RP?!?!?!?

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

RP?!?!?!?

Post by Feomathar »

Ya bende bu rp işine girmek istiyorum ama nasıl yapılcağını oynancağını vs vs hiç bilmiyorum.Bi zahmet yardım ederseniz iyi olur.
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

şimdi rp diyince hangi rp den bahsediyorsun? forumlardamı yoksa masaüstümü?
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

masaüstü rp olaylarına girmek istiyorsan öncelikle bir adet Players Handbook edinmen gerekir.Bu kitabı okuduktan sonra eğer Dm lik yapacaksan Dungeon Masters Guide isimli kitabı edinmen gerekir.Buradan temel oyun oynatma kuralları ve oyunları oynatırken nasıl daha zevkli hale getireceğini öğrenebilirsin.Tabii ki daha sonra Monster Manuel i alarak oyunlarında kullanacağın canavarlar hakkında bilgi sahibi olabilirsin.Tüm bunları yaptıktan sonra gerisi pratiğe kalıyor.Oynadıkça gelişiyor.şimdiden başarılar....
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Bana kalırsa eğer masaüstü oynamak istiyorsan önce hikaye kitaplarını oku.Böylece bir büyücü bir korucu dövüşçü paladin nedir nasıl davranır elf dwarf hobbit kender nedir daha iyi anlarsın.Ben zaten bunları okudum artık pratiğe dökmek istiyorum diyorsan yine ilk önce kendin gibi bu işe hevesli en az 2-3 kişi bulmalısın ya da devam eden bir gruba dahil olmalısın.Kurallar vs. Bunları gerek netten indirebileceğin kitaplarla gerekse satın alacaklarınla halledersin.
Eğer forumda rp den bahsediyorsan ilk olarak kendine bir karakter yaratmalısın.Rp olan forumların yanında rp yazıyor zaten.Orada karakterinin özgeçmişine uygun bir şekilde bir giriş yaparsın.Gerisi gelir zaten.Karakter kağıdının bir kopyasını alt adminlerle temasa geçerek siteye gönderirsin.Kendi imza kısmına da karakterinin sınıfını ve ırkını yazmayı unutma.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

bence rp yapabilmek icin once yapan bı kac kısı gormen gerekıo
bıkac masa ustu oyun seyretmelısın
devam et rp herzaman muthıstır
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Ya forumlarda oynanan
Baron
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Baron »

bu rp için karakteri nasıl hazırlayacaz
bu konuda bilgilendirir misiniz
Sana Doğudan Gelip Kayıp Birşey Arayan Bir Yabancı Olduğumu SöylersemSana Batıdan Gelen Bir Yabancı Olduğumu Ve Aradığının Ben Olduğumu Söylerim
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Ya arkadas olayı sorun diil bikac kisi var.Hem ankarada yardım edebilcek bi kuzende var ama spectate edebilceim grup bulmam lazım.Hem bu sene öss flnda var.Ama sitede yapıolarmıs bu olayı bende ufaktan öğreniim dedim.
Düşmem toprağa
Asla ölmeyeceğim
Nefretle artarım
Alevle avlarım
Ölümle doğar
Karanlıkla parlarım
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

karakter yaratımını sormuşsunuz.Forumda Rp karakter kağıtları diye bir bölüm var oradan kuralları okuyun.Kısaca bir özet geçmek gerekirse ustalık sınavı almış kullanıcılar başlangıç için 10.level ustalık sınavı almamış olanlar ise 7.level bir karakteri 32 point buy sistemi ile yaratmalıdır.Bunu yapmak için önerebileceğim bir program redblade 3.5 tur.İndirin ve yaratın daha sonra karakterinizi bir word dosyasına aktarın ve site yöneticileri ile temasa geçip gönderin.Girmek istediğiniz rp nin ilgili bölümünde karakterinizi tarif edin ve onay alınca rp ye başlayın.Gözünüzde büyütmeyin zorlandığınız yerlerde özel mesajla yardım isteyin herkes seve seve yardım edecektir.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

arkadaşlar sorunularınızı gerekli başlıkları gezrek kendiliğinizden cevaplandırabilirsiniz.

bu kadar basit hem siteyi tanımış e forumu kullanmayı öğrenmiş olup somut öreneklerle kendinizi geliştirebilirsiniz...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

hazırcevapda nasıl rp yapılır başlıı var oraya bakabilirsiniz..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Post Reply