Tiefling ler hakkında
Tiefling ler hakkında
bu ırk hakkında yorum değil bilgiye ihtiyacım var lütfen bekliyorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Hemen senin için aldım snapshotları;
Planetouched'in altına bakıyorsun bilgi için...
http://www.geocities.com/devilgroan/pt1.GIF
http://www.geocities.com/devilgroan/pt2.GIF
Saygılarımla...
Planetouched'in altına bakıyorsun bilgi için...
http://www.geocities.com/devilgroan/pt1.GIF
http://www.geocities.com/devilgroan/pt2.GIF
Saygılarımla...
Türklider...
valla turk çok sağol ama gözükmüyor vallahi küçücük
gibi bir yazı buldum da türkçe imiş ne kadar doğrudfur bilememtieflingler, kanlarında, soylarının bir yerinde fiend (sadece demon değil) kanı taşırlar. (mesela babası tanar'ri, annesi insan olan biri cambion (ya da alu fiend) dir, ama babası cambion annesi insan olan biri tieflingdir.) dışlanmış ve bir bakıma ürkek yaşam tarzlarına rağmen, kötülüğe boyun eğmek zorunda değildirler. baatezu kanından gelenleri law, tanar'ri kanından gelenleri kaos yönüne eğilim gösterir, ve bir çoğunda, kanın diğer (ölümlü) üyeleri de uygunsa, kötülüğü bastırabilir bu eğilim (cn tiefling ce tieflingden daha fazladır, ve tanar'ri kökenli tieflinglerin çoğu abyss'ten çok pandemonium'a doğru bir alignment yönlenmesi taşırlar. ama bu abyss'te başa bela olacak kadar çok tiefling bulunmadığı anlamına gelmez tabii ki) tieflinglerden çok iyi rogue olur, yaşam tarzlarının getirdiği sürekli tetiktelik ve kendini saklama ihtiyacı onları bu işe bir bakıma "iter". başka mesleklere yönelmiş tieflinglerde bile çoğu zaman gençlik dönemlerinden yadigar biraz hırsızlık yeteneği bulunur (kurallarla açıklamak gerekirse, karakteriniz (hani olmaz ya) paladin bile olsa, bir iki level rogue iyi durur.) bunun dışında tieflingler üst boyutlardan gelen karşıtları aasimarlardan çok daha fazla ve çok daha çeşitlidir planelerde, özellikle sigil'de. ve aşağı planelerin gate-townlarında tieflingler çoğu zaman insanlardan bile fazla bulunurlar.
bunnar genelde planescape ye göre yazılmış gibi ama bilemem abiler bi okuyun doğrumudur ?ayrıca, bir tiefling'e "foul demon" derseniz, sizi keseceği yoksa bile keser, hatta harcasanız bile hortlar gene peşinize düşer, zira alignment'i ne olursa olsun bir tiefling'in en nefret ettiği yanı lower plane'lere olan kan bağıdır. fiendler tieflingleri kanları aşağılık yaratıklarınki ile karışıp zayıflamış sayarlar, bu yüzden genellikle soyun fiend tarafı taarfından tiksintiyle karşılanırlar, ayrıca soyun fiend olmayan tarafı da fiend tarafından baya eziyet çeker, bu yüzden tieflingler fiend atalarından ve tüm lower planar varlıklardan nefret ederler (istisnalar mevcuttur, ama bu istisnalar genelde sigil, prime, upper planes gibi yerlerden çok lower planes ve onlara açılan gate town'larda bulunurlar, örneğin gehenna'nın gate town'u torch fiend (yugoloth) yalakası tieflinglerle dolup taşar.)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
http://www.reality.net/dnd/rsrd/monster ... l#tiefling
buyrun bi de burdan bakın.3.5 edition hakkında güzel bi site
buyrun bi de burdan bakın.3.5 edition hakkında güzel bi site
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
1 level savaşçı gelmiş şimdi bunun üzerinde dilbao yada bi dm yardımı ile oynayarak level 4 wizard ve 1 level thief yapmam gerekliTiefling, 1st-Level Warrior
Medium Outsider (Native)
Hit Dice: 1d8+1 (5 hp)
Initiative: +1
Speed: 30 ft. (6 squares)
Armor Class: 15 (+1 Dex, +3 studded leather, +1 light shield), touch 11, flat-footed 14
Base Attack/Grapple: +1/+2
Attack: Rapier +3 melee (1d6+1/18"20) or light crossbow +2 ranged (1d8/19"20)
Full Attack: Rapier +3 melee (1d6+1/18"20) or light crossbow +2 ranged (1d8/19"20)
Space/Reach: 5 ft./5 ft.
Special Attacks: Darkness
Special Qualities: Darkvision 60 ft., resistance to cold 5, electricity 5, and fire 5
Saves: Fort +3, Ref +1, Will "1
Abilities: Str 13, Dex 13, Con 12, Int 12, Wis 9, Cha 6
Skills: Bluff +4, Hide +5, Move Silently +1, Sleight of Hand +1
Feats: Weapon Focus (rapier)
Environment: Temperate plains
Organization: Solitary, pair, or gang (3"4)
Challenge Rating: 1/2
Treasure: Standard
Alignment: Usually evil (any)
Advancement: By character class
Level Adjustment: +1
Many tieflings are indistinguishable from humans. Others have small horns, pointed teeth, red eyes, a whiff of brimstone about them, or even cloven feet. No two tieflings are the same.
Combat
Tieflings are sneaky, subtle, and generally conniving. They prefer to strike from ambush and usually avoid a fair fight if they can.
Darkness (Sp): A tiefling can use darkness once per day (caster level equal to class levels).
Skills: A tiefling has a +2 racial bonus on Bluff and Hide checks.
The tiefling warrior presented here had the following ability scores before racial adjustments: Str 13, Dex 11, Con 12, Int 10, Wis 9, Cha 8.
Tieflings as Characters
Tiefling characters possess the following racial traits.
" +2 Dexterity, +2 Intelligence, "2 Charisma.
"Medium size.
"A tiefling"s base land speed is 30 feet.
"Darkvision out to 60 feet.
"Racial Skills: Tieflings have a +2 racial bonus on Bluff and Hide checks.
"Racial Feats: A tiefling gains feats according to its class levels.
"Special Attacks (see above): Darkness.
"Special Qualities (see above): Resistance to cold 5, electricity 5, and fire 5.
"Automatic Languages: Common, Infernal. Bonus Languages: Draconic, Dwarven, Elven, Gnome, Goblin, Halfling, Orc.
"Favored Class: Rogue.
"Level adjustment +1.