Garip bir soru olcak ama, öğrenmem lazım...
Yazdığım bütün hikayeleri bir çekmecede saklarım ben... Bunu geleceğe sakladığım hep beni mutlu eden bir düşünce...Peki bu site... O kadar yazılar yazdık hepimiz...Her kesin en azından bir şiiri bir hikayesi kjesin vardır... Bunun yanı sıra... Sadede geliim... Bizim yazdıklarımız nereye gidecek, bir koruması veya bir güvencesi var mı geleceğe yönelik?
Hiç tanımadığımız bir adam bu yazdıklarımızı alıp bir kitap yapıp piyasaya sürer mi? -tabii ki değer bulursa yazdıklarımızdan-
Ã?vgülerimle...
Sitedeki yazılar ve yayım hakları
Sitedeki yazılar ve yayım hakları
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Sayfanın en altına baktığınıza şöye bir yazı ögreceksiniz:
Copyrigt © 2004 - FrpWorld.Com - Bütün hakları saklıdır. (All rights reserved!) Sitede yer alan her türlü yazı, resim, grafik, döküman, dosya vb. Telif Hakları Yasası kapsamına girmektedir. Bilgilerin Üçüncü şahıs, Site, Dergi veya Gazetelerde İzin Alınmadan Kullanılması Yasaktır. FrpWorld.Com a dahil edilen her şey, siteye ve sahiplerine ait sayılacaktır, ekleyen kişi hiç bir hak talep etmeyeceğini kabul eder. (Bu kurallar site sahiplerince değiştirilebilir)
"Lovefull Evil"
İyide abi... ben yazdıklarımı kopyalıyıp bir word sayfasına aktarabiliyorum... Hadi zaten o önemli de bewnim asıl sorum...
Biz hiç mi kaybolmicaz... Bu siteye birşey oldu dielim... bütün bu yazılar gidecek... bi şey yapılamayacağını biliorum... Zaten onun için çok şimdiden üzülüyorum...
Biz hiç mi kaybolmicaz... Bu siteye birşey oldu dielim... bütün bu yazılar gidecek... bi şey yapılamayacağını biliorum... Zaten onun için çok şimdiden üzülüyorum...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Forum düzenli olarak yedekleniyor. Eğer yedeklenmese son saldırıdan sonra forumu tamamen kaybedebilirdik. Bu tarz olasılıklar olduğundan yedeklenmesi mutlaka gerekir.
Bir başlığı kitlemek mod ve admin lerin vereceği bir karardır. Hiç kimsenin, kendisnin yazacak bir şeyi kalmadı diye diğerlerinin yazım haklerini elinden almaya hakkı yok.
Bir başlığı kitlemek mod ve admin lerin vereceği bir karardır. Hiç kimsenin, kendisnin yazacak bir şeyi kalmadı diye diğerlerinin yazım haklerini elinden almaya hakkı yok.
"Lovefull Evil"