak isterseniz. Devamini getir derseniz yazabilirim,(zaten hazir duruyorlar)
    Ama buraya yazmak disinda bu evren hakkinda daha fazla bilgi edinmek isterseniz
    bana ozel den mesaj atabilirsiniz.


    yazima baslamadan evvel.
    1,yazim yanlislari
    2,Yazim hatalari(dogru harfi kullanamamma vs)
    3,muhtemel anlatim bozuklari

    icin eger rahatsiz olmus olaniniz varsa hepinizden ozur dilerim,

    Buyrun hikayem basliyor,


    Ilk Evren


    Tum evrenlerden evvel bir tane Bahce vardi, Diye soylenir.

    Bu bahcenin adi Klareabeth tir. Bu bahcede bilindingine gore 1 Ana tanri ve bilinmeyen sayida da tanri vardi (o evrende bile Â? Deger Â? lere gore Tanrilar var. Lakin bu tarih oncesi yerde olan Degerler gunumuzun degerlerine esit degil, Bu yuzden kac tane deger ve buna bagli olarak kac tane tanri oldugu bilinmez, Lakin tek bilinen sey Tangern adindaki Ana tanrinin Tasidigi deger,Gunumuzun IYILIK degerine esit bir degerdedir)

    Bu Tarih oncesi Tanrilar dusunuldugune gore zamanlar vede boyutlar arasi kapilar yaratabilmislerdi. Lakin Â?ZamanlarÂ? arasi kapilar, boyutlar arasi olan kapilardan biraz daha degisikti.Zaman kapisini kullanabilmek icin gidilmek istenen boyutunda bir zaman kapisinin olmasi gerekiyordui. Buyuzden zaman kapisi neredeyse hic kullanilmadi klareabeth tarihi boyunca.Ileri goruslulukleri sayesinde Klareabeth bir cok evreni birbirine baglayan bir kopru olmustu bir zaman sonra...

    Bir gun boyut kapilarindan gecen bir canli Tanrilardan kendi boyutunu korumalari icin yardim istedi. Cok buyuk bir gucun kendi boyutunu yok etmenin esiginde oldugunu ve kendi tanrilarinin gucunun bu yaratigi yok etmekte yetersiz kaldigini belirtti.Ana tanriya bas vurmak sizin birkac tanri Klareabeth den Boyuta yardim etmek icin gitmistiler..Bu haber Tangern ya ulasinca oda tanrilardan bir yardim birligi hazirlayip ,boyuta giden tanrilari bulmalari ve o boyuttaki tehlikeyi kaldirmalari icin yolladi. Birlikler bir zaman sonra Zafer marslariyla kendi boyutlarin geri donduler. Gelen tanrilarin yardimiyla boyutu kara bir el gibi kapliyan gucu yok etmislerdi...Ardan gecen asirlar boyunca neredeyse hic bole bir durum yasanmadi. Ama bir gun o dogrudan kendi boyutlarina,Klareabeth e gelen bir tehlike gorduler. Tanrilar once bunu boyutlar arasinda kaybolmus bir yaratik sandilar. Lakin guc yaklastikca kendi guclerinden katkat fazla oldugunu anladilar.

    Tek yapabilecekleri de Tangern a haber vermek olur. Lakin Klarabeth in tepesinden bile Tangern bu olaylari onlardan evvel gormustur,Sonucta kendi kapilarini kapamak ve bu gucu baska boyutlara yoneltmenin bir secenek olmadigini bilir Tangern

    Bunun uzerine bu gucu tanimak ve gerekirse durdurmak icin Zaman kapisindan iceri girdi Tangern ve ne kadar buyuk bir yanlis yapmis oldugunu anladi. Zaman boyutlari arasinda yaptigi savas sonucunda bu onundeki canlinin gucunun kendi gucunden kat kat buyuk oldugunu anladi Artik cok gecti. Klaraebeth in kapisina ulasamiyacagini anlayan Tangern boyutun icinden kapiyi yok etmek icin bir buyu atar.Lakin bu buyuyu atmadan evvel elindeki kilicina tum gucunu verir ve kapiya dogru firlatir.Boylece kapidan kilic gecer ve kapida yok olur,. Tangern de gelen tehlikenin karsininda yok olur,Son anlarinda bile aslinda onundeki gucun bir kapiya ihtiyaci olmadigini fark etmistir.

    Kapinin Bir anda gocmesi ve Tangern in kilicininda Klaraebeth e geri cakilisiyla tanrilar arasinda bir saskinlik ortaya cikar,Cunku herseyin yaraticisi. Ilk lerin bile Ilki gucunun siniri bulunmayan Tangern kapidan cikamamistir, Bu saskinlik yerini korkuya birakmistir.Klaraebeth in duvarlari sarsilir ve tanrilar Tangern in o an yok olmus oldugunu anlarlar.

    Ileriki zamanlarda boyutlar arasi gecisler hicbir sekilde denetlenmemis ve bazi boyut kapilari cokmustur.Zamanla Klareabeth i saskinlik ve korkudan cok merak yer almaya baslar.Hangi tanri Tangern in Kilicini cekecektir ve kilicla beraber de Klaraebeth in hakimiyetini.

    Kilic orda durur. Tanrilarda o kilici cekmeme karari alirlar.Cunku hic bir tanri digerinden ustun degildir ve bu tasidiklari degerler icinde gecerlidir.Hic birinin degeri digerin den buyuk veya daha iyi degildir.

    Tangern in yok olmasiyla Klareabeth in yavas yavas duvarlari dusmeye baslar. Tanrilarda Klaraebeth den baska bir kara parcasina gecmeyi planlamaya baslarlar .Iste bu anda Klareabeth in etrafinda Fargethas adinda bir kita yaratirlar,Bu Olusuma ikinci cag adini verirler., Aynen zamaninda Tangern in Klareabeth i yaratmis olmasi ve diger tanrilarada hayat vermis olmasi gibi, onlarda Fargethas i yatirlar.Bu yarattiklari ve guclerinin tam etkisi oldugu dunyayi yonetecek ve gerektigindede yasatacaklardi.

    Ilk baslarda her nekadarda bu kita sadece yedek bir ulke olarak tutulsada ,son zamanlarda bir cok tanri Klareabeth den bir daha hic ustune ayak basmamasina Fargethas a geciyordur,cunku bu kita kendilerinindir ve Tangern in gozetmesi altinda yapamadiklari bir cok seyi artik Fargethas da kendi ve sadece kendi komutalari altinda yapacak ve kimseye hesapta vermiyeceklerdir.Ayrica Klareabeth de Tangern in eski kurallarina saygi duyulmus ve Zamaninda yasak olanlarda yasak birakilmistir.

    Ama Fargethas bu tanrilara ikinci bir ulke degilde onlari olume yolluyacak secimlerin merkezi olmustur. Fargethas in kendilerinin olmasiyla bazi konularda asiri davranislara giden tanrilar her gecen gun biraz daha hata yapmaya baslar ve hatalarinida ustelerler.Cunku artik onlari kontrol edecek,Yol gosterecek bir tanrilari yoktur.
    Bunun uzerine bu kaos a dur demek icin Tanrilardan Virkous , Tangern in kilicini yerinden ceker,ve Tangern in gucune sahip olur,Lakin iyilik gucunude alir ve kendi degerini kaybeder.(buda o zamanin kaosu sayesinde ..bosluk kotuluk un yaratilisiyla doldurulur.)

    Virkous, Tangern in Klaraebeth deki tahtina cikar ve gucunu ilan eder,Ama baska tanrilar bunu kabul etmez ve Klareabeth den Fargethas a atliyarak kacarlar.Zamanlada bu gucu kiskanan tanrilar bir araya gelince Klaraebeth e saldirmayi planliyorlardir.

    Ama Virkous , Tangern in degerlerini tasiyamiyacak kadar kibirli olur.Buda Tangern in tahtinin altindaki uc heykelin tahti tasimamasina (Bu uc heykel Tangern tarafindan yaratilmis olan gardiyanlardir.) neden olur ve heykeller taht i Klaraebeth den assagi atarlar. Virkous da bu 3 heykelide yerinden soker ve dahada fazla zarara neden olmamalari icin onlari bir tasla kaplar.

    Bu sirada Klareabeth deki tanrilar la Fargethas daki tanrilar arasinda savas cikar ve Klaraebeth deki tanrilar boyut kapilarindan gecen buyucu ve baska canlilari kolelestirip Fargethas a saldirtmaya baslamistir.

