FRP ve Star Wars
FRP ve Star Wars
Star Wars'ın FRP'ye uyarlanarak oynanması hakkında bilgisi olanlar lütfen bana bişiler öğretebilir mi??
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Wizard's in sitesinde kitaplar hakkinda bilgi bulunmakta. Ayrica pekcok ek kitabi ve 3 core rule kitabi bulunmakta. Oldukca eglenceli ve starwars dunyasini cok iyi tanitan guzel bir Jedi Sith tarihcesi ile suslenmi$, en onemliside starwarsin force dan ibaret olmadigini anlatan guzel bir setting. Tavsiye olunur. Bir aralar gerekli$eylerde kitabini gormu$tum.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Sw nin kendine ait bir oyun sistemi var.
d20 üzerinden gidiyordu galiba.
Gayet zevkli bir oyun .
Ankarada Tömbeki kafede Le_verdigo yu bul o oynatır size.
Gayet zevkli bir oyun .
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
Logan
- Kullanıcı

findor wrote:Sw nin kendine ait bir oyun sistemi var.
Gayet zevkli bir oyun .
abi gerçek adın söleseden bizde tönbekinin ortasında nici ile çağırmasak adamı...
hani hoş olurdu ...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Khorrl Xornbane
- Kullanıcı

Starwars gerçekten çok efsane oluyor.(helede bilenlerle tadından yinmez
)söle 2 tane oturaklı sith buldun mu kimse önünde duramaz...
ama bana kalırsa StarCraft ewrenide çok zevkli olmakta...(kusura bakmayıın ayrı topic açadım, fazla ilgi görmeyeceğinden dolayı...)
The dwarfs were warriors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
of the mountains
in armor of steel and gold
adorned with the faces
of their ancestors
Birkaç Star Wars oyununa katılmış ve tam bir Star Wars severi olarak, eğer bilen insanlarla Star Wars havasını oyuna yansıtan Gm'le oynanırsa çok güzel şeyler çıkabiliyor. Ama bilen birileri ile oynamak lazım, bizim üniversiteden bir abimiz bize oyuna başlamadan 1 ay kadar genel Star Wars evreni hakkında bir seminer tarzı birşey verdi hepsine katılamamakla beraber çok faydalı oldu. Bilen birileri ile oynadımı arkada da filmin müzikleri çalıosa tadına doyulmaz olur Star Wars oyunları
görüş ve saygılarımla...
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Yukarda yazılanlar ve özellikle Chosen'ın yazdıklarına katılıyorum.
Mutlaka olaya kapılmalısınız hatta filmleri izlemelisiniz gaza gelmelisiniz..
Ben 6-7 oyunluk bi oyun hazırlayıp oynatmıştım , atmosferi yakalayınca muhteşem bir settinge dönüşebiliyor..ama Force , Jedi gibi kavramlar bi yana bırakılıp diplomasi ve çıkar çatışmaları üzerine gidilince asıl zevki çıkıyor..
Mutlaka olaya kapılmalısınız hatta filmleri izlemelisiniz gaza gelmelisiniz..
Ben 6-7 oyunluk bi oyun hazırlayıp oynatmıştım , atmosferi yakalayınca muhteşem bir settinge dönüşebiliyor..ama Force , Jedi gibi kavramlar bi yana bırakılıp diplomasi ve çıkar çatışmaları üzerine gidilince asıl zevki çıkıyor..
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
oyunumuzda filmden görüntüler kullandı Gm ve mesela darth maul'un başka tasarımlarını oyuna kattı, tabiki başka isim ve karakterle, çizgi romanlardan falan araç tiplerini gördük, çünkü atmosfer olmadığı sürece başka tip oyunlar gidebilir ama star wars hiç gitmio, egzotizmin verilmesi lazım oyunlarda...
fikir ve saygılarımla...
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...