sihirli yüzük akademisi açıldı.
Firble Herkezin bazı inançları vardır.. Bana ait bir tanrı olduğunu sanmıyorum. Zaman benim çünkü kendi kaderimi kendim çizerim.. Tanrılara bırakmam.. Benim olan zamanda istediğimi yaparım.. Tanrılar karışamaz. Yaptıklarımdan sadece ben hükümlüyümdür ve bir Lordum yoktur.. Firble istersen yüzüğün içine düşüne bilen bir micro cip'de yerleştirelim yüzük sahibine ihanet edip bıraka bilsin 
"For Blood And Honor"
yok yani balsted sana ait bir tanrı olmayabilir tabii. ama ama zamanın kendine ait sayman balsted sen bana aitsin denmesi ile aynı anlama gelir çünkü zaman canlıdır kendine ait bir bilinci vardır hatta iradesi. Tıpkı doğa gibi taş gibi akarsular ve deniz gibi. O nedenle böyle bir şeyi kendine ait görmen bir miktar tepki toplayabilir. Lordunun olmaması beni üzer hatta senin için dua edecem ama tanrısal bir gücü kontrol ettiğini idda etmek bu tehlikeli bir şeydir ve hatta sonunun çok üzücü yerlere de varabilir bence yapma...
mikro chip yapay zeka demekse olabilir tabee ama yapay zeka galiba keşfedilmedi die duuymuştum belki önce onu keşfederiz olabilir mi acep???
mikro chip yapay zeka demekse olabilir tabee ama yapay zeka galiba keşfedilmedi die duuymuştum belki önce onu keşfederiz olabilir mi acep???
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Sihirli yüzükler için ayrıca bir başlık açıldı zaten Büyücülük Kulesinde, burda artık teknoyüzüklerimize yoğunlaşabiliriz nuhahahaha! 
Hatta Sihirli Yüzükler Üzerine isimli başlığın bir de linkini vereyim:
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... pic&t=1346
Tamam şimdi ray sisteminde de anlaştık galiba. Sıvı olayı Blasted'in kendisinin de kabul ettiği gibi olmaz ama o yazı için de ısıyla renk değiştiren metal kullanacağız o da tamam.
Eveeet şimdi asıl ilgi çekici kısımlarına.
Yapay zeka? şu anda gerçekten de bu kelimenin hakkını verebilecek bir şey yok.
Ama sorumuzu değiştireyim yapay zeka gerekli mi? Yeterince kapsamlı değerlendirirsek sanırım olmadan da yetinebiliriz.
Yüzüğün mantığını programlamak için gerekli programı yazabilir miyiz? Düşünelim.
Yüzüğün birincil amacı kendisini yapan sahibi ile birleşmek. Diğerlerini kötüleştirme var mesela. Dur bakalım daha neler vardı? Düşünelim beraberce, sonra da uygun bir kod yazarız beraber, mantığını kurarız en azından.
Hatta Sihirli Yüzükler Üzerine isimli başlığın bir de linkini vereyim:
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... pic&t=1346
Tamam şimdi ray sisteminde de anlaştık galiba. Sıvı olayı Blasted'in kendisinin de kabul ettiği gibi olmaz ama o yazı için de ısıyla renk değiştiren metal kullanacağız o da tamam.
Eveeet şimdi asıl ilgi çekici kısımlarına.
Yapay zeka? şu anda gerçekten de bu kelimenin hakkını verebilecek bir şey yok.
Ama sorumuzu değiştireyim yapay zeka gerekli mi? Yeterince kapsamlı değerlendirirsek sanırım olmadan da yetinebiliriz.
Yüzüğün mantığını programlamak için gerekli programı yazabilir miyiz? Düşünelim.
Yüzüğün birincil amacı kendisini yapan sahibi ile birleşmek. Diğerlerini kötüleştirme var mesela. Dur bakalım daha neler vardı? Düşünelim beraberce, sonra da uygun bir kod yazarız beraber, mantığını kurarız en azından.
Taşlar unutana dek...
anlaşmadıııııık ben yaylı sistem yerine esnek bir maddenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. bi de yüzüğü büyütüp küçülten bir mekanizma içerde.
Yapay zeka acaba sahibini kötüleştirebilir mi duygusal olarak aslında belli hormonları vucuduna vererek adamı sinirlendirebilir di mi???
Yapay zeka acaba sahibini kötüleştirebilir mi duygusal olarak aslında belli hormonları vucuduna vererek adamı sinirlendirebilir di mi???
HARBE GİDEN
Forumu bırakalı neler olmus yaaa...
Beyler benim aklıma yenı bır fikir geldi neden bu yüzük olayını daha mantıklı bir yoal oturtmuyoruz...
İlle büyülü olması gerekmez bence onu kullananın bazı özelliklere sahip olması daha iyi örnek yüzükte kçük bir iğne olsun ve bunun içinde uyutucu hatta öldürücü bir sıvı bulunsun...
Beyler benim aklıma yenı bır fikir geldi neden bu yüzük olayını daha mantıklı bir yoal oturtmuyoruz...