    Virkous ta Bu savaslara girmek istemediginden Klareabeth in kapilarindan cikmak ister baska boyutlara,Lakin Klareabeth in tanrilari tarafindan durdurulur.Onlarlada yaptigi savasta kapilar yok olur,.Savas o kadar siddetli gecmeye baslarki, karsit degerlerin carpismasi sayesinde bir kara delik olusturur. Bu kara delige karsi hic bir tanri birsey yapamiyordur,

    Virkous da bu tanrilar la olan savasi kisa kesmek icin Kara deligi yonetmeye baslar.Ve gordugu her tanrinin oldugu yere kara deligi gonderir.Kara deligin gucune karsi gelemiyen tanrilarda kara deligin icine hic donmemek uzere girerler.Artik durum ole bir hal almistirki Tum tanrilar Virkous a karsi cepe alirlar. Virkousta her gordugu tanriya karsi kara deligi kullandigi icin kendini guvende hissediyordur. Ama bu guven hissi Klareabeth i gozlemedigi bir zamanda, Tanrilarin Klareabeth i istilasiyla sarsilir, Kendi sarayi ve taht odasina kadar savasa savasa geri cekilir. Ve kacacak bir yerin olmadigini gorur. Bunun uzerine Sarayin duvarlarini yikarak Taslarla kapladigi Heykellerin yanina gider. Tasin ustune kendi ismi ve gucunu verir(ki bu sayede ilerki zamanlarda gelip gucunu geri alabilsin). Gelen tanrilarda onu telef etmeden evvel Virkous Kara deligi cagirir. Bunun uzerine tuzaga dusen tanrilar karadeligin icinde birbir olurler.

    Bir iki tanesi Fargethas kitasina geri donemeyi basarir ama kara deligin menzilinde oldugu icin birbir guclerini kaybedip olurler.

    Virkous kendi ruhu uyandiktan sonra tasa yaklasip gucunu geri almayi ve heykellerdeki yeni tanrilarida uyandirip yeni bir evreni yepyeni tanrilar la yonetmeyi planliyordu, Ama hesaba katmadigi birsey oldu. Kara deligin gucu Klareabeth i parcalar ve klareabeth in parcalarida bu tastaki Virkous un adini siler..Tanrilar ve ana tanri evrenin yok olusu sirasindaki kara delige cekilip yok olurken,evrenin yok olmasi bir fuzyon yarattir ve bu fuzyon sonucunda bosluk tamammen donar. Icindeki ruhlarda Birer buz kutlesi olarak Zamanin sonsuzlugu icinde kaldilar.

    Bu yok olma sirasinda Zaten donmus bir kita olan kita Fargethas paracalanmadan durabildi.

    Bu yuzden bu ruhlar arasinda evrenin eski sahipleri olan tanrilar da vardi.En onde de Ana tanri Virkous. Zaman icinde isimsiz bir sekilde gucu tasiyan heykeller sonunda gucu kabul ederlere ve uyanirlar.Bunun sonucunda kendilerini kapliyan tasi kirdilar. Zaten uyanik olan (Virkous)ana tanrinin iniltilerini onlardan baska kimse duymadi cunku gucunu verdigi tas parcasi yok edilmisti.Ve birdaha hicbir zaman eski gucune kavusamiyacakti. 3 Tanri Birbirleriyle guc alisverisi yapmaya baslayinca Donmus olan boslugu yaktilar.Bu boslukta donmus olan ruhlarida uyandirdilar.Ama ruhlar uyandiklarinda eski hatirlarindaki evrenden cok uzakta olduklarini gorduler,.Bu ruhlar sonradan Elementallere donustu
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    The_Guardian
    Kullanıcı
    Kullanıcı





    Joined: Nov 18, 2003
    Posts: 14
    Location: Malezya

    PostPosted: Sat Jan 17, 2004 2:52 pm Reply with quoteBack to top

    En Once Koca beyaz bir bosluk vardi. Bu boslukta da koca bir heykel. 3 vucudu vardi bu heykelin 3 ayri tarafinda .Aralarinda ilk bir vucud canlandi ve kirdi kendi kabini,Sonra digerlerinnden biri daha kirdi.Sonucta 3 heykel birer tanri ya donustu,Bu tanrilarin heykellerinin nasil olustugu pek az insan tarafindan bilinir.Ve o bilenlerde biraz dumanli hatirlarlar olaylari.Lakin su kesindirki, daha evelden de bir evren ve onlarin tanrilari vardi, Dusunuldugune gore yaptiklari bir savas hepsinin yok olmasina neden oldu.Ancak buyuk tanri evreni yokedip. Bu yok olmadan etkilenmeyecek olan heykeli yapana kadar ! Bu heykelden cikan canlilar tek olmanin verdigi guc ile yeni boslugun tanrilari oldular,

    Galaksiyi olusturdular bunun nedenleri arasinda 3 tanridan biri olan Ulutin in Katbendeki Ihmaner daginda yazan su laflarindan biri gelir,.

