biluandersin anlatılacak bir şeyleri warsa eğer-tabiki war:)-bunları anlatmak bana düşmez dimi squvam?nolcak bu bilunun hali ya?merakla bekliyorum...aradığını bulacakmı?squvaya ulaşacakmı?parlamak istiyorum...yardım et
ne zaman içime biraz fazla baksam,yükseklik korkum depreşir....
biluanders wrote:biluandersin anlatılacak bir şeyleri warsa eğer-tabiki war:)-bunları anlatmak bana düşmez dimi squvam?nolcak bu bilunun hali ya?merakla bekliyorum...aradığını bulacakmı?squvaya ulaşacakmı?parlamak istiyorum...yardım et
Ya sabirrr!!!!
dur iste aceleye getirme!!! yazacaz elbet bi gun. belki pyros abimiz bi gun listeye bizi de alir di mi amma????
sen sakin ol...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
frodo wrote:Darkgnome imzanı okudum da bu olay hangi kitapta yazılmış merak ettim.
Amma yüzsüzüm ama her türlü soruna cevap veririm dedim ve iki mesaj sonraki soruna cevap vermedim. Sağol Pyros açığımı kapatmışsın. İnternete girmede bazı sorunlar yaşıyorum ve senin mesajı ancak görebildim. Tekrar özür dilerim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
biluanders wrote:biluandersin anlatılacak bir şeyleri warsa eğer-tabiki war:)-bunları anlatmak bana düşmez dimi squvam?nolcak bu bilunun hali ya?merakla bekliyorum...aradığını bulacakmı?squvaya ulaşacakmı?parlamak istiyorum...yardım et
Ya sabirrr!!!!
dur iste aceleye getirme!!! yazacaz elbet bi gun. belki pyros abimiz bi gun listeye bizi de alir di mi amma????
sen sakin ol...
s'z k'tabi yazin da new york t'mes best seller yapmayan namevttir