İlle büyülü olması gerekmez bence onu kullananın bazı özelliklere sahip olması daha iyi örnek yüzükte kçük bir iğne olsun ve bunun içinde uyutucu hatta öldürücü bir sıvı bulunsun...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
ama blasted alla alla burda ciddi bir konu konuşuyoruz ayrıca cidden bence mikrocip olabilir. yani yüzüğğün içinde bilgisayar olması gerekmiyor sadece gerektiğinde yüzüğü genişletip sdaralta bir sistem olmalı. Bu da yüzüğün içine ısı yayarak olabilir ufak bir miktar ısı böylece yüzük adamın parmağında ısınır da.
HARBE GİDEN
Bu konuda açılama yapmak gereksiz diye düşünürken sen çıktın Blasted...
Teoriden öte böyle bir yüzük var ve arkaaşıom bu yüzüğe sahıp...
Yüzüğün işlevselliği orta parmağa takılıyken işeret ve yzük parmağı ile sıkıştırılanca aya içinde kalan yüzükün yuvarlak kısmından yine yuvarlak profilli bi iğne çıkıyor yada kıymık benzeri bir parça ve bu yüzükte bulunduğu haznedeyken aynı hazne içine ilaç konabiliyor...
Teoriden öte böyle bir yüzük var ve arkaaşıom bu yüzüğe sahıp...
Yüzüğün işlevselliği orta parmağa takılıyken işeret ve yzük parmağı ile sıkıştırılanca aya içinde kalan yüzükün yuvarlak kısmından yine yuvarlak profilli bi iğne çıkıyor yada kıymık benzeri bir parça ve bu yüzükte bulunduğu haznedeyken aynı hazne içine ilaç konabiliyor...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Bence mantıklı nedense çok uzak da gelmiyor sonuçta esnek meddeler var di mi onlar burada acayip işe yarar evet biraz araştırma da gerekiyor ama tek yüzüü yapmak kolay deil sonuçta di mi__ Biz de istesek üzerine bi şeyler karalayıp işte bu tek yüzük deyip satarız ama biz naapıyoz gerçek tek yüzüğü araştırıyoz.
HARBE GİDEN
Evet yüzüklere bu tip iğne mekanizmaları yerleştirmek olası ve şimdi biz bu tek yüzüğümüzden kullananın vücuduna hormon göndermekte bu tip bir sistemi kullanabiliriz, fikrin için sağol.
Esnek madde daha iyi görünüm arzeder katılıyorum ama esnek madde "biz istediğimiz zaman" mı esneyecek yoksa esneyip kalacak mı mesela, ya da keyfine göre mi esneyecek? Aslında tek yüzük kendi keyfine göre esniyordu. Belli bir miktar mikroçipten verilen ısıyla aşırı genleşmede bulunursa daha mantıklı olur tabi, bu mikroçip verilecek hormonun düzenlenmesine de yardımcı olmalı ayrıca.
Fena değil, gitgide güzelleşmeye başladı ve bence kasılsa cidden de yapılabilecek şeylerden bahsediyoruz.
Esnek madde daha iyi görünüm arzeder katılıyorum ama esnek madde "biz istediğimiz zaman" mı esneyecek yoksa esneyip kalacak mı mesela, ya da keyfine göre mi esneyecek? Aslında tek yüzük kendi keyfine göre esniyordu. Belli bir miktar mikroçipten verilen ısıyla aşırı genleşmede bulunursa daha mantıklı olur tabi, bu mikroçip verilecek hormonun düzenlenmesine de yardımcı olmalı ayrıca.
Fena değil, gitgide güzelleşmeye başladı ve bence kasılsa cidden de yapılabilecek şeylerden bahsediyoruz.
Taşlar unutana dek...
Bildiğiniz gibi isildur yüzüğü eline aldığında souronun parmağı boyutunda olan yüzük isildura gore küçüldü sonra frodo ya göre küçüldü demekki bu yüzükü en küçük kullanıcıya göre yapmak mantıklı ki büyük biri takarken esnek olan madde genleşip ona uyum sağlasın...Aksı olursa buyuk kişinin parmak boyutundan küçük kişiye gecerse bol kalır..."biz istediğimiz zaman" mı esneyecek yoksa esneyip kalacak mı
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Dragonfly yalnış anladın öyle bir yüzük olabilir ama Tek yüzük'ün kendi iradesi var ve sadece sahibine eitaat eder diğer insanları sahibine gitmek için bir araç olarak kullanır.. şimdi anlıya biliyormusun beni böyle bir yüzük üretilemez. ine olayı olur ama birinin etkisiyle olan bişe bu iğneden gelen sıvı ve bayılma.. Bence Ters. Evet başara bilirsek çok iyi olur ama imkansız.. Neyse yaparsanız bana da haber verin..
"For Blood And Honor"
Vallahi bence iyi gidiyo ğne olmasa bile yüzükdeki hormonlar gerektiğinde çok ufak miktarda da olsa salınacak şekilde olurlar. Yüzük de yine genleşmesini ve daralmasını sağlayan bir iç mekanizmaya sahiptir. İçerdeki bir mekanizma yüzüğün sıcaklığını sabit tutar. Ve sıcaklık boyutu epiy değiştirebilmektedir. Bu arda esnek madde de sadece yüzük aşırı sıkıştırılmış olsa bile parmaktan çıkmasını sağlar..
Nassı mühendis çıkar mı benden??
Nassı mühendis çıkar mı benden??
HARBE GİDEN