Güç var. Tabii o pek büyü sayılmaz ama.
Bu arada bilim-kurguya saçmalık diyenlerin alnını klarışlarım. Bunu söyeleyenler orklara, ejderhalara, büyücülere ve türlü çeşit şeylerele savaşıyor. yapmayın Allah aşkına! Biraz mantık. Tamam sevmeyin; ama saçmalık da demeyin.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Civilizationda gözlüklü kendini entellektüel zanneden ukala bir kız bilimkurguya laf etmişti 10 dakika konuşup ağzına tıkmıştım bütün sözlerini Discussion Session sırasında. Millet şok içerisinde beni izledi hararetle konuşurken. Kız da üzerine oturduğumuz cisme dönüşerek, bana katıldığını belirtti sonunda...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
OFF OFF Kaelthas Sen hangi organının üzerine oturuyosan onu dio Raist Oturdugun maddeden bahsetmio
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
abi konu yapı itibarı ile çok sağlam bir konu bence yeniden değerlendirelim...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
olur neden olmasın matrixte oyun oynamak... ama baya cafcaflı da olabilir.ben isterim oynamak istemi yaratılmışsa hele daha guzel olur... zaten ekstradan ilginç ilginç dodgeler falan eklenecek heralde böyle şeyler sadec beyne bilgi yuklenmesi biraz zorlaştırabilir ama da halledilebilir...
oWoD'un zaten bir matrix versiyonu cikmisti. Eminim netten bulunabilir. Olmasa bile yaratmasi gayet kolay.
Ben mesela nWoD'da Heroes oynattim bu yaz, gayet de guzel adapte oldu diger oculerin yanina
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power