burock wrote:LourdesTr wrote:Bir de yanılmıyorsam FR'de "herhangi bir tanrı'ya inanmayanlar" bi duvara mı ne diziliyordu İnançsızlar Duvarı'ydı yanılmıyorsam. Hatta Cyric sırf Torm'a kıllık olsun diye bu elemanın bi şövalyesini bu duvara koyuyordu.
Ewt, Fugue Plane'de bulunan City of Judgement'in etrafında, inançsızların ruhlarından oluşan, yaşayan bi duvar vardır. Bu, Faerunda yaşayan ve inançsız ölen herkesi bekleyen bi cezadır. Cyric ve Torm konusuna gelince, ben bööle bişiy duymadım; ama bana pek mantıklı gelmedi; çünkü o duvarın da, Fugue plane'in de kontrolü kelemvora aittir. Cyric'in bunu yapabilmesi için kelemvor ile bi annaşma yapmış olması gerekiyo. Ama bilmiyorum yani, iddia etmiyim...
Ayrıca, ben hala Faerun'da ölür, ruhları divayn eycıntları tarafından, inançlarına ait plane götürülen ruhların vücut bulmadıını düşünüyorum. Aksi fikri olan var mı?
O olay zaten Kelemvor tanrı olmadan önce Cyric'in saltanatı sırasında olmuştu. Torm'un bi şövalyesi bi devden kaçıyordu silahsız bi şekilde, CYric de Torm'un şekline bürünüp elemana eski püskü bir kemik parçasını devbiçen diye veriyordu

:D:D Hala çok gülerim oraya

Bu eleman tabii tanrısının kendisine gelmesini görüyor, gözyaşları içinde dalıyor deve, devde tek yumrukda eziyor bunu. Uyandığında iki tane zebani bunu götürüyor, " Ana noluyo lan burada bi yanlışlık var " falan diyor, Cyric buna özel olarak işkenceler ediyor ve bu sürekli Torm un adını bağrıyor.
Sonra Torm gelip " Bıraksana lan adamı " diyor ama " .... git çay koy " diyor Cyric, " Dağıtırım lan burayı " moduna giriyor sonra Cyric diyor " Seni bir kaç yüz çukur iblisi (pit fiend, baatezu) ile birlikte kapıya kadar geçireyim istersen? " diyor. " Buradaki tüm ibliseri öldürebilirim! " diyor Torm, Cyric gülüyor " O sırada bende kiliselerin arasında kutsal bir savaş başlatırım herhalde. Peki niye bana meydan okumuyorsun? Yenemezsin, değil mi? Git Torm, yoksa fikrimi değiştireceğim. "
O elemanı da inançsızlar duvarına koyuyor sırf Torm'a kıllık olsun diye. Tabii sonra (cyric düşmeden önce ama bu olaydan sonra) bu eleman gerçek devbiçen ve bir... süprizle... birlikte basmaya geliyor Zhentil Keep'i

O süpriz ne, Yalanların Prensi'ni falan okuyun, anlarsınız