eh heralde öyledir. taaa 450 sene önceydi onları yaşadıım zamanlar ama sakın ha özlüyorum falan sanmayın. ben ölümsüzlüğümün bana verdiği güçten memnunum sadece wisdom olsun diye meraketmiştim. bakarsın birisine karşı kullanırız.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Raistlin wrote:"Ve noolursa olsun bu gibi şeyler kendi akışına bırakılmalıdır..."
O zaman o kişi korkmalıdır olayların akışına göre... Bu durumda zihnini koruyan ya da moral veren bir büyü de evil act sayılır...
haklısın gereğinden geniş anlamlı konuşmuşum.Daha doğrusu belirtmeyi unuttuğum bişey war:Kastettiğim şey "living cycle" la ilgili.Yani diyolar ki bırakın ölen ölsün,çürüyen çürüsün.Onun için magical curelara kıl oluyolar ve kendilerine yaptırmıyolar..
Postby DeMRaN »
Potion sizce magicalmı? Bence magical olması lazım düşünsenize kan kaybınız var potion içiosunuz bi anda yara kapanıo ve kanama duruo bence natural bişey deil potion
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong