Dnd Online Serverları

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Post Reply
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Dnd Online Serverları

Post by Ao »

Walla utanarak söylüyorum arkadaşımın orjinal Cdsini bir güzel pick pocket yaptım eh şimdide oynama zamanı varmı arkadaşlar aranızda bana bu oyun için güzel bedava server söyliyebilecek olan? :roll: (Hayır oynayımda 1 az bari işlediğim günaha deysin :evillaugh: )
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

AO ben orjinal serverındayım, kıy parana gel.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya DnD online da pvp falan yok diye duydum nekadar doğru bilmiyorum. ama pvp'siz online oyun olmaz gbi gelio be abi bana. yani zevk alınmaz gbi. :idea:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Bogus wrote:AO ben orjinal serverındayım, kıy parana gel.
Sağol Bogus bende onu düşündüm ama ilk önce varsa free server oradan denicem.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

PVP yok, bar kavgası var.

D20 sisteminde bilgisayar ortamında PVP çok zor. Mesela benim LVL 14 fighter/ranger'ımın atack bonus'u +40 civarlarında... Her bir vuruşum da en az 30-40 götürüyor. Ã?ift el silah kullandığımı ve featler ile beraber 4-5 vuruş yaptığımı düşünecek olursan sistemin nasıl eriyip gittiğini anlarsın. Bu yüzden de karşımıza çıkan moblar 1000-2000 hp'lik tipler.

Mob'lar başka bir gezegenden gelmiş gibiler yani, ama biz herolar normal D20 hp'lerine ve attack bonuslarına talimiz.

Uzatmayayım.

Beleşinin olduğunu sanmıyorum. Aylık ücreti de 15 dolar civarında yanlış hatırlamıyorsam.

daha fazla bilgi için...

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=6673
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply