İstanbulda kitap satan yerler
İstanbulda kitap satan yerler
Ben FRP ile ilgili kitaplar arıyorum veya malzemelerde olabilir.Lütfen adres veya web adresi bırakın.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
benim bildiğim gerekli şeyler var nişantaşında... www.gerekliseyler.com.tr olması lazım adresinin de... aradığın neyse orada bulabilirsin....
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

FRP ile ilgili kitap diyerek eğer kural kitaplarını kastediyosan gerekli şeyler en uygun yer ancak DragonLance veya Forgatton Realms kitaplarını felan kastediyosan kadıköy çarşısındaki dostlar kitap evini öneririm bir çok kitabı diğer kitap evlerinden %25 daha ucuza bulabilirsin.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
Dost Kitapçısı mı ne vardı o mu Dostlar Kitapevi?
Valla ben www.weblebi.com'dan sipariş ediyorum, kapıda nakit ödeme falan yapabiliyorsun fk kitapları falan da oldukça ucuz. Onun dışında kadıköye gittiğimde penguen vardır iki tane kadıköyde, biri rıhtım'ın orada kadıköy çarşısı yakınlarında, diğeri de atlantis sinema'nın orada. Ama zarlar handbook lar için gerekli şeylerden başka bir yer bilmiyorum açıkçası.
Valla ben www.weblebi.com'dan sipariş ediyorum, kapıda nakit ödeme falan yapabiliyorsun fk kitapları falan da oldukça ucuz. Onun dışında kadıköye gittiğimde penguen vardır iki tane kadıköyde, biri rıhtım'ın orada kadıköy çarşısı yakınlarında, diğeri de atlantis sinema'nın orada. Ama zarlar handbook lar için gerekli şeylerden başka bir yer bilmiyorum açıkçası.
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Dostlar kitapevi kadıköy çarşısı giriş katının bir altında hatta kadıköy çarşısının hemen girişinin önünde tezgahları var dost kitap evi diyede geçiodu sanırım penguenden daha büyük bir kitapevi ve popüler serilerin hemen hemen bütün kitapları var penguenden daha ucuz bende bu dediim yeri keşfedene kadar penguenden alıodum kitapları bu arada bu weblebi.com ikisindende bayaa bi ucuzmu kitaplar çabuk teslim ediliomu bari tahminen kaç gün içinde geliyo?
Hmm evet o dediğin Dost Kitapçısı. Alan olarak Penguen'den büyük ama penguen'in iki şubesi var kadıköyde unutmaAmadeusTheDark wrote:Dostlar kitapevi kadıköy çarşısı giriş katının bir altında hatta kadıköy çarşısının hemen girişinin önünde tezgahları var dost kitap evi diyede geçiodu sanırım penguenden daha büyük bir kitapevi ve popüler serilerin hemen hemen bütün kitapları var penguenden daha ucuz bende bu dediim yeri keşfedene kadar penguenden alıodum kitapları bu arada bu weblebi.com ikisindende bayaa bi ucuzmu kitaplar çabuk teslim ediliomu bari tahminen kaç gün içinde geliyo?
Weblebi evet çok ucuzdur. Kargo seçimine göre, sipariş ettikten 24 saat içinde, bir gün içinde veya üç gün içinde gelebiliyor. Ben 3 gün içinde yaptım ve şu ana kadar en geç 2 günde geldi. Açıkçası memnunum herkese de tavsiye ederim. Drizzt'in serilerini falan 8.500.000 milyon civarında alıyorsunuz...
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

hımm ewt bu weblebi.com cidden iiymiş zati benim bulunduum yer kadıköye biraz uzak sayılır burdada fantastik edebiyat tarzı yayınları bulmak çok zor en güzeli weblebi küt die gelir kitap kapıya.
Bu arada yok abi akmarı demiom yaws ne alakası var hani akmarın sokaanda varya kadıköy çarşısı yazıo içinde yürüyen merdivenler(şimdiye kadar hiç yürüdüüne şahit olamadım) felan var orayı diorm army shop felan var orası işte.
Bu arada yok abi akmarı demiom yaws ne alakası var hani akmarın sokaanda varya kadıköy çarşısı yazıo içinde yürüyen merdivenler(şimdiye kadar hiç yürüdüüne şahit olamadım) felan var orayı diorm army shop felan var orası işte.
-
Shadowmaster
- Kullanıcı