    Â? Olumsuzlugumun verdigi tat,Kimsesizligimin icinde curuyup gidiyordu Â?

    Ilkkez tanrilar birbirlerine donduler ve ilkkez guc alisverisi yaptilar,. Bu guc alisverisi sirasinda olusan akimlar boslugu yakti ve galaksinin dogmasina neden oldu.

    Galaksiyi olusturduktan sonra icinde gezerek onu dahada yasanabilir bir ortam yapmaya calistilar.Ilk bastaki dusunceleri sadece kendilerinin yasayabilecegi bir ortam olsada hepsi iclerinde binlerce mucizenin gizli oldugunu bilmekteydi., Ne yaziktirki onlara yol gosterecek kimse yoktu., I$leri bittiginde ise, en beyendikleri yere koca duz bir plaka koydular . Bu plakayi egerek kuresellestirdiler ve onun ustune adimlarini attilar,(iskar in olu$masi)

    Iskar yaratildiktan sonra onun en yuksek yerlerinden birine gectiler, ve bu yarattiklari yere ufak tefek canlilar koymaya basladilar,.Lakin dunya donmedigi icin dunyanin gunese bakan yuzu yuksek sicakliklara magruz kaliyordu,Bu sicakliga dayananlarda golgelerde donuyordu, (ilk canlilar - 2.cagda yaratik olarak adlandirilacak canlilar.Bunlarin arasinda Ilk Koca Gumus ejderha Â?LirakÂ? da vardir.)

    Bunun uzerine dunyaya donmesini emrettiler .Guclerinin emriyle sicaga ve soguga bir esitlik getirmek istediler,Once soguga daha yakin olan Su cikti hepsinin ellerinden. Sonra sicaga yakin olmasini emrettiler ,Bir cogu buhar oldu ,Bulut oldu, ve sonra yuzlerce yil yagmur olustu, O buktukleri plaka olan dunya bir zaman sonra Sicak ve sogun arasindaki guc dengesiyle yesermeye baslamisti.Bu yesillik.arasinda tanrilar yurumeye basladilar ve cimenlerin altindaki topraklara guc vererek cimenlerin agac olmalarini sagladilar.

    Bu yeni dunyalarinda Â?yenidenÂ? dediler ve yagan yagmur cukurlari doldurdu, Denizin olusmasi saglandi, Aralarindan Ikares yeri, Ulutin gogu , Berketada suyu ellerine aldi ve bu sectiklerine canlilar yaratmaya basladilar. Sonra , denizin ruhunu. Karanin ruhunu ve havanin ruhunu birlestirip ilk insanlari yarattilar .

    Lakin yarattiklari kucuk irklarda genel olarak cabuk oluyordu . Ve yarattiklari buyuk irklarda genelde olumsuzluge cok yakin oluyorlardi (buyuzden dag devleri ve kara ejderler nerdeyse olumsuzdur)

    Yaptiklari tum canlilarin bir guc seviyesi vardi, ve bunu artiramazlardi, Insanlar sa kendi guclerinin kat kat ustune cikabiliyorlardi, Zaman icinde insanlar gelisti ve gorus ayriliklari icinde Kabilelere Bolunduler ve iskarin dort bir yanina ayrildilar.Cunku o zamanki insanlar daha kadim ve ileri gorusluyduler ve biliyorlardi ki eyer beraber yasarlarsa gorus ayriliklari kendi kanlarina ihanet etmelerine neden olucak ve birbirleriyle savasmalarina neden olacakti....ve gittiler,

    Bilinen tarihe gore (Ihmaner tapinaklari)(tanrilarin ustunde oldugu daga yapilan tapinak) insanlar 20 den fazla kabileye bolunduler, Bunlardan 5 i batiya dogru goc etmistir,( deniz seviyesi ozaman okadar yuksek degildi, simdiki orta dunya(veya ana dunya ve bir diger isimde Katben ve Ruud un arasindaki koca okyanus o zaman yoktu.)

