Ne oldu Raistlin'e?
Ne oldu Raistlin'e?
Yaa bu raistlin Palin'e yardım için geri dönüyo ama niye hiç büyü yapmıyo cehennemdeyken tahmin ettiği gibi tanrılarmı izin vermiyo yoksa Caramon'a dediği gibi başlarsa gene hırsından dolayı bırakamayacağı içinmi?
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
yok abicim,
raistlin in takhisisle yaptığı anlaşmaya göre abyysten çıkmasının tek yolu büyü gücünü arkada bırakmasıdır.
bir daha krynn i ve tanrılarını tehdit etmesin die.
ve rasit kapıdan geçerken bunu yapmış ve kryyn e geri dönmüştür...
raistlin in takhisisle yaptığı anlaşmaya göre abyysten çıkmasının tek yolu büyü gücünü arkada bırakmasıdır.
bir daha krynn i ve tanrılarını tehdit etmesin die.
ve rasit kapıdan geçerken bunu yapmış ve kryyn e geri dönmüştür...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Ama Caramon ona soruyor ya niye büyü yapmıyosun diye oda Caramona sen niye artık içmiyosun diye soruyo Caramon çünkü başlayınca bırakamıyorum diyo oda işte bende o yüzden gibi bişey söylüyodu ondan öyle dedim. Bu Takhisisle anlaşması falan nerde yazıyodu ben dikkat etmedim heralde. Saol Azalin
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Raistlin tamamen yazarı tarafından kayırılmış, klasik bir doğuştan yetenekli tiplemesiydi. Tamam hastaydı, bünyesi zayıftı, aksırıyodu tıksırıyodu ama benim öyle kardeşim olsa kötürüm olmaya razıyım. :)Kesinlikle hiçbişeyi eksik olmayan bi adamdı, aslında haketmediği bi güç kazandı ve yazar bunları başarıyla bi kalıba soktuğu için (ve gerçekten de okuması zevkli bi karakter olduğu için) büyük hayran kazandı.
Ama benim gözümde kesinlikle bi Elminster değil...
Akıbetine gelince AZALIN'in verdiği bilgiler doğru olmakla beraber, ilizyonlarla ve şaşırtmacalarla büyü yapıyormuş izlenimi veren bikaç harekette bulunmuştu, yeniden başlama korkusu yalan Raistlin büyüsüz yapamaz.
Akıbetine gelince AZALIN'in verdiği bilgiler doğru olmakla beraber, ilizyonlarla ve şaşırtmacalarla büyü yapıyormuş izlenimi veren bikaç harekette bulunmuştu, yeniden başlama korkusu yalan Raistlin büyüsüz yapamaz.
aslında bu konuyla ılgılı baska bı geyıkte dl'nın alternatıf gelecegı raıst gercektende soyadı olan buyu tanrısı majere nın yerıne gecer, takasıs ler kendı evıl dragonlace lerını yapar savaslar devam eder su mına adlı gec kızımız amarıka ve avrupada buyuk tepkı görünce hayranları dl'ye yenı ve bence daha guzel bı gelecek yazdılar
ve tabıykıde raıstlın buyusuz bır hıc( kendı dusuncesı yanı ansalonda adı bıle cok sey yapıyo)sadece dalamar degıl knıght of skull lar bıle gucu olmadıgını bılıpte korkuyorlar ondan ama raıstlın ansalonu kaostan kurtarıp yok olmasını engelledıkı gelecekte tekrar hukum surebılecek bı dunyası olsun
ve tabıykıde raıstlın buyusuz bır hıc( kendı dusuncesı yanı ansalonda adı bıle cok sey yapıyo)sadece dalamar degıl knıght of skull lar bıle gucu olmadıgını bılıpte korkuyorlar ondan ama raıstlın ansalonu kaostan kurtarıp yok olmasını engelledıkı gelecekte tekrar hukum surebılecek bı dunyası olsun