al sana hand of hextor bundada kullanım sınırı olmayan buyuler var
(bahsettıgım sy bı eldıven)
Hikayelerde geçen silahlar
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Arkadaşlar burada hangi evrendeki magıcallerden bahsediyoruz?Bu tür silahlari listeleyen bir link varsa biri gönderebilirmi?Özellikle dragonlance silahlarının özellikleri merak ediyorumda 
Arkadaşın veridgi listeyi kurcaladım Sword Of Vengance (Farslayer) çok saglam birşeymiş her eve lazım valla eheh ama dragonlance silahlarının özelliklerini bulablcegım yer warmı ? özellikle lance of huma yı çok merak ediyorum..
Arkadaşın veridgi listeyi kurcaladım Sword Of Vengance (Farslayer) çok saglam birşeymiş her eve lazım valla eheh ama dragonlance silahlarının özelliklerini bulablcegım yer warmı ? özellikle lance of huma yı çok merak ediyorum..
sunblade: +2 lik +4 vs evil double damage vs undead.
günde bi kez 60 feet çevresine sunray yapar...bütün undeadler fıss tabe..
reorx grin: ünlü şövalye dhamon grimwulfun glaive i. aklınıza gelebilecek her maddeyi yağ gibi keser(çelik, adamantit...vs vs) .başka bir artısı yoktur.
şu anda birden aklıma gelenler....
valla açın 2e ın encylopedia magicaları ....binbir çeşit magical item ve silah bulurusnuz. toplam 4 cilt olup 1600 sayfa falandır.
orda yaklaşık 10 çeşit excalibur var .bi ara hepsini ezberlemiştim ama yaş kemale erdi tabe.
günde bi kez 60 feet çevresine sunray yapar...bütün undeadler fıss tabe..
reorx grin: ünlü şövalye dhamon grimwulfun glaive i. aklınıza gelebilecek her maddeyi yağ gibi keser(çelik, adamantit...vs vs) .başka bir artısı yoktur.
şu anda birden aklıma gelenler....
valla açın 2e ın encylopedia magicaları ....binbir çeşit magical item ve silah bulurusnuz. toplam 4 cilt olup 1600 sayfa falandır.
orda yaklaşık 10 çeşit excalibur var .bi ara hepsini ezberlemiştim ama yaş kemale erdi tabe.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Silah konusunda dünya ayrımı yapmak çok da gerekli değildir. Mesela Forgotten Realms üzerindeki bir silah pek tabiki Dragonlance üzerinde de bulunabilir. Ama elbette oyunu oynatan ile alakalı bir durum bu. Dünyaların temel sınırlamalarına uyulduktan sonra hiçbir sorun olmaz.Horcoel_Baator wrote:Arkadaşlar burada hangi evrendeki magıcallerden bahsediyoruz?
...özellikle lance of huma yı çok merak ediyorum..
Mesela Darksun da metal çok nadir bulunan bir maddedir. Dolaysıyla tüm grubun metal silahlar kullanması saçma olacaktır, bi de bunların magical olması daha da saçma hale getirecektir durumu.
Yada Dragonlance için konuşursak Krynn büyünün pek de güçlü olmadığı bir yerdir (şaşırmayın, öyledir). Magical silahlar da makul düzeylerdedir. Belki grubun tümü magical silah sahibi olabilir ama bunlar +1, +2 in üzerine çıkmamalı. Yoksa yine saçma hale gelir durum. Yada mesela DL da Holy Avanger bulunmaz mı, bulunur elbette, ama bir oyun boyunca en fazla 1 tane görmeniz gerekir. Ã?ünkü pazarda satılmaz.
Ayrıca -yukarda dediğim gibi- DL silahlarının normal silahlardan farkı yoktur. Sadece mevcut listenin tümü bulunmaz yada az bulunur.
Son olarak "Lance of Huma" diye silah vardır ama bu Huma nın kullandığı silah olmanın ötesinde bir özellik taşımaz, bildiğimiz Dragonlance den farklı değildir bu. Ã?yle birşey olması da saçma olurdur zaten. Kim yapacak ki bu silahı? Diyelim ki yaptı, neden Humaya versin?
"Lovefull Evil"