Bursada frp

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

düşlerim sonsuz ama fazla bir bilgim yok kurallar hakkında. :oops: bak vallahi çabuk öğrenirim :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

kurallar problem değil... bu sitedeki akademi bölümünü bir gözden geçir... temel bilgiler için yeterli olacaktır... bunun haricinde diğer Bursa'da frp başlığında da NIGHT'a belirttiğim gibi temel kuralları açıklayan Zindanlar ve Ejderhalar Oyuncunun El Kitabını almanı tavsiye ederim...
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Yalnız seçtiğin avatar resmi beni biraz endişelendiriyor doğrusu, zira grubumda zaten yeterince "hadi doğrayalım" tarzında oyunu tercih eden oyuncu mevcut :evil: , hepsi Drizzit'in bütün kitaplarını okudular... buradan da pyros'a hem teşekkürlerimi hem de sitemlerimi iletmek durumundayım :lol: teşekkürler, çünkü bu güzel kitapları güzel bir dilde çevirmiş, sitemler çünkü kendisinin de drow ırkına bir sempatisi olduğunu ve kitabı çevirirken bazı eklentiler yaptığını :lol: kendisinin de bu forumlarda bir yerlerde itiraf etmiş olduğu için... sanırım drow ırkının ve Drizzit'in bu kadar hayranının olmasında pyros'un katkısı yadsınamaz... :lol:
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

:D avatar için sadece şunu söylüyebilirim ben conan fanatiği olan bir adamım.avatarı sadece göze hoş geldiği için kullanıyorum birazda nickimi destekliyor :D ama her zaman conan bir drizzt iki :D bu arada hadi doğruyalım :)
şaka bir yana tavsiyelerin için teşekkür ederim bir başlık yazdım etkinlikler kısmında bursada kamp yapalım diye.bu hakkında konuşmak istersen akinnika msn de buluşalım amraercan@hotmail.com ok benim hep açık msn akşam 8 e kadar ok
bursada toplanalım bence bir yerde
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

işte sana (ve tabi ki Bursa'daki tüm frp meraklılarına) tanışma fırsatı:

Benim ekibi silah zoruyla toplamayı başardım... :lol:

24.06.2004 Perşembe akşamı 18:00 - 21:00 arası Altıparmak-Ã?ekirge Caddesi üstünde, parkın üst kapısının karşısındaki şibumi Pub'da (sanırm 18 yaş sınırlaması var :???: ) buluşuyoruz.

Herkes davetlidir.

Ana gündem Maddeleri:
1) Buluşma Tanışma
2) Yeme - İçme ve muhabbet.
3) Daha önce "Bursa'da Frp" başlıklı konuda bahsettiğim web sitesi olayının detaylarının görüşülmesi.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

beyler sizden özür diliyorum :( iş yerinde çıkan sorunlardan dolayı sizlere yetişmiycem.çok üzgünüm ama en yakın zamanda tekrar toplana bilmek için elimden geleni yapıcam lütfen bağışlayın :) bir ihtimal 8 den sonra orda olabilirim .elimden geleni yapıcam
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

biz 18:00 gibi şibumi'de buluştuk...
ancak çok gürültülü bir ortam olduğu için de yaklaşık 19:45 gibi kalktık ve KA-Pub'a gittik...

ilk buluşmadan ilk önemli sonuçlar...

bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...

içerik henüz tam kesinleşmedi ama ilk etapta oynadığımız oyunların hikayelerini, kahramanların kendi ağzından yazmayı planlıyoruz...

sonra istek ve ihtiyaca göre içerik genişleyebilir...

artık bir sonraki buluşmayı daha sakin bir yerde organize edip daha fazla katılımcının olmasını umut ediyorz... :)
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

Etkinlikler sayfasında bir sonraki buluşmayla ilgili önerilerinizi bekliyoruz...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

akinnika wrote: bir aksilik olmazsa 01.07.2004'te www.frpbursa.com sitesini yavaş yavaş canlandırıyoruz...

içerik henüz tam kesinleşmedi ama ilk etapta oynadığımız oyunların hikayelerini, kahramanların kendi ağzından yazmayı planlıyoruz...
:twisted:
pis bir DM sırıtışıyla başlamam gerekiyor sanırım... dün oynadığımız oyunda uzun süredir oynadığımız oyunun son kahramanı da ölünce kahramanları oynayan arkadaşlar kahramanlık hikayelerini yazmakta biraz isteksizlik gösterebilirler ve site biraz gecikmeli olarak yayın hayatına başlayabilir gibi bir his var içimde... aslında menüleri, layoutu falan hazırlamıştık...
:twisted:
- Shadowrun Proverb -
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

selam akinnika bursada buluşmalar başlığı altında toplanmaya çalışıyorz.önümüzdeki hafta içi buluşalım diyoruz biz 4 kişi olduk .
çarşamba günü saat 18:00 gibi cafe capella diyoruz sizlere ne uyar bi bak istersen "etkinliklerimiz-bursa'da buluşmalar :d "
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bence şu bursa ile ilgili olan başlıkları bir araya toplasın adminler bu ne böyle çok dağınık bir şehir olduk
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

hm evet ya... adminler bu işi yapabilir mi? Baya iyi olur aslında... bursada frp, bursada buluşmalar vs... bunun için dilek kuyusuna mı müracaat etmek gerekiyor yoksa?
- Shadowrun Proverb -
Post Reply