    Diger kabileler de guneye ve doguya dogru gitmeyi yigelediler. Lakin dunya donmeden evvel yaratilan yaratiklardan ,TRONAN denen ve Buz seytani olarak bilinen yaratiklar,kendi bolgelerine yerlesen ve bir av sirasinda kendi cinslerini olduren insanlara saldirmislar ve oldurmuslerdi.(Insanlarin tarihi).

    Tanrilar ise insanlari sinamanin ve sinirlarini gormenin tam zamani olduguna karar kilip insanlara yardim etmemislerdi.. Buz seytanlarida ofkelerini bastiramayip diyer insan kabilelerinide buluyor ve yok ediyorlardi. Ulutin bu konudan rahatsiz olmus ve Buz seytanlarinin insanlara saldirmasini onlemek istemisti. Bir, iki orduyu Gokten attigi yildirimlarla yok edince, Tum Tronan lar ayaklanmis ve kitadaki tum insanlari yok etmislerdi.. Ulutin bunun uzerine Sulari yukseltmis ve boylece Orta dunya ile Ruud kitasi arasina okyanus u koymustu. Buz seytanlarida okyanustan gecemiyorlardi. .Ulutin son saldiriyi yapmaya hazilanirken diger tanrilar Ulutin i durdurdular.

    *******************

    Buyuk ayrilistan sonra Dunyada Tanrilarin istegi disinda deyisimler olusmaya baslamisti,Olumsuzluklerinin verdigi gucle KirimShamanlari (ustun shamanlar) olan 5 Dogulu insan (her kabileye bir tane temsilen) Kabilelerinin yardimiyla Tanrilara neddensiz bir savas. acmislardi. , Kendi daglarinda KrimShamalarinin yarattigi bir gucle siki$an Tanrilarin imdadina baska canlilar kosmustu, Lakin onlarda kabilelerin savascilari tarafindan olduruluyorlardi,

    KrimShamanlarinin yaptigi guc alani Tanrilarin guclerinin ilerisinde degildi, ama Insanlarin yaptiklari hatayi kendilerinin anlamasi icin zamana biraktilar. Nasil olsa onlar hep ordaydilar,Lakin bilmedikleri sey ise tum planlar Kirim Shamanlari tarafindan yapiliyor ve onlarin istegiyle oluyordu ve gucleriyle Krallari bile dize getiriyorlardi,

    Uzun bir zaman sonra bekledikleri sonucu alamayan Insan irklari birbirleriyle savasmaya basladilar, . Sadece KrimsShamanlari baglarini koparmadilar Tanrilarin kacmamasini saglamak icin .

    Bu savas ta hem birbirlerini yok ediyor, hemde dunyaya zararlari bulunuyordu, Bu gidise dur demek icin Notr tanrilarin en genci Ikares guc alanini gizlice kirdi ve KirimShamanlarina belli etmemek icin hic bir tanrisal ozellegini kullanmadan Ihmaner den kacti, Amaci kabile liderlerine gidip yaptiklarin yanlis oldugunu bildirmekti.

    Bu gezisi sirasinda Ruud daki ilk plani Kirmilhan in kraliyla gorusmekti.Nomas sinirlarini asip duvar daglarindan gecince Nakresan kabilesinin savascilari tarafindan pusuya dusuruldu, Tam hepsini etkisiz hale getirecekti ki, Bir Nomas savascisi dovuse girdi ve tanriya yardim etti, . Bunun uzerine hala gizliligini korumak isteyen Ikares Zamaninda nice canlilari yarattigi topraga elini koydu ve bir kilic cikardi. Savasina da o kilicla devam etti

    Her nasilsa o Savasciya asik olmustu, Beraber haftalar gecirdiler , Aylar, Bu sirada KirimShamanlarinin etkisiyle Kabile savaslari durulmaya baslamis, ve dikkat yine tanrilara yonelmisti, .Kabilelerde ic hesapla$malara sahne oluyordu , Her kacan ve ihanet edenleri bulup olduruyorlardi.

