Kayıp Yıldızın Ejderhaları'nı okuyanlara
Kayıp Yıldızın Ejderhaları'nı okuyanlara
Arkadaşlar bi teorim var şöyle:
yitik ayın ejderhalarında son bölümlerde dalamar palin'e gökyüzünde kimsenin daha önce görmediği kırmızı bir yıldız var diyor.Bu yıldız Diğer tanrıların yaptığı diğer dünya olabilir mi?
yitik ayın ejderhalarında son bölümlerde dalamar palin'e gökyüzünde kimsenin daha önce görmediği kırmızı bir yıldız var diyor.Bu yıldız Diğer tanrıların yaptığı diğer dünya olabilir mi?
Thibbledorf Pwent
aslında güzel bir konuya değindim sevgili dostumolayı dahada derinlere girip incelemek lazım belkide dediğin gibi başka bir tanrı tarafından yaratılmış bir dünyadır
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Lffn henüz türkiyede çıkmamış olan yitik ayın ejderhaları hakkında bilgi edinmek istemiyorsanız okumayın.
Kaos mağlup edildiği anda Takhisis dünyayı çalıo yani sanıldığı gibi dünyadan göç etmiolar. Takhisis tanrıların önünde dünayaı çalıo ve hükranlık kuruo tanrılarda dünayayı arıyorlar. Son kitapta tam olarak neler oluo hatırlamıom ama tanrılar dünyayı buluolar ve tekrar eski düzen dönüo ama takhisis ve paladine hariç onlara ne olduğunu sölemiyim ki heyecan kaçmasın
Kaos mağlup edildiği anda Takhisis dünyayı çalıo yani sanıldığı gibi dünyadan göç etmiolar. Takhisis tanrıların önünde dünayaı çalıo ve hükranlık kuruo tanrılarda dünayayı arıyorlar. Son kitapta tam olarak neler oluo hatırlamıom ama tanrılar dünyayı buluolar ve tekrar eski düzen dönüo ama takhisis ve paladine hariç onlara ne olduğunu sölemiyim ki heyecan kaçmasın
Arkadaşlar o yıldız başka bir dünya olamaz çünkü Krynn'ın diğer dünyalarla bağlantısı yoktur, yani demi plane of shadow krynn'dan geçmez. Bu yüzden herhangi bir dünyayı yıldız olarak göremez, aynı tanrılar yaratmış olsa bile. Ã?ünkü dediğim gibi krynn'ın prime elemental plane içindeki diğer dünyalarla alakası yoktur.
Re: Kayıp Yıldızın Ejderhaları'nı okuyanla
hatırlıosan yaz alevinin sonunda flint ocaın yanında oturrken üşüyüp ocaı yeniden yakıodu...Skylancer wrote:o yıldız reorx'un ocağıdır arkadaşlar...yaz alevinin sonu olmak üzere pek çok kitapta tabak gibi yazar bu...
ha reorx'un ocağı bütün onlar olurken nasıl olupta hala dünya ile kalmıştır? orası muamma...
soshite tobira ga hiraku yo...
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
yok o açıdan değil, eğer üçüncü kitabı okursanız orada anlatılanlar ile summer flame'in sonunun ne kadar tutarsız olduğunu göreceksiniz. o açıdan dedim ben.
yani spoiler vermeden açıklamak gerekirse, teknik olarak summer flame flint'in reorx'un ocağını yeniden yaktığını söyler ama vanished moon'a göre reorx'un ocağının krynn'den görülmesine olanak yoktur.
yani spoiler vermeden açıklamak gerekirse, teknik olarak summer flame flint'in reorx'un ocağını yeniden yaktığını söyler ama vanished moon'a göre reorx'un ocağının krynn'den görülmesine olanak yoktur.
<div>-sıkıldım-</div><br>