    Bir sicak yaz gunu Ikares o aski icin yaratigi eve geri dondu . Donerken, bir cok insanin onu calilarin arasindan ,agaclarin tepesinden, daglarin ustunde gizlice izledigini hissetmisti. Eve ko$tu,Karisindan en ufak bir iz yoktu, Gozlerini kapadi ve dunyaya bakti, Karisinin hayat gucune denk bir guc aradi saatlerce, Bu guc hic bir yerde yoktu,Evden hi$imla cikti Ikares,

    Bu sirada evinin onunde Nomas kabilesinin savascilari ona pusu kurdugunu gordu, Icindeki aci onu duzgun dusunmekten ali koyuyordu,Gozlerindeki yaslarla kilicini cekti ve hepsini oldurdu . Nomas in ana yurdu olan Minarkanin bulundugu Merkorn dagina dogru yol almaya basladi. O sirada Nomas kabilesinin KirimShaman i onun gucunun gelisini anlamisti ve diger KrimShamanlarini yardima cagirdi, Gelen kudretide biraz olsun durdurmak icin Nomas ordularini one surdu. Bir tanriya karsi yuruduklerini anliyan ordular bazen agliyan bazende $erefini birakmamak icin cesurca saldiran askerlere sahne oluyordu ama Ikares onlarin guclerinin cok ilerisindeydi.

    Ikares in her bir saldirisinda o bolgedeki toprakta tersine donuyordu ve eyer saldirisinda kacabilen varsa (ki bu cok dusuk bir ihtimal) havaya kalkan topraklar onuda icine alip gomuyordu. Ikares ise bir anda diger askerlerin cesetinden dahada farkli olan bir ceset gordu,Su an Nomas tarafindan Ihanetci olarak bulunan tum savascilarin cesetlerinin oldugu mezarliktaydi, O kadar masum ve saf duruyorduki bu kucuk kizin(kendi ya$ina kiyasla kucuk) kim oldugunu gormek istemisti, Onu topraktan cikardi, Karisiydi. Bunu anlayinca Minarka ya karsi dondu ve tum sehri Ates ruzgarlarina tuttu. Boylece eger bir yere saklanan varsada sicaktan olucekti. Ardindan bunun bile daha az acili oldugunu dusunup Meteorlara seslendi Ikares, O KrimShamanlarinin kullandigi Uc yuce ruh olan HAVA,TOPRAK ve SU nun bile durduramiyacagi meteorlara.



    Bu yikimi anliyan. Ulutin (Notr tanrilarin ikincisi) Krim Shamanlarinin hala duran Cemberllerini i kirdi ve Ikares e bu savasi durdurmasini emretti. Lakin Ikares nefretininde etkisiyle bunu reddetti ve Ulutin e bile saldirdi, Ulutin de onu bir sozle Galaksinin disina tasidi,

    Yepyeni bir boyuta dusen Ikares karisini aradi , lakin o dunyada kalmisti,Bu dustugu paralel evrende Ulutin in hic bir gucu olmadigindan boyutu elegecirdi ve dunyaya geri dondu. Ask ugruna esini buldu, Bu sirada eski anilari aklina geliyordu. Ceza ve hukum amaciyla dunyadaki en guzel yerleri sokerek kendi boyutuna koydu, bu yuzden (simdiki adiyla) cehhenem ucan kara parcalari olarak gozukur ve genelde Dunyadan da guzel dir, Ama dahada tehlikelidir-..Ikares in kara parcalarini almasiyla dunyada daglar ve derin vadiler olustu

    Ucan sehir langern(artidition in ana karasi)






    Ruud un Kapilari

    Ikares dunyadan kara parcalarini koparip kendi boyutu olan cehenneme koyuyordu, Ama en buyuk ve gozde olan parcasini alirken Ulutin geldi ve Berketaninda yardimi ile birlikte Ikares in kara parcasini almasini engelledi (bu kara parcasi ilerki yuzyillarda baris icinde olan Artidition irkina verildi). Bu olay karsinda Ulutin Berketayla birlikte Ikares in bir tehlike olusturdigunu gormeye basladilar, ve Berketaninda yardimiyla dunyayi ikinci bir tabakayla kapliyip, Ikares in girmesini engellediler.

    Aslinda Ikares bu durum karsinda evreni dolasmaya devam edebilir ve yeni yerler yaratabilirdi.Veya kendi boyutunda kalip orada yeni bir dunya yaratmak uzerinde calisabilirdi..,Lakin icindeki kiskanclik ve hirs onu bunlari yapmaktan alikoymustu. Sonuc olarak o dunya artik kendisinin degilse (bir surelik) kimsenin olmamaliydi..

    Kendi boyutundaki kara parcalarinda gezip. En iyisinin ustune bir taht yapti .Ve uzun bir zaman boyunca Yaptigi tahtinda oturup Nefretini korukleyecek hatirlari dusunmeye calisti.

    Dunyada ise Insanlarin akan kanlarini icen topraklar. Dahada koyu golgeler vermeye baslamisti, Insanlar ise Ikares in cildirmasina ve onlara saldirmasina (?) neden olan Nomas kabilesini kiniyor ve disliyorlardi.,(buda zaten niye Nomas kabilesinin diger insan irklariyla arasinin olmadigini ve niye kotuluge yatkin oldugunu gosterir) Nomas kabilesi ise (kendi elleriyle oldurdukleri halde) Ikares in karisinin kendi kabilelerinden cikmasindan gurur duyuyorlardi. Zaten bir zaman sonra Nomas kabilesi eski dusunce tarzlarini degistirip dahada Kotumser bir topluma gecmislerdi. Diger kabilerler olan baglarini kotuye kullanip isyanlari korukluyorlardi, En son Soylular arasindan gelen 7 assasin i baska kabilelerine yollamislardi (suikastciler donemi), Nomas kabilesi soylularida diger kabilelerin suikastcilerinden kacmak icin yer altinda sehirler kurmaya ve orda yasamaya baslamislardi,( bu devir genelde Suikastciler donemi olarak bilinir,Cunku Nomas kabilesinin lideri disinda ,diger kabilelerin ILK liderleri bu donemde hayatlarini kaybetmistir)Aslinda bu saldirinin nedeni Nomas kabilesi yerin altina giderken saldiriya ugramamak istemesidir.

    Nomas kabilesi neredeyse gorunurden yok olmasiyla diger tum kabileler notr luge geri donmuslerdi, Aralarindaki bari$ i olumsuzle$tirmek icin, Ulutin Ruud a geldi ve her Bari$i kabul eden Kabilenin Kralini kutsadi (insanlar tarihi). Nakresan Ulutin in huzuruna cikmayi reddediyordu.Bunun uzerine Ulutin Nakresan in Tahtina geldi.Nakresan in Yeni Krali Ulutin in Nomas i cezalandirmakta gecikmis oldugunu dusunuyordu. Nakresn in krali Ulutin e

    Â?Hic bir $ey istemiyorum, ne bir uzun omur nede para. Bunlarin hepsini sagliyacak arazilarim var benim,Gucluyumde bu arazilare sahipken.Lakin senden tek bir istegim var Babami geri getir.Eyer bu dilegimi yine reddedeceksen ,sana yillardir her gece yalvardigim gibi. O zaman ihtiyacim yok sana.Cunku bana verebilecegin bircok seye sahibimi su andaÂ?

    Ama Nakresan in oglu ve yeni krali Ulutinden cok sey istiyordu, Cunku Ruhlari kontrol edebilcegi bir yeri bir zamani yoktu.Bundan evvel hic bir tanri Ruhlar icin bir yer yapmayi akillarina getirmemislerdi.Onlar icin dunyada hicbir zaman savas veya olum un olmamasi lazimdi.Lakin heyhat, Notrlugunde bir suprizi hic bir zaman ne olucagini kestirememenizdir, Ulutin simdi Nakresan in ruhunu geri alamiyacakti, (Ve Cennet yaratilana kadar olen tum ruhlar Kaybolmaya mahkum olucaklardi)

    Ulutinde Nakresan irkinin oldugu yerlerdeki topraklarin bircogunu kutsadi, Nakresan irki neredeyse 3. cagin sonuna kadar hic tahil sikintisi cekmedi.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Display posts from previous:      
    Post new topicReply to topic


     Jump to:   



    View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum


    Powered by phpBB © 2001 phpBB Group

    :: HalloweenV2 phpBB Theme Exclusive ::
     
    FRPWorld.Com ülkemizdeki fantezi edebiyatı ve frp sevenleri bir araya getirmeyi amaçlayan bir web sitesidir. 2003 yılında kurulmuş olan sitemiz kullanıcı ve yöneticilerimizin katkıları ile büyüyüp Türkiyenin en büyük frp sitelerinden birisi olmuştur. Galerisi, indirilecekler kısmı, akademisi, yazarları ile sitemiz tam bir frp hazinesidir. FRPWorld sizin de desteklerinizle böyle olmaya devam edecektir. FRP'nin doyumsuzca yaşandığı bu diyara hoş geldiniz.

    FRPWorld, yeni bir frp dünyası


    Sitede bulunan yazı, doküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
    Siteye yapmış olduğunuz katkılar frpworld.com'un olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.


    Sayfa Üretimi: 0.66 Saniye